הנה משהו מעניין...

meandmeandme

New member
הנה משהו מעניין...

שותתי להנעתי בפורטל האיטרנט "נענע" (פרסומת סמויה
) ותראו במה נתקלתי: חומר למחשבה.

לא כל כך נעים להודות בזה....

אבל זה באמת ככה, לצערנו.... המוזיקה של היום פשוט איומה. היא כולה בנויה ממיחזורים. ואנחנו הורסים אותה עוד יותר עם תוכנות כמו ה"קאזה".

country joe

New member
צריך לעשות הפרדה

המוזיקה של היום לא חרא. האמ.טי.וי והתעשייה הזאת חרא. יש היום אלפי להקות פנטסטיות. זה לא נכון ולא צודק לעשות הכללה כזאת.

כל אחד והטעם שלו.....

לא מזמן גיליתי שכל הלהקות שאני ממש ממש אוהבת כבר לא קיימות בכלל, ואם הן קיימות אז הן התחילו את פעילותן בשנות ה-80 לכל המאוחר. אני אישית לא מסוגלת לראות יותר MTV, אז אני תומכת בדעה של country joe באמת צריך לעשות הפרדה בין MTV למוזיקה של היום בכלל (למרות שיש לפעמים ב-MTV דברים נחמדים או חצי מזה). מה לעשות שאנשים נתטממטמו? ועכשיו שאלה: מי הקשיב\שמע דאנס או כל להיט מועדונים ומצא את עצמו מתגעגע לכלי נגינה?.......... זה בערך מה שקרה לי.

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif על ההפרדה

ואפילו באמטיוי יש הברקות. לעיתים רחוקות, נכון, אבל אני עדה לכך ששידרו שם כמה פעמים דברים של קולדפליי ו... תחזיקו חזק... פו פייטרז... ואפילו את "סבן ניישן ארמי" מריצים שם! אבל זה מזל טהור להעביר ולהיתקל באחד מאלה. בד"כ זה... טוב מה אני מספרת לכם, אתם יודעים כבר. בקיצור: don't wanna hear about it... every single one has got a story to tell

למעלה