הנה שלי

bobby6killer

New member
הנה שלי

הופ איזה תחת - חלוצי החלל תקפוצו , תקפצו איתי בדרכים היא כל כך יפה יש לה עור קטיפה בחצאית קצרצרה וחולצה שקופה כשהיא התכופפה חץ בי פגע אני שחכתי את אמא אני רוצה רק אותה..... היא מלצרית _ תיצבטי לפעמים היא דילרית מרגישה כמו דו פנים כולה פרחונית על די-ג'יים חרמנית נתתי לה כרטיס שלי עשתה מימנו פילטרים... (זה תחילתו של סיפור תחילתה של ידידות נפלאה זה סיפור אמיתי שקרה לי , לפני איזה שבועיים) בית שני: הפילה עפרון התקדה למטבחון התכופפתי להרים חטפתי עיוורון בונבונירה!!!!!!!!!! עם תחת כזה בונים קרירה לאן שלא תלך אני אלך אחריה... וכולם אומרים "עזוב תן לו קרח" בכל זאת תיתני לי אחד כפול עם קרח.. (זה הולך ככה) הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה... הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה... כן כן אני אוהב נשים אני אוהב בחורות יפות מירו אתה מקשיב? הצצתי במקלחת היא הורידה שמלה ומתחת איזה תחת וגם אין חזיה אני דפקתי , חדרתי ף נכנסתי לדוש לא תאמינו אפילו ראיתי מנוש!!!!!!!!!!!!! הייתה לה שם תפרחת בצדדים גילחה קרחת אמרתי לה סתובבי אני רוצה רק תחת... הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה.. 2x קצב...כן כן ...קצב חיחחיחיחיחי תגידו לי אוהההההה זה הולך ככה כל פעם שאני מגיע לשכונה להופיעה בשורה הראשונה עומדת פרח בפרח יש לה סוכרית מציצה היא עומדת כמו שדה עליי תמיד מציצה את הציצי מקפיצה ונותנת קריצה אך כשהמוסיקה נגמרת נעלמת איתה.......(ככה היא נעלמת) בהופעה האחרונה קופידון בי ירה כמו קלמנטינה קילפה אותי מתוך הבמה הזמינה מונית בשניה אצלי בדירה בדקה בלי מילה או 5 אני איתה במיטה הסתבכתי חתולת מין אני פגשתי סריטות של חתול בכל הגוף נישאר לי בבוקר התעוררתי לבד נותרתי כל העור בברוזים ואת שמה לא זכרתי....הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת....(אתם יודעים איך זה הולך)..... קופץ ציצי קופץ קופץ ציצי קפוץ.... 2x אוהווהאוהואוהאועאוהואהואוהואהואוהואוהואוואהוא

למעלה