הנה פרק 3...

הנה פרק 3...

הוא מאוד רומנטי..יותר מדי..(ההשפעות של חברה שלי..) בכל זאת הנה הוא..ואני מקווה שכבר בפרק 4 יהיה יותר אקשן..טוב תהנו..

לא קראתי כי כבר קראתי את זה באייסי

בכל אופן, פרק טוב מאוד כמו שכבר אמרתי באייסי, אבל יותר מדי רומנטיקה ואין בכלל אקשן.

Goggle Girl

New member
אהבתי :) חוץ מדבר אחד...

גוטן ומארון. גוטן ומארון?!?!?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! אאאאאאאאאאההההההההה!!! בושה בושה! לא יקופ ולא יהיה! טראנקס\מארון שולט!!!!!! אהם. אחלה פרק, אנא המשיכי ^^

תודה..

ואל תדאגי..אני גם חושבת שטראנקס\מארון שולט..אבל עדיין הייתי צריכה מישהי והיא היחידה שעלתה לי בראש...

ash 1

New member
../images/Emo7.gifלא../images/Emo7.gif

Light woman

New member
*שואפת אוויר* מ-ד-ה-י-ם-!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש יפה! אהבתי!

אמממממממ...

קטן מטראנקס בשנה..בגיל של קיילי..לא יודעת בדיוק..בערך בן 17 או משהו כזה.. ולייט תודה לך!!

Light woman

New member
בן 17?!!?!?!? לא לא לא לא לא ולא!!!

הוא בן 10 בסיפור שלך! מקסימום 11! הוא ילד קטן!!!! אני לא רוצה שהוא יהיה גדול! הוא בן 10 וטראנקס בן 11! נקודה!

איימוש

New member
טוב!! והרי תגובתי לעיתונות!!../images/Emo11.gif

כן, כן, הגיע כעת הזמן לתגובת סופרת הצללים של הפרק האחרון (לפחות רובו). חופית!! מה זה חוסר הפירגון הזה?? תשכחי מהעזרה שלי מעכשיו!! סתם... סלחתי!
טוב, מצורף הפרק עכשיו עם הערותי (השנונות ביותר...) וחופית, זה עדיין לא סוף הנקמה!!! דרך-אגב: מגיע לי כל הכבוד שכתבתי כמעט פרק שלם בפיק על סידרה שבחיים לא ראיתי ואין לי שמץ של מושג על מה היא מדברת, לא?! ואם אתם לא מפרגנים כמו ווילו/חופית, אז אני אפרגן לעצמי - שלומיתוש מותק!! כל-הכבוד!!

אני מופרעת??

עכשיו שברת לי את הלב
עכשיו תגיד שאתה מצטער ושאני לא מופרעת!!אני יודעת שחברה שלי מופרעת (וגם מטורפת ומשוגעת..)אבל אני לא!אני בסה"כ ילדה נחמדה,חמודה ושהממוצע שלה בתעודה הוא 92.5.. ושלא תעז להגיד שאני מופרעת שוב!!ולא..ולא אתה כבר יודע מה יקרה!!

למעלה