הנה לכם משחק קטן...

HandsomeDevil

New member
הנה לכם משחק קטן...

שלקחתי מפורום בלינק. אז ככה: אני ארשום כאן 2 שירים של היום הירוק ואתם תרשמו איזה מהם אתם יותר אוהבים... במהלך השרשור כל אחד יוסיף עוד 2 שירים ש"יתחרו" אחד נגד השני (ה"יתחרו" בתוך מרכאות כי בעצם אין ממש תחרות- הריי כל השירים שלהם טובים לא?!) או.קיי- אז אני הולך על dookie: burnout Vs. she ואני בוחר כמובן ב burnout- כמו שכבר אמרתי קודם- זה השיר הכי טוב שלהם.

pikitup

New member
התבלבלתם קצת..

אתם נותנים שמות של 2 שירים והבא בתור בוחר איזה יותר טוב. אם אתה נותן את 2 השירים ואתה גם בוחר איזה יותר טוב, המשחק מאבד את המשמעות שלו

אני יתחיל אחד חדש כי הכל התבלבל:

burnout Vs. she אני מעדיף את she מתוך nimrod time of your life vs Redundant אני לא מצליח לבחור מה יותר טוב....

Sexy me

New member
אתם לא עושים את זה טוב! ../images/Emo128.gif

הנה, אני אסביר: מישהו מציע שיר "נגד" שיר (שניהם של גרין דיי) הוא לא מביע את דעתו! רק מישהו אחד מגיב על ההודעה הזאת וכותב איזה שיר הוא מעדיף, ואז הוא בוחר עוד שני שירים של גרין דיי וחוזר חלילה קפיש? ..::טיש::.. אני אתחיל את זה מחדש: Basketcase vs. Welcome to paradise

IC4

New member
basketcase ../images/Emo6.gif

time of ur life vs i want to fuck a dog in the ass by b182 לא סתם זה היה בצחוק , לפני שכולכם תאבדו את העשתונות: HAUSHINKA vs NICE GUYS FINISH LAST

HandsomeDevil

New member
החלטה קשה...

ולאחר התייעצות ארוכה עם עצמי- when i come around הוא השיר הזוכה! אמ... I.A.R Vs. armatage shanks

craper

New member
לדעתי WAITING הרבה יותר יפה

עכשיו אני אתן לכם בחירה קשה....
HAUSHINKA או WALKING ALONE ???

HandsomeDevil

New member
זה כ"כ קשה...

*עושה קולות של ציחקוק קל* walking alone! אמממ.. בגלל שלא נגענו בוט כמעט בכלל והוא נעלב (וגם בגלל שהעטיפה פה לידי..)-אני אקח שירים מ- warning: bood, sex & booze Vs. church on sunday!? if i promise to go to church on sunday, will you go out with me on (...friday night? (pleas say you will..

למעלה