הנה כמה תוצרים של סוף שבוע גשום 2 קערות שהן בהחלט גדולות .
מ מ ר י ם1 New member 29/10/06 #7 הצלחת הראשונה פשוט מעלפת ובשניה ממש עבודת אמנות צבעונית. איזו מפלצת.
A angela21 New member 29/10/06 #20 פינקי! עבודות מאוד מיוחדות כל יום את ממציאה משהו חדש? איך גבול ליצירתיות שלך! מואד, מאוד אהבתי את שתי העבודות. ככה צריך לפתוח שבוע - זו פתיחה נהדרת! שבוע מקסים אנג'לה
פינקי! עבודות מאוד מיוחדות כל יום את ממציאה משהו חדש? איך גבול ליצירתיות שלך! מואד, מאוד אהבתי את שתי העבודות. ככה צריך לפתוח שבוע - זו פתיחה נהדרת! שבוע מקסים אנג'לה
ס סיגל ברנע New member 29/10/06 #8 לו רק היית רואה את הפרצוף שלי עכשיו פותחת את הקבצים היית נקרעת מצחוק !... אלופה והקערות ? הן את ! אליפות עולם !
לו רק היית רואה את הפרצוף שלי עכשיו פותחת את הקבצים היית נקרעת מצחוק !... אלופה והקערות ? הן את ! אליפות עולם !
נ נתוש של אוריה New member 29/10/06 #10 אאוצ' כואב !! ../images/Emo67.gifהראשונה פשוט מעשה אומנות - פאר היצירה לטעמי !!!!
א אילאיל זיו New member 29/10/06 #13 ראיתי כבר בפליקר וראיתי כבר בפליקר חיחיחיחיחי. נהדר!!!!!! לפחות אני יודעת שמישהו עבד היום...אני רק תכננתי לעבוד ובסוף התייבשתי מול המחשב כל היום, אוי לבושה
ראיתי כבר בפליקר וראיתי כבר בפליקר חיחיחיחיחי. נהדר!!!!!! לפחות אני יודעת שמישהו עבד היום...אני רק תכננתי לעבוד ובסוף התייבשתי מול המחשב כל היום, אוי לבושה