הנה שאלה למחשבה-.-

The Snow Goose

New member
הנה שאלה למחשבה-.-

למה לכל להקה (נוו.. כמעט כל להקה) מפורסמת קרתה איזה טקאגדיה ואיזה מישהו מת?! תמידדד... ~~

lollapalooza

New member
נו למה באמת

כי לכוכבי רוק, שההצלחה עולה להם לראש והם לא יודעים איך להתמודד איתה, יש נטייה לנסות לפתור את הבעיות שלהם עם סמים. וסמים זה מוות.

On drugs

New member
לצערנו זה נכון

ההצלחה עולה לראש ואז נהרסות להקות ממש טובות ככה זה דרכו של עולם....

לממה?????

תסתכלי על אוזי אוסברן סולן להקת בלאק סאבת' הוא לקח כלכך הרבה סמים שהוא בטח הוציא עליהם כמה מליארדים ולא קרה לא כלום....................................

lollapalooza

New member
כלום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

תסתכל עליו, הוא נראה נורא! הוא רועד והוא בקושי מדבר ויש לו בעיה בעצבים (לאחרונה גם התפרסמו ידיעות שהוא מפסיק להופיע כדי ללכת לטיפול בבעיה הזו) זה כלום? ולמה להרחיק עד אוזי? תראה את ג'ון פורושונטה! הבנאדם כמעט מת, כשלא היה לו דם בכלל בעורקים ובנס הוא ניצל מזה, תשמע את הקול שלו, הוא מדבר כ"כ לא ברור, שיניים- אין לו, הזרועות שלו מלאות צלקות. ואני כבר לא מדברת על הנזק לרכוש, שלא היה לו כסף, שהוא שרף לעצמו את הבית בטעות ואיבד את כל מה שהיה לו. אין מצב שמישהו ייצא מזה בלי שום דפיקות.

On drugs

New member
אגב גו'ן....

ראיתי שעשו עליו סרט בזמן שהוא היה בקריירת הסולו שלו וריאינו אותו הרבה והוא פשוט נראה נורא הוא היה רזה נורא והוא נראה כמו בן אדם שלא ישן שנים וזה רק אומר לכם איך הסמים הרסו לו את החיים. פלי זה שהציל אותו הוא שיכנע אותו לעשות את קליפורניה ולחזור להופיע איתם הוא כיסה לו את המינוס שהיה לו ושיקם אותו .

lollapalooza

New member
מממ... לא בדיוק

אמנם פלי היה איתו בקשר תמיד וגם ביקש ממנו לחזור ללהקה (שלפי מה שהבנתי לא היה הרבה מה לשכנע, כי הוא הסכים מיד) אבל מה שהציל לו את החיים זה שהיה לו מספיק שכל ללכת לגמילה לפני שהוא מת. והנה תמונה של ג'ון רק כדי להראות כמה נורא הוא נראה אז.

m a n k o

New member
יש גם סרט שקוראים לו

stuff שאחד מהבימאים שלו הוא ג'וני דפ וכל הסרט זה בעצם מן קטע פסיכודלי כזה שמראים את הבית שלו והבית שלו נראה יותר גרוע מכל מה שאתם יכולים לדמיין.. וגם מראים אותו אבל לממש קצת זמן קיצר המצב שלו היה נורא ואיום וגם היה איזשהו מקרה שהוא בטעות שילם לנהג מונית את כל הכסף שהיה לו והוא נשאר בלי כלום מזל שהוא לקח את עצמו בידיים לפני שקרה לו משהו גרוע באמת

lollapalooza

New member
stuff

עד שהשגתי אותו אני לא יכולה לראות אותו... המחשב ה"משוכלל" שלי מסרב להגיב לקבצי wmv אוף!

m a n k o

New member
אוקיי כשתראי אותו תביני

שזה לא ממש אטרקציה.. את חושבת ככה רק בגלל שעוד לא ראית אותו אבל אל תפתחי יותר מדי ציפיות אני די התאכזבתי

יואווווווו

זה היה בשיא הציניות לא ראית את כל הנקודות אחרי ??????? נווווו למה כולם כלכך כבדים בפורום הזה????

dim dim

New member
אמ..

שאלה טובה.. אני חושב שזה גם השפעה של הפירסום וגם בעיות אישיות שהיו לפני.. כי סה"כ רוב השירים הם מהנפש.. ורובם מכילים כאב נפשי כלשהו... יש גם את הלחץ הזה של ההופעות ולעמוד בציפיות.. שלוקחים סמים כדי להתמודד.. מה לעשות שלכל דבר יש מחיר.. ככה זה החיים.. יהיה בסדר

נו באמת...

הסמים פשוט דופקים אנשים! כדור אחד של אקסטזי ואתה כבר דופק לעצמך תחיים! אני רואה את אוזי באוסבורנ'ס ואני חושבת איך שהבן אדם הזה מסכן! הוא בקושי מצליח לדבר! ותאמינו לי ראיתי הרבה מקרים בחיים שלי של אנשים שדפקו לעצמם את החיים בגלל סמים! יש אצלנו מישהו בקיבוץ (זה לא רלוונטי עכשיו איזה...) שהייתה היה בחו"ל, בתמסטל על כל השכל! היום הוא בטוח שהוא מפקד בחיל אוויר (ואני לא בטוחה שהוא בכלל שירת בצבא...)... לפעמים שומעים אותו מסתובב בקיבוץ ו"מדבר" בקשר שלו עם הפלוגה שלו.... עזבו הבן אדם מחוק ושרואים אותו כבר מתרחקים מסמים...

למעלה