הנה שאלה מצחיקה

טיפקסית

New member
הנה שאלה מצחיקה

ספרו את הקטע הכי מוזר/מצחיק/הזוי שקרה לכם עם חברי הלהקה,או בהופעות של הלהקה. אני אתחיל: בהופעה ב-11.7.2005 במעלייה,כשחגגנו לי את הגיוס לצבא,היה קטע שבאמצע ההופעה ,שדני וקובי לקחו 10 דקות מנוחה באמצע ההופעה,ואז דני פתאום שלף מהתיק שלו שתי סוכריות על מקל והתחיל לאכול את אחת מהן,ואז הוא שם לב שאני באה לצלם אותו ועשה את תנוחת הארנב שלו. ואח"כ שאמרתי לו בצחוק למה הוא לא הביא גם לנו סוכריות אז הוא אמר שבפעם הבאה הוא יביא גם לנו סוכריות על מקל.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifנראה לי שיש לי אחד

באותה הופעה במעליה לדעתי...אבל יכול להיות שבעצם זאת ההיא שהלכתי אליה עם חברים ב-20 ליוני. מה שבטוח גם הקטע הזה היה עם דני.
רציתי שדני יחתום לי על מפרט (לכו תבינו אותי אז) והוא לא יכל כי לא היה עט מתאים (צריך "עט מהסוג שאיתו כותבים על דיסקים" לדבריו) ואז הוא הסתכל על המפרט שלי ואמר: "אתה גנבת לי אותו?", עד היום לא הבנתי אם זה היה בצחוק או ברצינות אבל הוא אמר לי שהיה לו המון מפרטים כמו זה והוא איבד אותם... בכל מקרה, אני לא מבין איך אבל הוא שמר אותו אצלו ועד היום המפרט שלי לא חזר אליי... מה שנקרא הגונב הפך לגנב
נ.ב- בשמת תגידי לקרוא למה שדני עושה כאן בתמונה "תנוחת הארנב" זה לא קצת זאופילי מצידך?

טיפקסית

New member
קודם כל

זה היה בדיוק באותה הופעה כי אני עמדתי לידך אם אתה לא זוכר [הוא שאל "מה? גנבתם לי את המפרט?"] וארנב זה הכינוי של דני בכל מקרה,אבל אין לי שם אחר,אבל אתה מוזמן להציע
יש לי עוד קטע: בהופעה האחרונה [ב-10.7.2006] אני וניר הגענו לזאפה כבר באיזה שמונה ועשרים ככה וקנינו את הכרטיסים והכל ואז פשוט נכנסנו לזאפה בהתחלה,ובדיוק טיפקס עשו באלאנס על הבמה ואז התחלנו לצעוק לקובי ומוטי. קיצר אחרי כמה דקות הוציאו אותנו אחרי חמש דקות שישבנו בחוץ אני קולטת פתאום את מוטי יוצא אלינו,כולו עם כזה חיוך על הפנים [הייתם צריכים לראות את החיוך הזה תאמינו לי...],ובא והתחיל לשאול אותנו מה המצב ומה אנחנו עושים כאן כל כך מוקדם?
ואח"כ הוא אמר שהוא מחפש את אפרת המפיקה מטעם המועדון שעברה לידנו בדיוק חמש דקות לפני כן,ואמרתי לו שהוא בדיוק פיספס אותה ואז הוא עשה מבט כזה עצבני,זה היה ממש אבל ממש מצחיק.
ואז פתאום ראינו גם את דני יוצא,זה היה הכי מצחיק בעולם,ואחרי דני גל קובי יצא ואח"כ גל. קיצר הם עשו רכבת... אההה כן כמובן גם בהופעה עצמה כשרמי התבלבל באמצע השיר יש לי חברה שהוא צחק שם
עד היום אני לא מבינה מה קרה שם שהוא התחיל לצחוק באמצע...........אבל זה היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifחחח הודעה מלאה בסמיילים

זה ידוע שדני ארנב אבל הקטע המצחיק זה שכינית את זה "תנוחה"

eliadmo

New member
הקטע היחיד שלי עם חברי הלהקה

ממש איך שיצא האלבום "כל הלהיטים" הייתי באילת בטיול שנתי מבית הספר. ביום האחרון היינו בקניון וקניתי שם את האלבום (אין מע"מ
). אח"כ עליתי למעלה עם חברים לאכול, ישבנו למעלה בשולחנות במתחם האוכל והתחלתי לדפדף בחוברת של האלבום. פתאום אחד החברים שלי מפנה את תשומת ליבי ואני רואה שבשולחן לידנו יושבים ביג אם ומוטי יוסף! איזה צירוף מקרים!! כמובן שניגשתי אליהם והחתמתי אותם על החוברת.

הוד11

New member
איזה חזק!!!

הצירוף מקרים הכי מגניב שאפשר לחשוב עליו

למעלה