הנה משהו נחמד...

הנה משהו נחמד...

בגימטריה, הפתגם "נפלת חזק" הינו 675. השיר ה-675 להתחרות באירוויזיון היה "שירו" של שרלה´ שרון.

ועוד משהו נחמד.....

בגימטריה, המילים "מקום שני" זה 546. השיר ה-546 להתחרות באירוויזיון היה "Go" של אנגליה, שזכה במרום שני.

אולי.... שרית חדד זה 926

שזה שיר מספר 11 בשנת 2004. מכיוון שיעיפו אותנו שנה הבאה עקב שרית חדד, אולי נכנס כשיר מס.11 בשנת 2004. (עלוב, עלוב, אני יודע ! ) אגב, לרומניה יש את שיר ה-888 באירוויזיון.

יש לך מושג למי היה את השיר ה-555

וה-666

דווקה כן

777 - זה היה השיר של שוצריה ב 1998, אני לא זוכר בדיוק כמה נקודות קיבל ! 666 - היה לוקסמבורג 1993. כמעט כמעט כמעט היה מקום אחרון. אז, מספר שניות לפני הסוף, קיבל 10 נקודות ממלטה (שהתעכבה בהצבעה) וסיים במקום ה 20 המכובד. מאז לא שמענו את לוקסומבורג 555 - היה יוון 1988. השיר הדבילי שבו המנצח תזמורת חוטף גיטרה בראש בסוף השיר !

TheShis

New member
תיקון קטן... ../images/Emo9.gif

לגבי 1988: השיר בו הרקדנית מעיפה את הגיטרה על המנצח הוא השיר של דנמרק. אמנם גם בשיר היווני היה ליצן מקפץ על הבמה, אבל הוא לא זרק על המנצח שום דבר.

TheShis

New member
הדני או היווני?

שניהם היו חביבים, לדעתי. בכלל, 88 הייתה שנה נפלאה!

פאמיגן

New member
איך מגיעים לדברים האלה???

זה ממש הורס לחשוב על זה- בנאדם סופר שירים ובודק גימטריות של כל מיני מילים עד שהוא מוצא משהו? ממש מדהים. רוב האנשים היו בטח שואלים משהו כמו: "משעמם לך בחיים?" טוב, בסדר, אני מודה, גם אני מאלה ששואלים אותם אם משעמם להם בחיים. פאמיגן. נ.ב. ממתי "נפלת חזק" זה פתגם?

כן משעמם לי בחיים.... אין לי חברים

משפחתי לא מתה עלי, שונא את העבודה, רק כלב שלי אוהב אותי. אז מפתיע אותך שזה מה שאני עושה בחיים.

למעלה