הנה סיפור מעניין...

nute kram

New member
הנה סיפור מעניין...

אז ככה, היום, אחרי הרב הזמן של שהיה בגלות והאזנה לכל מיני סוגי מוזיקה ולהקות שונות כמו crean ו- pink floyd ו- the move, חזרתי לשמוע את מה שהתחלתי ממנו בעצם, שזה, איך לא, deep purple. וככה תוך כדי האזנה לדיסק המדהים שבדיסקמני, םתאום אני קולט שזה "הדבר", אני קלטתי שאין שום מוסיקה יותר טובה מזה ושזו המוסיקה שתשוב לשלוט בעולם כפי ששלטה בו ביד רמה מזמן, זאת המוסיקה הכי טובה ונותנת בראש וכיפית ומגניבה שיש, זה הרוק הכבד, ושאין דבר יותר טוב מזה. וזהו.

hells bells

New member
wow איזו הארה???

ממש התגלות. תגיד לי קראם,היה איזה חמור לבן ברדיוס?

די נו

לכל אחד יש רגע כזה שהוא לא מבין מה קרה למוזיקה. לכל אחד צעיר בכל אופן.

Wonder goat

New member
זה קרה לי לפני חצי שנה

כן כן אני יודע שאני מושלם אבל קורים דברים כאלה לא?

nute kram

New member
אפשר להריח את הציניות דרך המחשב...

אבל מילא... אני רק אמרתי, אם אולי לא הבנתם, שרוק כבד זאת המוסיקה הכי טובה ושהגילוי הזה היה לי היום אחרי שהרבה זמן לא שמעתי רוק כבד, אלא שמעתי מוזיקה כמו קרים, פינק פלויד וכאלו...

nute kram

New member
ארררררררר...

פינק פלויד הם כבדים, אבל זה לא אומר שהם עשו רוק כבד. לא איכפת לי כמה קרים הם סנדקים, בשבילי הם תמיד ינגנו בלוז-פסיכודלי רוק.

giba70

New member
לא אכפת לי שלא אכפת לך

מה לעשות, בלי Yardbirds ובלי Cream לא היה רוק כבד. נכון שהוא התפתח בעזרת Deep Purple ואחרות, אבל זה קצת מצחיק להגיד ששמעת דברים אחרים (מאשר רוק כבד) כגון קרים. מספיק שתגיד ששמעת דברים אחרים כגון פינק פלויד.

nute kram

New member
אבל זה לא הופך אותם לרוק כבד!!!../images/Emo41.gif

זה שהם השפיעו, לא משנה כמה, לא הופך אותם לרוק כבד. למשל, מוצארט זה לא רוק כבד למרות שגם הוא השפיע עליו, ואותו דבר בנוגע לבלוז, ג'אז וקרים. ואתה גם לא צריך לכעוס...

giba70

New member
לכעוס? אני? חפיף... ../images/Emo3.gif

סתם השבתי לך באותה המטבע בקטע של "לא אכפת". אני מניח שאתה מקשיב למוזיקה מהרבה סגנונות ולכן אמרתי בסך הכול שזה נשמע כאילו עולמך די צר אם אתה אומר שהקשבת לדברים שונים מרוק כבד כגון קרים. בקשת המוזיקלית הרחבה קרים ורוק כבד זה די קרוב, אז אם אתה מתכוון לומר שהקשבת למוזיקה שונה תדבר על פאנקי, על קאנטרי, על פרוגרסיב, על מוזיקה ברזילאית, טריפ-הופ ושאר דברים שבאמת שונים.

alifib

New member
תגידו, נדפקתם ?

הפינק פלויד כבדים ????? מכל השטויות שאמרו עליהם זה משהו חזק... כבדים ? הם לא רוק כבד, הדבר היחידי שאולי מתקרב למשהו שאם אתה בטריפ ממש רע אתה עלול להכנס לסרט שאתה שומע רוק כבד כשאתה שומע את החומה, וגם אז, זאת הסחפות. זה לא רוק כבד proper . זה אף פעם לא יהיה. זה יותר מדי בריטי אצילי שכזה בשביל רוק כבד. רוק כבד בא מהעם, ופינק פלויד אף פעם לא היו עמחה... (ללא שום עלבון לשום מעמד, אבל הפלויד היו להקה של אריסטוקרטים, הכי עני שם היה גילמור, וזה בגלל שהוא לא רצה לקחת מההורים שלו כסף) וחוץ מזה, פינק פלויד כלים.

מורנא007

New member
זה עניין יחסי

יחסית אל סופט-משין, דילן, CSLG והחיפושיות הם כבדים.

למעלה