הנה מודל היופי של פעם

מה לא מובן? כשמנסים להכניס למוחה של אשה נורמלית לחלוטין

שגופה "לא נורמלי", ושאידיאל המראה הוא נער בן 13 , זה נסיון ברור לחבלה נפשית. קשה.

catchet

New member
זה לא נסיון חבלה מכוון

כלומר לא אכפת להם לחבל בנפש הנערה על הדרך, אך זו לא המטרה.

מטרתם כנראה מורכבת, אך לא הייתי מוציאה מכלל אפשרות

איבה בסיסית לנשיות. (וכבר אמרו שרובם הומוסקסואלים).

catchet

New member
אני לא חושבת שיש להם איבה בסיסית כלפי הנשיות

מאיפה הבאת את זה? יש לי הרבה חברים הומוסקוסואלים, וזה שהם לא נמשכים מינית לנשים לא אומר שהם שונאים נשים.

aaa123

Member
זה דבר שאני לא מבין

איך בכלל אנשים אחרים יכולים להשפיע על מה יפה בעיני.
אם אנשים אחרים אומרים לי שמשהו מסויים מכוער ,ואני חושב שהוא יפה אז זה לא ישנה את הדעה שלי.
&nbsp
זה לא שאחרים משפיעים על מה שאני חושב בלי שאני מודע לזה כי אני יודע על מקרים שאני במפורש חשבתי אחרת מאחרים על השאלה אם מישהי היא יפה.

Berethor

New member
יש אנשים שמושפעים מהסביבה ומלחץ חברתי ויש אנשים שכמעט ולא

חוץ מזה האם אנשים אוהבים משהו רק משום שהוא פופולרי, או משהו הוא פופולרי משום שהרבה אנשים אוהבים אותו, אני באופן אישי לא מחפש להיות "כמו כולם" בהכל, אבל גם לא מחפש להתנגד לכל דבר פופולרי, יש עניין של שיקול דעת, אם משהו שפופולרי הוא "במקרה" גם לטעמי אז הוא לטעמי, אם לא אז לא.

אני יכולה להבין שאם מישהי (או מישהו)

לא קיבלה בבית חיזוקים לבטחונה העצמי, והסביבה כל הזמן משננת לה, בפירוש או ברמז, שהיא "מכוערת", רגשותיה יסבלו חבלה רצינית.

אשר ל"אידיאל היופי" הפרסומאי, הוא קיים לדעתי בעיקר כביכול, ואצל בני תשחורת שלא התבגרו עדיין. אפקט העדר קיים בכל תחום בחיינו, אבל בעניין התחושה העצמית, הזהות העצמית, אלה מתגבשות עם הבגרות ונסיון החיים (הקמת משפחה, הצלחה בעבודה).

למעלה