הנה משהו מרשים... מי סימפל את פ'אנקדליק/פרלמנט ומתי! ממש בלינק המצורף.
D dweck2k New member 19/7/05 #1 הנה משהו מרשים... מי סימפל את פ'אנקדליק/פרלמנט ומתי! ממש בלינק המצורף.
א א י י ז ק New member 19/7/05 #2 אגב מה עם פרלמנט ופאנקדליק? זה אותו הרכב? אחד זה גלגול של ההרכב השני? 2 הרכבים דומים של קלינטון? מה בדיוק הקשר ביניהם?
אגב מה עם פרלמנט ופאנקדליק? זה אותו הרכב? אחד זה גלגול של ההרכב השני? 2 הרכבים דומים של קלינטון? מה בדיוק הקשר ביניהם?
D dweck2k New member 20/7/05 #3 זה סיפור משעשע... הו הו הו כעיקרון האנשים בהרכבים חופפים, אך החוזה של קלינטון עם פרלמנט (נדמה לי), לא היה טוב מספיק אז הוא הקים את פ'אנקדליק. דוויק
זה סיפור משעשע... הו הו הו כעיקרון האנשים בהרכבים חופפים, אך החוזה של קלינטון עם פרלמנט (נדמה לי), לא היה טוב מספיק אז הוא הקים את פ'אנקדליק. דוויק
א א י י ז ק New member 20/7/05 #4 תודה נכנסתי באמת לאול מיוזיק ושמתי לב שיש את אותם אנשים.. וגם שלפאנקלדיק רשום שהיא האחות של פרלמנט
K KarenTheGoddess New member 22/7/05 #5 האומנים הגדולים ביותר הושפעו מהם! לא ידעתי על זה.. מעניין מאוד. ובהזדמנות זו.. שמישהו ימליץ על שירים מסוימים.
האומנים הגדולים ביותר הושפעו מהם! לא ידעתי על זה.. מעניין מאוד. ובהזדמנות זו.. שמישהו ימליץ על שירים מסוימים.
S SlyStone New member 22/7/05 #6 של Funkadelic? Not Just Knee Deep Atomic Dog (Snoop Dogg סימפל את שני השירים האלה... אני חושב שאת שנייהם) One Nation Under A Groove United Funk Of Funkadelica תוסיפו לה עוד שירים... אני לא כל כך בקטע שלהם...
של Funkadelic? Not Just Knee Deep Atomic Dog (Snoop Dogg סימפל את שני השירים האלה... אני חושב שאת שנייהם) One Nation Under A Groove United Funk Of Funkadelica תוסיפו לה עוד שירים... אני לא כל כך בקטע שלהם...
א א י י ז ק New member 22/7/05 #8 ../images/Emo45.gif תנסי גם את america eats its young.. אני אהבתי משם הרבה שירים