הנה כתב היד שלי...

shirigutman

New member
הנה כתב היד שלי...

מצולם במצלמת אינטרנט אבל מובן. האם תוכלו לעזור לי? תודה, שירי

jean

New member
מצטער, אבל למרות שזה ברור

עדיין קשה לפענח את הכתב.

אריק!

New member
שלום לך שירי ../images/Emo79.gif

וערב טוב. ברגע שהגעת לגיל 18 ואלינו כבר הצלחת לא רע. אנא, אל תקחי כל מה שאכתוב לך ברצינות רבה מדי. ובכן, את בעצם מבקשת מאתנו בענין זה, כמו באחרים, מעין פוליסת בטוח ושריון מראש, ולכן זקוקה ואולי גם חשה תלויה בהכוונה ועיצה, ואין בכך פסול. גם העובדה שלך קשה קצת להכניס סדר ובהירות במטרות, ובטחון בהחלטות אין בהם שום דבר יוצא דופן. זה טבעי שמתלבטים ןחוששים אם כי נראה לי שאת קצת מפריזה בכך. אין באפשרותי לייעץ לך מעבר לכך, רק אוסיף שאת מתאימה למסגרת, שיש לך שקדנות והתמדה גם במסלול עתיר עול ומונוטוניות ושאת לא צריכה להיות בעמדה של מקבלי החלטות ( זה בסדר גם אני לא ). וחוץ מזה את נחמדה, טפה מבויישת, חברה של גבר אחד ותתחתני מהר.

shirigutman

New member
הי אריק!

קודם כל, ברצוני להקדים ולומר תודה רבה על תגובתך על כתב ידי. אתה מאוד צודק בכך שקשה לי להגיע להחלטות כי לצערי הרב אם זו החלטה קשה אני בוחרת במשהו ואז אני ישר משנה את דעתי או לא בטוחה בעצמי אבל בימינו מי בטוח בעצמו? אני באמת ידועה בשקדנותי בלימודים ואני אחת שאם היא עובדת היא עושה את כל העבודה וגם מעבר למה שהיא אמרוה לעשות. אני באמת ביישנית קצת והבטחון העצמי שלי נמוך ואני מדועת לכך, האם יש איזושהו סימן לכך בכתב ידי? אני באמת אחת שמעונינת לצאת רק עם גבר אחד ולגבי החתונה- יש לי עוד זמן. תודה ומחכה לתגובה, שירי

אריק!

New member
ערב טוב ורגוע לך.../images/Emo50.gif

וכפי שציינתי אין באפשרותי לתת לך עיצות נוספות. מה שכן, שקדנותך והתמדתך יאפשרו לך לרכוש ידע שישמש אותך בעבודתך. את לא מתגייסת ? כמובן שיש לך זמן עד לחתונה, התכוונתי לציין שככל שזה יהיה תלוי בך את תרצי לנתב מערכת יחסים משמעותית למשהו קבוע ובטוח, ולא תוכלי להסתדר זמן רב עם אי וודאויות והפכפכנות של צד שני.

כתב היד שלך מסודר מאוד

מה לא ברור בו ז´אן? למה הכתירו אותך למלך? מה שלומך אריק ? מה דעתך על גרפי\ שרלוק\ הולמס\ ? מכוון שכתב היד הזה דומה בצורה מפחידה לשל חברות שלי , אודה לחברי הפורום אם יעזרו לשירי . זה רגיל שלאנשים משתנה כתב היד ? שיר (עפיפון)

למעלה