הנה כמה תמונות.... לגלריה כדי שלא תהיה יבשה
A American Girl New member 18/6/03 #4 אופס זאת היתה תמונה של אהובי ניק קרטר שמתי אותה בטעות אבל הנה ניקול
P Padme Amidala New member 18/6/03 #6 תודה על התמונות! ../images/Emo13.gif כמו שאמרתי ל-shiray, אני אצרף אותם כנראה בימים הקרובים, כי היום באמת אני ממש עמוסה... את התמונה האחרונה כבר יש לנו בגלריות- תודה בכל מקרה!
תודה על התמונות! ../images/Emo13.gif כמו שאמרתי ל-shiray, אני אצרף אותם כנראה בימים הקרובים, כי היום באמת אני ממש עמוסה... את התמונה האחרונה כבר יש לנו בגלריות- תודה בכל מקרה!
S shiray New member 18/6/03 #8 ד"א רק כדי שיהיה לך נוח וכדי שלא תרגישי שסתם כולנו ני ניימס כאן... קוראים לי שירה. השם משפחה שלי מתחיל בי' ושירה היה תפוס אז זה הכינוי שלי....
ד"א רק כדי שיהיה לך נוח וכדי שלא תרגישי שסתם כולנו ני ניימס כאן... קוראים לי שירה. השם משפחה שלי מתחיל בי' ושירה היה תפוס אז זה הכינוי שלי....
N N i c o l e New member 18/6/03 #10 תמונות יפות....../images/Emo176.gif כמה תמונות מהממות כבר יכולות להיות לבן אדם??????!!!!!!!!!
ד דניאל בת16 New member 18/6/03 #11 התמונות יוצאות מהממות כאלה רק בגלל שניקול מהממת כזאת. אז אפשר לצלם אותה כל היום וכל התמונות יצאו מדהימות.
התמונות יוצאות מהממות כאלה רק בגלל שניקול מהממת כזאת. אז אפשר לצלם אותה כל היום וכל התמונות יצאו מדהימות.