הנה עברה לה שנה....
עברה לה שנה מאז שסיימתי את הטכני. עברתי הרבה השנה... קורסים בטכני חיפה, עבודה, טירונות. והגעתי לטייסת 123, כבוד
. בתור חממניק. ןעכשיו אני יושב וחושב האם זה שאני שוחר עשה לי טוב יותר או גרוע יותר. תחשבו על זה אני משרת במחלקה שרק אני וחבר והמפקד היו שוחרים. וכל השאר היו סתם תלמידי תיכון שלא למדו בחיים שלהם חשמל. ואני והם משרתים באותו מקום בלי הבדל. עכשיו תחשבו על זה זה שאני שוחר משנה משהו? מבחינת קורסים אולי אתה יכול עם קצת בעיות לקבל משהו טוב יותר. אבל טוב יותר זה יחסי. אז אני עד עכשיו לא מצאתי סיבה טובה ללכת לטכני. אתה לומד במקום 4-6 שנים וחושב שתגיע לחיל האוויר ותקבל משהו בשמיים. אז אתה מקבל את הקורסים ויש לך חושך בעיניים חברים שלך שלא למדו בטכני יקבלו קורס יותר טוב. מבלי להיות שוחרים. אז למה בכלל קיים בית הספר הזה רק אלוקים יודע. לפני עד 15 שנה זה היה רעיון טוב אבל היום.... לא שווה בכלל להחזיק בית ספר כזה. אני לא נגד הטכני... המקום בסדר אפשר להנות שם ונכון שהצבא זה בית זונות לשוחרים. אבל עדיין אתה יכול לקבל אותו בית זונות מבלי להיות שוחר. ההמשך יבוא....
עברה לה שנה מאז שסיימתי את הטכני. עברתי הרבה השנה... קורסים בטכני חיפה, עבודה, טירונות. והגעתי לטייסת 123, כבוד