הנה מספר כתבות על מתיו....

הנה מספר כתבות על מתיו....

כתבה ראשונה: כנראה שכוכב חברים מתיו פרי יהיה האמריקאי הראשון שיכנס לנעליו של ג'יימס בונד. פרי אמור לקבל את התפקיד כשפירס ברוסנן יוותר עליו. מרכילות הוליוודית נמסר כי למתיו יש את הקסם הכישרון והנעורים בכדי לגלם את הדמות במילניום החדש. יוצרי הסדרה מכחישים שנערכו דיונים בקשר להחלפת ברוסנן. שמות נוספים המקושרים לתפקיד הם של ראלף פיינס, רופרט אוורט ורובי וויליאמס

כתבה 2..עצובה

השחקן מתיו פרי (צ'אנדלר מ"חברים") הכריח את המפיקים של הסדרה להוציא בדיחה מהתסריט, בדיחה שירדה על קו המותניים ההולך וגדל שלו. מתיו פרי השמין מאוד בחודשים האחרונים כתוצאת לוואי מטיפול גמילה שעבר, המפיקים של הסדרה דרשו ממנו שישיל את הקילוגרמים המיותרים בהקדם האפשרי אולם זה לא קרה. כאמור פרי הציב אולטימטום ומפיקי הדרה נאלצו להיכנע ולהוריד את הבדיחה המעליבה מין התסריט. אולם תדמית האיש השמן המשיכה לרדוף את פרי שלאחרונה הופיע במשחק צדקה שנערך בלוס אנג'לס. פרי הגיע למקום ולפתע הרגיש כאילו הוא שוב בבית הספר היסודי, קריאות של "שמנצ'יק" וקריאות גנאי אחרות הגיעו מצד הילדים שנכחו באירוע. פרי ניסה להתאפק אולם כאשר הקריאות לא חדלו הוא ירד מן המגרש בזעם תוך שהוא צועק: "אני לא יכול לסבול את זה

../images/Emo99.gifתראו איזה מושלם מתיו! תקראו

היה כתוב שהוא אמר שהוא נהנה לקרוא את מה שכותבים עליו בעיתונים כי זה כל כך לא נכון שזה מצחיק אותו(ממי!!!!) הוא אומר לפי מה שאני קורא אני האבא של התינוק של אליזבת' הרלי ויוצא עם 19 נשים שאני לא מכיר... לא אכפט לי מה יכתבו זה שטויות אבל באיזה שהו מקום אני נהנה מזה.. אם לא בחיים אז ברכילויות!! איזה מתוק!!! לטרוף אותו!!!!! זה מראה לנו שהוא מנאדם מקסים!!! הוא לא בודק את חומרת המצב שממציעים עליו דברים הוא רואה את הצד המצחיק!! וזה מושלם כמוהו!!

Pagra Baleben

New member
הקטע של הבדיחה היה בעונה השמינית

וגם הקטע הראשון- מתיו בסוף לא יחליף אותו..

Pagra Baleben

New member
לא לא, לא התכוונתי לבדיחה הזאת

התכוונתי לבדיחה בתסריט של חברים הבדיחה אצל ג'יי לנו ענקיתתתתתתת

Pagra Baleben

New member
זה לא היה-

היה אמור להיות בעונה השמינית. הרכילויות של ראש 1 לא כל כך מעודכנות

../images/Emo12.gif../images/Emo92.gifאיזה רעים שרצו לכתוב...

בדיחה על ההקף שללו שהשמין!!!! אני פשוט לא מאמינה!!!

וגם זה בדיחה זה לא יפה לצחוק על זה

זה השפעות לוואי של כל התרופות שלקח כדי להיות נקי.. וזה לא יפה שרוצים לעשות עילו את זה.. אבל הנה דעתי. כי אחד ודעתו

יחבוקית

New member
זה לא תופעות לוואי...

כי הוא הפסיק עם הסמים ובמקום זה "התעסק" עם אוכל... וזה לא חדש שעושים ככה לכוכב טלוויזיה.. ככה זה בתוכניות... יש כאלו שאין להם בעיה לרדת על עצמם... ויש כאלו שיש להם בעיה...

לא.. אני קראתי במחלא מקומות שזה

תופעות לוואי גם בכתה ששמתי למעלה כתוב.. אבל תחשבי מה שאת רוצה :)

למעלה