הנה לכם - תרגום לפרק 4!

guysahaf

New member
הנה לכם - תרגום לפרק 4!

התרגום הגיע! האהא! אני וחן (Ch3nf3l) תרגמנו אותו, שוב, כרגיל, וכו'... תהנו! ואנחנו מצפים לתגובות רבות D: למקרה והלינק לא עובד, צירפתי את הקובץ. תורידו אותו ותשנו את הסיומת מ-TXT ל-SRT. גם שלחתי את התרגום לאתר דונקי, ו-TVShows. חבל (שוב) שליונטוורק נסגרו.

Ch3nf3l

New member
תהנו ../images/Emo3.gif

מצטער על האיחור שבוע שעבר.. מישהו החליט להיות בארה"ב.. :) באמת חבל על ליונטוורק. תגיבו, לא סתם השקענו. תודה.

oved16

New member
תודה רבה...

עשיתם לי את הסוף שבוע, תרגום מהיר ומצויין! תודה רבה

SuperGirl82

New member
תרגום נחמד מאוד

פעם ראשונה שאני משתמשת בתרגום שלכם... סנכרון נהדר, תרגום לא רע בכלל חוץ ממשפט אחד שפספסתם וממש כמה "פתגמים" שלא תורגמו נכון ממש מועטים. גם שמתי לב לשיכול אותיות פעם אחת. בהחלט עוזר בקטעים הלא מובנים. אני מניחה שזה ממש קשה אז כל הכבוד!

Ch3nf3l

New member
משפט שפספסנו?

כמה "פתגמים" שלא תורגמו נכון? אפשר לדעת איזה? המשפט שלא נכתב נראה לי היה באשמתי.. גרר..

SuperGirl82

New member
חחח באמת אחד התרגומים הטובים

יותר שראיתי! המשפט שפוספס היה כשקית' נכנס לבית של אלישיה והוא אומר It's me, Keith... לגבי הפתגמים, אני אצטרך להסתכל עוד פעם כדי לדייק. זכור לי במיוחד כשקית' במשרד ומתבלבל בין התיקים שלו, שהוא אמר לבחור בטלפון שבן הדוד שלו חי בווייקיקי והוא "compelety faithful as far as I know" תורגם כ- "מלא אמונה" במקום "נאמן לחלוטין".

Ch3nf3l

New member
חחח כנראה מי שהכין

את הכתוביות באנגלית שכח את המשפט הזה, הוא גם מפספס מילים קטנות מדי פעם שיש צורך להוסיף.. חחחחחחח בקשר לפתגם הזה - My Mistake. כנראה ששכחתי לפתוח מילון באותו רגע :) מצטער על זה.

SuperGirl82

New member
נזכרתי בעוד אחד

כשורוניקה אומרת "Why would this man have my name magic markered across his hand?" תורגם למה ששמי יהיה כתוב על ידו באורח פלא.. במקום, למה ששמי יהיה כתוב בטוש שלא יורד או משהו כזה. magic marker זה טוש שלא נמחק. בגלל זה השם שלה לא נמחק מהיד שלו כשהוא היה במים...

SuperGirl82

New member
חחח מה פתאום ../images/Emo12.gif

ממש לא! ממש ממש לא! התרגום ממש אחלה. הטעויות ממש מועטות. אולי אני סתם פרפקציוניסטית... תחשוב על כמה אנשים עשיתם מאושרים שיכולים עכשיו לראות את הפרקים... חשבתי שאתם מתרגמים משמיעה. לא ידעתי שיש תרגומים באנגלית...

Ch3nf3l

New member
אני מודע לכך...

חחח משמיעה זה מסובך מדי וגם דורש איזה סנכרון... זה לא ממש תרגום באנגלית - זה כתוביות באנגלית לחרשים... לפעמים יש לכתוביות האלה נטיה לעצבן :) [cheering] [girl singing pop] אבל זה בסדרה אחרת חחח

snoop cat

New member
חח גם אני שמתי לב לזה דווקא

אבל העדפתי לא להגיד כלום...
גם אני לא התלהבתי כשנתנו לי הערות על הקליפ

SuperGirl82

New member
אני יודעת שזה מעצבן

אבל הם אלה שביקשו תגובות... ונתתי את דעתי הכנה.

Ch3nf3l

New member
זה בסדר

כל עוד לא קיללת ואמרת שאנחנו מפגרים או משהו, אני שמח. חוץ מזה, גם טוש שלא נמחק זה קסם, לא? xD

snoop cat

New member
חח לא התכוונתי שאת מעצבנת.. ../images/Emo6.gif

פשוט אני קצת התעצבנתי כשהעירו לי אז העדפתי שלא לעשות את זה לאחרים

goola31

New member
תודה

ממש תודה אני מקווה שתמשיכו כך כי את שני הפרקים הראשונים ראיתי בלי תרגום וזה דיי מעצבן!

Lirchu

New member
לאיזה עוד פרקים יש טקסטים כתובים?

אני פשוט לא זוכרת...ולמי שיש אפשר להצמיד אותו לתגובה? תודה.

למעלה