הנה סקרון:

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
הנה סקרון:

שימו לפחות שתיי בדיחות שאהבתם מאוד בסימפסונס, ביגלל שלסימפסונס יש סוגיי בדיחות מגוונים אז סתם להכיר את הטעם שלכם, שלי זה הבדיחה בפרק bye bye nerdy: "Your baby, meggie simpson IS DEAD!!!" פשוט הייתי צריך לעצור את הפרק כדיי להפסיק ליצחוק, ואותו דבר מהבדיחה: "Paperboy, Milkman, PiAnO LaDy!" הייתי צריך לעצור את הפרק כדיי לנגב את הדמעות...... ותורכם.... :)

swirrrly

New member
וואו, אתה מבקש הרבה...

אמממ..... וואו משהו שקרע אותי? אממ.. אח קשה להיזכר.. וואו דוקא סימפסונס לא קורעים אותי, רק משעשעים עמוקות. שיו, אין לי ממש להגיד. אני אסתום.

GK_FF

New member
:)

דווקא היו מיספר קטעים שסימפסונס קרעו אותי.....

GK_FF

New member
עוד דוגמא:

בפרק simpsons in toronto (אני לא בטוח שככה קוראים לפרק אבל זה שם הקובץ שלי!), צ´יף וויגם: "all i´m hearing is: I´M TOO FAT!!!" :)

איליה.

New member
../images/Emo93.gif אני לא מצליח להיזכר כרגע...

אבל כן, יש לפעמים קטעים כאלה של אירוניה. משפט גאוני אחד שגורם לי להתגלגל מצחוק. אני מבטיח לכתוב כשאני אזכר באחד כזה!
זה מה שאני הכי אוהב בסימפסונים, אין יותר אף סידרה עם הברקות אירוניות כאלה.

איליה.

New member
היה קטע טוב ב-Futurama דווקא

בפרק עם האוניברסיטה על המאדים. מראים שני תורים ארוכים של אנשים שעומדים בתור לרישום. מעל תור אחד יש שלט שאומר A-L (לפי האות הראשונה של שמות המשפחה) ומעל התור השני - M-Y. ואז המצלמה זזה ימינה ורואים עוד תור - תור ארוך של חייזרים מוזרים בכל מיני צבעים, ומעל התור שלט שכתוב עליו Z.

nonickdude

New member
לדעתי...

היי, אני חדש פה ואני רואה סימפסון מגיל שנתיים... אני פריק מצוי אבל אני (מקווה) שאני יודע הרבה על סימפסון. הקטע שהרס אותי מצחוק היה בפרק "FAT DISABILITY HOMER" כשהוא שואל את מארג´: "AND WHERE IS THAT CAKE??" בהתלהבות... נקרעתי מצחוק!!!!!

the M

New member
טוב, מאיפה נתחיל? ../images/Emo98.gif

יש כל כך הרבה קטעים כאלה שממש אין לי טעם לבחור אחד מצטיין. כל אחד שאני נזכר בו קורע אותי רק להיזכר בו...... כמו למשל בפרק שבו הומר וסבא סימפסון מתחילים לשווק שיקוי חשק לזוגות של ספרינגפילד והם מגיעים לאיזה איזור חקלאי כזה עם כל הדגנרטים שרודפים אחריהם ואז הומר אומר לאבא שלו: "they didnt start chasing us until u put that getaway music" ומכבה את הרדיו והרכב מאחוריהם מסתובב ונוסע. טוב, אולי קצת קשה לתאר את זה אבל זה קטע ענק! יש עוד קטע ענק, כשבארט מתחיל לעבוד אצל טוני השמן המאפיונר שמבקש מבארט להחביא אצלו 200,000 קופסאות של לרמי ואז הומר חושב שבארט התחיל לעשן ואומר לו: "now u´re gonna smoke every one of those cigarettes,then maybe u´ll learn..." ועוד רבים וטובים....... כשאזכר במשהו באמת יוצא דופן אני מבטיח לשתף!

GK_FF

New member
חחח, כן גם אני חשבתי על ליכתוב...

את הקטע עם החקלאים, אבל אני אוהב יותר את מה ששמתי.....

IamRa

New member
כל כך הרבה

כשקנט ברוקמן זוכה במלא כסף בלוטו והומר אומר: well, he´s got all the money in the world, but theres one thing he cant buy - a dinozaur "le grill? what the hell is this?" homer: marge, are we jewish? marge: no homer homer: woo hoo ואז הוא מוציא חזיר ומתחיל לאכול... איזה קטע ענק.

nonickdude

New member
צודק!

הם באמת היו קטעים אדירים! נזכרתי בעוד קטעים שאהבתי: בפרק של מקס פוואר, בסוף שהומר משנה את השם של מארג´ ל"Hooty McBoob", והיא מתעצבנת עליו ובלילה הוא לוחש לה "Good night Hooty, he he he". התפוצצתי מצחוק!! ובפרק שמארג´ והומר מספרים על המילה הראשונה של ליסה אז הומר עושה לבארט כשהוא היה קטן:"I got your nose" ובארט אומר לו: "I got your wallet!" ומוריד אותו בשירותים! יש עוד המון קטעים שווים אבל זה מספיק להיום...

למעלה