הנה קים החתולה

chany

New member
אלון. ואיפה אנה וציפי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

symptoms

New member
אוי, איזה תמונה מדהימה../images/Emo59.gif

ג'ני נראית מאושרת למדי, אולי זה יעזור לה במסטארס. ולא נעלמתי, פשוט הייתי די עסוקה בזמן האחרון (פולין וכאלה), אז לא היה לי זמן לכתוב כל כך בפורום, או לעקוב אחרי טניס, ככה שאין לי מושג מה קרה בערך מאז ארה"ב. אבל כן המשכתי לקרוא את הפורום ברפרוף, על הטורניר האחרון אני מן הסתם לא אוותר, ובעונה הבאה אני אחזור. יפה לראות לאן הפורום התפתח מאז מינוי המנהל החדש. רעות

אלון222

New member
לא נכון,נימי אלה תמונות מערב גאלה

שהתקים לפני יומיים. בשנה שעברה היה ערב התרמה אחר.

Niminator

New member
מאיפה לקחת את אלה?

היו תמונות זהות לגמרי (אני יכול לחטט בנבכי הרשת ולמצוא אותן) שנה שעברה, וגם לפני נובמבר. גם לפני אליפות ארה"ב.

chany

New member
אלון יודע מה הוא עושה. אני סומכת

עליו. אם אלון אמר שהתמונות חדשות . אז הן חדשות. ונא לא להיתווכח עם יקיר הפרום.

hillly377

New member
אם כבר קאמבק אז עד הסוף...

מה קורה? מה שלום כולם? אני בסדר, אין לי מושג מה קורה בעולם הטניס חוץ מהעובדה שהיום מתחיל המאסטרס ושיש השנה מין הגרלה מוזרה שעדיין לא הצלחתי להבין חלק ממנה (אם מישהו מוכן זה יכול לעזור...). ופתאום גם גיליתי שונוס לא בחמישייה הראשונה וכל מיני תגליות מרעישות-הזנחתי הזנחתי... אני מקווה שהשבוע אני כן אספיק להיות פה ושם ולהתעניין (למרות שאני עושה שבת) ושבכלל עוד חודשיים עם השחרור אני אחזור לגמרי. וכמובן שזה יהיה לי הכי משמח בעולם אם ג'ניפר תיקח, אבל אין לי מושג להגיד בכלל מה הסיכויים שלה עקב העובדה הפשוטה שאין לי מושג בקשר לכלום עכשיו. אני עדיין אוהבת ומתגעגעת לכולכם...

oren987

New member
הילי ../images/Emo24.gif

השנה מתכונת המאסטרס שונה קצת. ישנם שני בתים (בכל בית 4 טניסאיות שמשחקות אחת מול השנייה). השתיים הראשונות מכל בית עולות לחצי הגמר, ואז זה כבר כרגיל - חצי גמר וגמר. חוץ מזה, איך החיים? אני מבין שבסוף לא פירסמת בפורום את התמונות ששלחתי לך מדרום אמריקה. לא נורא אנחנו כבר בארץ.

אלון222

New member
ידעתי

שתמונה אחת של ג'ני תחזיר מייד את הילי ורעות וקפריאטי3 האלמונית לפורום. חוץ מזה הילי סרינה וונוס לא ראשונות רק בגלל שנעדרו עקב פציעות. קים והנין כבשו את מקומן ובשנה הבאה כשכולן בריאות תתברר התמונה האמיתית.

hillly377

New member
אז בעצם

כמה משחקים צריך לנצח בבתים הראשונים על מנת לעלות? לכל אחת יש שלוש משחקים, כמה מתוכם? 2 לא? ואז הראשונה של הבית הראשון נגד הראשונה של הבית השני? כן , הבנתי גם שהויליאמסיות לא שיחקו בגלל אחותם והכל, מה באמת קרה לה? אני כל כך אאוט שזה מגעיל

nitsansh

New member
3 בטוח, 2 בד"כ, 1 אולי

מבית של 4 שחקניות עולות 2 הראשונות. הדירוג הוא בשיטת ליגה: 1. לפי מספר נצחונות 2. לפי הפרש מערכות 3 נצחונות מבטיחים בוודאות עליה לחצי גמר. 2 נצחונות מספיקים ברוב המקרים, חוץ ממצב ש-3 שחקניות ישיגו 2 נצחונות, ואז אחת מהן לא תעלה. ניצחון אחד עשוי להספיק במצב ש-3 שחקניות ישיגו ניצחון אחד, ואז הטובה ביניהן תעלה. בשלב חצי הגמר המשחקים יהיו בהצלבה - הראשונה בבית אחד נגד השניה בבית השני, ולהפך.

למעלה