הנה עוד נודניק...

Metropolis

New member
הנה עוד נודניק...

שעולה על הגל הזה של להצטרף לפורום החביב הזה בזמן האחרון.. או במילים אחרות: היי, אני יואב ואני חדש פה.. anyway לפני שבוע בערך ראיתי בפורום אחר, הודעה על הזכייה שלכם בטקס של תפוז, ומאז, כדי להעביר את הזמן בצבא (ובהזדמנות זאת אני אספר שאני חייל במודיעין, שעושה שבוע-שבוע, וכן..יש לי אינטרנט בצבא והרבה זמן פנוי) התחלתי לקרוא את הפורום ו..אהבתי את מה שראיתי! (yey!) היום חזרתי הביתה, והחלטתי לנסות להצטרף באופן קצת יותר פעיל ולנסות לעזור בפתירת הדילמות הקיומיות שעולות כאן.. אז..מקווה שיהיה נחמד ושלא תסבלו ממני יותר מידי בזאת תמה הודעתי הראשונה בפורום, ועכשיו תרשו לי לעוף כי אני חייב לקפוץ לחבר שלי בחיפה שהואיל בטובו להקליט לי את הסרט 1984 שבוע שעבר (ו..אל תשאלו אותי למה זה אמור לעניין אתכם כי אני לי מושג..) laterz..

ברוך הבא...

יש סרט לספר 1984 ?
שידרו את הסרט 1984 שבוע שעבר ?
ברוך הבא לפורום הטוב ביותר בתפוז

Metropolis

New member
יאפ

יש סרט לספר...והוא גם במקרה (או שלא במקרה) צולם ב1984 וכן, הוא שודר בMGM שבוע שעבר, אז אני מניח שיהיו לו גם שידורים חוזרים מתישהו אני מקווה שהוא יהיה טוב כמו הספר (ותיקון קטן: אני=אין (בשורה האחרונה בהודעה שלי))

אוֹסי א

New member
ראיתי חלק מהסרט לפני שבוע,

ולא כ"כ אהבתי. אבל אני בדיעה שמאוד קשה להעביר ספרים (במיוחד כאלה) למדיה, אז אולי אני לא דוגמא..

Beaker

New member
שלום פורום!

קפצתי לבקר בין ביקוע אטומים לבין ניסוי טילים למרחק בינוני... שמעתי, סיפרו לי שיש פה אנשים עם אוזן... כלומר, קשבת. אני די זקוק לאוזן מידי פעם. יאללה, בייי

ועקב בעיית שרשור

שנגרמה, כמובן, לא על ידי אלא ע"י דורשי רעתי, והם יבואו על עונשם. - זה מה שהיה אמור להיות כתוב פה. "לשרשור זה יוכלו המצטרפים החדשים לפורום להציג את מרכולתם ברבים, לכבס את הכביסה המלוכלכת, ולשלם את דמי החבר החודשיים. ברוכים הבאים, כולי תקווה שכיסיכם מלאים מטילי זהב וחייכם מלאים בעיות. זיוקל´עך, אתה רשאי כמובן להעניק לכל אחד ואחד את דביקון קבלת הפנים, אך אנא, עשה זאת במקום מוצנע וחבוי מהעין. תודה. .

Metropolis

New member
כמה דברים. קודם כל, תודה

אני מרגיש ככ גאה שהוחלט להשתמש בי בתור פותח שרשור "המצטרפים החדשים" :) (כן, אני יודע...זה בעצם רק בזכות דורשי רעתך..אז אין לי ממש מה להרגיש גאה..אבל מ´מכפת לכם..תרשו לי..נו, רק פעם אחת!) שנית! דווקא היום האינטרנט המהיר שלי החליט להדפק (יש איזה בעיה עם המודם), מה שאומר שאני צריך לקום מחר בתשע(!!!)
כי מגיע טכנאי מהכבלים ("בין 9 ל11" אמרו בשירות הטכני..) אז ביינתים אני מתחבר דרך המודם הרגיל ובקשר לסרט, קבעתי לראות אותו מחר עם חברי הטוב, ואז אני גם אצרף את דעתי המתומצתת עליו. כל טוב, ואמן והמפלגה עבורה הצבעתי תעבור את אחוז החסימה! oh yeah

למעלה