הנה שוב.

הנה שוב.

על זה בדיוק במקום לבל תיקון על שגיאה,יש לעג וזילזול,אני לא מבקש רחמים, אבל מינימום שיש לבן-אדם,אני מרגיש כאילו אנחנו שליחים של אלוהים וזה נכון עם כל התפקיד שאנו ממלאים היום,שאני על אזרחי ומחוץ לעבודה אני לא מחפש להיות בולט מכולם אני צוחק עם חברים שלי כמו כולם עושה קניות עם אישתי(זה משהו חדש-אימא שלי תהיה גאה ביי,חח)עוזר לה בבית,ופתאום שאני על מדים ונמצא בעבודה אני נקלע למקרים קורעי לב-ולנו אסור להפעיל רגשות,אבל לפעמים אתה לא שולט בזה,לשמוע איך ילד מדבר לאימא שלו והיא מסכנה בוכה לך מול העיניים,אתה מנסה לחנך אותו כלום אני כבר רואה תעתיד שלו וכואב,או איך בעל מתנהג לאישה,או כל איבוד יקר,שאומרים פיגוע קל היום זה ממש לא נכון,מוות של אחד יכולה להרוס הרבה,והדבר הכי קשה בעולם זה לספוג ולאבד יקר,ולשא נדבר על פגועי ההלם,לצעירנו זה הפך להרגל,זה נראה מבחוץ כאילו לנו השוטרים איו רגשות ונראים תמיד קשוחים וזה לא נכון גם אנחנו בני-אדם עם סופר רגשות,תחשבו על זה,אני לא מאחל לאף אחד לשמוע דברים כאלה ואז לחזור הבייתה וכאילו כלום לא קרה,מידי פעם אישתי שואלת אותי מה קרה? הכל בסדר?,אני חייב להגיד שכן,אפילו שלא,ושמעתי עוד משהו השוטרים הצעירים של היום זה לא כמו השוטרים של פעם וזה ממש לא נכון אי אפשר להשוות זמנים,אנחנו מנסים לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר למען ביטחון ושלום האזרחים,תודה על הקריאה בעתיד נשלח עוד הודעות עד אז ביי ולהתראות.

ביטון....../images/Emo140.gif

אני מסכימה עם דבריך אני לפחות יודעת ממקור ראשון שהשוטרים אלה שמשחקים אותה קשוחים בתוך תוכם הם האנשים הכי רכים שבעולם ובקשר לפיגועים..אל לנו לחשוב שהשוטרים מחוסנים שלהם אין רגשות....ולמי שחושב כך...אז אחדש לו... במשטרת ישראל יש הרבה עובדות סוציאליות...ופסיכולוגיות... אחרי כל פיגוע הן מגיעות אל השוטרים ונותנות עזרה נפשית למי שזקוק לכך....ותאמינו לי שזקוקים...כי אם לא ...הן לא היו במשטרה....על כן אומר רק יישר כח לכוחות הביטחון שאצלי הם במקום ראשון <טוב זאת לא חוכמה אני משוחדת חחחחח>

צודקת.

למה שיש בפנים ואיזה טפלים נותנים לנו לא רציתי להגיע אבל אם כבר ציינת את זה אז את צודקת במאה אחוז,אבל תאמיני לי שאנחנו לא סתם משחקים אותה קשוחים,ניסתי בהתחלה להיות טוב ומה שקרה שרק דרכו עליי,אז למי שמגיע הקשיחות מקבל מאיתנו סופר קשיחות,תמיד יש תחוצפנים שמנסים להיות גיבורים מותק.

אז אני אספר סיפור קטן.....

הייתי עם ילדיי למטה...הם שיחקו להנאתם אני גרה בבלוק עם שני כניסות בבלוק השני גר נער בן 18 בערך שבו נאמר הוא לא בדיוק שומר חוק בעוד ילדיי משחקים והנער היה ליד רכבו...הגיעו שוטרים ומשכו אותו לדירה שבה הוא גר הם רצו לערוך בדירתו חיפוש סמים.... בני הקטן בן ה-6 מאוד נבהל הוא הסתכל עליי במבט כזה ...שראיתי את הפחד בעיניו ...אמרתי לו נשמה אל תפחד הם לא יעשו לך כלום.... אמא פה.....אתה יודע שאמא שומרת עליך מכל רע..... בערך אחרי חצי שעה שהשוטרים היו בדירה....ירד אחד השוטרים ופנה אלי בטון דיבור שלא התאים לי כלל...הוא שאל אותי לגביי איזה מפתח שמצא בדירת הנער....הוא רצה לדעת אם אולי אני יודעת למה המפתח מתאים....אבל צורת פנייתו הייתה בוטה....ואני שראיתי שבני נלחץ מזה....אז בלי חשבון.....אמרתי לו תשמע ...תדבר יפה .....אני פה לא תחת חקירה.... זה שאני שכנה לא הופך אותי לחשודה....תלמד להתנהג ותחזור..... השוטר השני שהיה עימו...ראה את מה שקרה....הוא בא והתנצל בשמו....הוא פשוט אמר...את יודעת איך זה לא כולם שווים....חייכתי אליו ואמרתי: תשמע אני מבינה את עבודתכם....אבל בכל זאת עם כל הלחץ שאתם נמצאים בו....כדאי שצורת הדיבור תיהיה יותר רגועה.... אחר כך...אמרתי לבני הקטן בוא נעלה הבייתה חמוד....מספיק להיום.... ואז שמעתי מפיו של בני את המשפט שהכי שנאתי לשמוע.....הוא אמר לי אמא למה השוטרים רעים?......למה ככה הם מדברים?.... בטח אין להם ילדים! האמת זה חרה לי מאוד לשמוע את בני מדבר ככה....אבל כנראה זאת הייתה התחושה..והמסר שהעביר לו השוטר.....אך לא וויתרתי אני לא מוכנה שבני יגדל ויחשוב בצורה כזאת.....אני לא מההורים שאומרים לילדיהם אם לא תאכל יבוא שוטר....זה גורם לילד פחד לאורך כל הדרך.... ישבתי עם בני והסברתי לו...שבחיים יש גם טובים וגם רעים.....ולא כל השוטרים אותו הדבר.....כמו אצל ילדים.... נתתי לו דוגמא....על משהו מבני משפחתי....אמרתי לו...נו אתה חושב.. שאריק<שם בדוי> רע....ולא אוהב ילדים....הוא ישר ענה לי מה פתאום...הוא מאוד נחמד ואני מאוד אוהב אותו ובמיוחד לשחק איתו.....אמרתי לו....ונראה לך שגם הוא אוהב אותך?...בני מיד השיב : בטח אמא את יודעת שכל הזמן הוא משחק איתי ומספר לי סיפורים....אז הסברתי לבני נו..... אתה רואה...הרי אתה יודע שאריק גם שוטר....אתה רואה השוטרים במסגרת עבודתם חייבים לפעמים להיות קשוחים....אבל כשהם מגיעים הבייתה הם בדיוק אותו הדבר כמו אבא שלך....או כל בן אדם אחר.... האמת שבני נרגע..... כל הסיפור הזה שסיפרתי זה על מנת לומר...שמהשורש של הולד צריך להסביר לו ולא לתת לו לפחד או שיחיה עם סטיגמה <במקרה הזה זה עם שוטרים> שהשוטרים רעים. כי הוא גודל עם זה...ואחר כך הוא האיש שמקניט את השוטרים ומזלזל בהם......בכל אופן זאת דעתי

למעלה