הנה עוד דעה

danxxx1

New member
הנה עוד דעה

איזה מין פורום משעמם זה אתם מרדימים אותי אני מודע לכך שמחקת את ההודעה (הקודמת) ולכן אני חוזר עליה פעם נוספת!!!! אם תעלו נושאים מענינים אז יותר אנשים יכנסו לפורום ואז יחזרו אליו אבל חומר כמו זה זה ממש משעמם. למשל: את מי מענין מהם 10 המשפטים הכי יפים בסידרה? ומאיפה הוא מוצא את כל החומר? בשביל מה הוא עובד כל כך קשה כדי שאנשים לא יתרחו לקרוא את ההודעה? טוב בכל מקרה אני עובר כאן מדי יום כדי לראות אם עלו נושאים מענינים. אני מקווה שהנושאים ישתנו מ-DAN נ.ב. לא התכונתי להעליב אף אחד

danxxx1

New member
מענין כמה זמן יקח...

מעניין כמה זמן יקח עד שיורידו את ההודעה שלי אני מחכה

אז אולי אתה תעלה קצת נושאים?

במקום רק לדבר תזיז את עצמך ותעלה נושאים שמענינים אותך לבקר מישהו זה קל לעשות לא כל כך נכון?

DarlingAdam

New member
הסיבה שהודעתך נמחקה

היתה שהוספת אליה קישור לאתר בלתי חוקי, ולא הטון המזלזל והטרולי, או תוכן ההודעה חסר הפואנטה. נראה לי שיש פה רבים שנהנים מהפורום, ואלה שלא, טורחים להתעניין או לייצר עניין, במקום לייבב. לא נעלבנו - לפחות, אני לא נעלבתי - אם כי תהינו. אם לנו נחמד פה, ולך לא.... בכל מקרה, כל עוד הודעתך לא עוברת על חוקי הפורום וחוקי תפוז, היא לא תימחק.

danxxx1

New member
אהה שחכתי מהאתר

בחיכם מה אתם עושים ענין שלחתי את זה בצחוק זה סתם בדיחה של עשרים שניות זה לא משטלט לך על המחשב באמת!!!!1 מה אתם חושבים שאני? אני רק מנסה להוסיף חוש הומור לפורום הזה. טוב בכל מקרה זו הדעה שלי.

danxxx1

New member
הנה זה מענין

כנארה לא שמתי לב לזה זה למשל משהו יותר מענין אני ינסה לענות על השאלות זה חומר קל

danxxx1

New member
בטעות הגבתי לכאן אבל התכונתי להגיב

לאחד שלמטה על השאלון הזה

למעלה