הנה שאלה מעניינת:

b i s c u i t

New member
הנה שאלה מעניינת:

הייתי רוצה לדעת מה הקב"א שלי, אבל אני ממש לא מקומבנת, אז אם יש פה מישהו שמבין (אבל באמת מבין) ויכול להגיד לי בערך על סמך התפקידים שקיבלתי במנילה, אני אודה לו מאוד: תכניתנית, מפעילת מערכות מחשב, מפעילת מחשב, כותבת לומדה, חיילת שב"כ, מכשירנית אופטית, אלקטרוניקה, חיילת ימ"ל, ועוד כל מיני פחות מעניינים. לא הייתה לי קצונה יעודית, אבל אני יודעת שעברתי את המיונים לכל מקצועות המחשב (וגם הייתי במיונים לתלפיות אבל נשרתי בשלב הראשון). בקיצור, אם יש פה מישהו שמבין עניין ויכול לעשות השערה מלומדת (או פשוט לספר לי איך ניתן לברר את הקב"א
), אני אודה לו מאוד!

שמש27

New member
ישבתי שעה לחשב לך את הקב"א, ו...

הגעתי למסקנה שעדיף ללכת למדור עתודה (אם את בטכניון אז זה אפילו יותר קל) ופשוט: או לשאול , חד וחלק - 80% שיגידו לך בלי בעיות - לי אמרו בזמנו או להציץ במסך של המחשב - תתאמני קודם בבית על קריאת מסכי מחשב במהירות ממרחקים של מטר וחצי ומעלה.... ורוב הסיכויים שיש לך 56 או 54 - ותאמיני לי - זאת לא תחרות. הקב"א הוא נתון מאד ראשוני, מאד "חלבי" - לא קריטי בכלל. בהמשך שירותך את תמצאי את הנתונים הבאים: "מתאם לקצונה", "ציון מבד"ק", "חוו"ד קצינים" (שבוטל זמנית) - שיותר מראים משהו. אבל את יודעת מה הנתון שמראה הכי טוב על הבן אדם ??? הוא עצמו.

D a n n y b o y

New member
וואלה?!

אתה באמת חושב שיגידו לי אם אני אשאל? אם לא, אז באיזה איזור של המסך כתוב את הקב"א?

b i s c u i t

New member
ושוב, תודה רבה!

אני באמת אגש לשם כדי לברר, הם כבר מכירים אותי אז אני מאמינה שאולי יצא מזה משהו... תגיד לי, מאיפה כל הידע הרב הזה?

wiz

New member
אין חדש תחת ה-../images/Emo42.gif... ../images/Emo8.gif

מה קבאב"א שלך?

הקב"א שלך הוא 56 (הכי גבוה שיש) מכיוון שכל מי שמקבל זימון למבחנים לתלפיות כבר עבר סינון ראשוני עפ"י קב"א, שחייב להיות 56

למעלה