הנה חלת המפתח

רותי410

New member
סחתיין על מצעד החלות\מפתחות!!!

יופי של חלות. באמת!!! והלוואי שייפתחו כל השערים שצריכים להיפתח!! שבוע טוב ומבורך וחודש טוב לכולם
וחג עצמאות שמח.

cial 1

New member
../images/Emo106.gifהלחמניות והצורות גם קרן הצבי../images/Emo47.gif

זה כך מכנים לברית בבית ולכול אירוע בבית זה זו הכנתי ליום חשוב לי והכול בא מהברכה על אפיה בלחם תמיד כך עלי ועל כולם אמן נברך גם עם התורמה שם כמות של ברכה מתכון הכי קל ל-2-ק"ג 40 גרם שמרים טריים 2 ק"ג קמח לבן מנופה כמובן 1 כף מלח 5 כפות סוכר 2 ביצים עד 4.5 כוסות מים פושרים 1 אפיון 1ביצה טרופה + חלבון 1כף שמן זה להברשת הלחמניות או כול לחם אופן ההכנה להכין כוס מים חצי כוס מים פושרים מהכמות של המתכון להוסיף לזה את השמרים ו=1 כף סוכר ללכסות בצלחת להכין בקערה את הקמח מעל הסוכר והאפיה המלח הכול לצדדי הקמח להכניס לתוך הגומה את כוב השמרים התופחים להם לפתוח להוסיף את הביצים ולהתחיל ללוש תוך כדי הוספת המים לנמשיך ללוש עם שני הידיים לברך שהאל לא ימנע מאתנו דבר קדוש זה כן הבצק מתאחד לו יפה ואחיד יש לכסות עם שקית נייון או מגבת נקיה מיוחדת למטבח להכינס אותו לתנור להתפחה כמובן לא דלוק עד שעה אחת רוצים יותר מהר להניח על הקערה מעל המגבת או סכין או חפיסת של קופסת גפרורוים של פעם כך הוא תופח הרבה יותר מהר על הגפרית יש ברכות מבורא עולם על הסכים גם היא משמשת לכול דבר גם להוריד בהלה כן כן האמונות תואמות לא רק לאדם אלה גם על המן לאחר ההתפחה מכנים את הלחמניות על התבניות בכול צורה שרוצים חשוב לפני להוציא מזה תרומה לברך עם מגע עד העניים שהם עצומות ושוב להגיד בלב שהאל לא ימנע ממני את המוציא הזה והוא חלק הכי קטן בלחם לעולם ואת זה אופים ולא אוכלים לבחורה או בחור מותר הכול זו הדרך של הצדיקים להכין לחם ולאפות האמונה שם היא הגדולה ומגיע שלב הברשת הלחמניות פשוט לטרוף הכול עם כף השמן הביצה והחלמון יש כול מה שרוצים מעל לפזר אין גבול לחמם תנור מראש ל-250 מעלות אפשר לאפות גם בשקט עם טורבו הלחם אוהב זאת אפשר גם עם מים בתבנית תחתית עם מים רק לא למות הרבה מים זמן האפיה עד 25 דקות בודקים תחתית הלחמניה ויש לחם את זה בהצלחה חני מקור חני מתכון חני

cial 1

New member
רוצים תחרות קבלו לחם לב זה עוגה

ברווזים ברווזים בואו הבייתה לא רוצים הזאב יטרוף אתם לא פוחדים טוב לילה טוב זה שיר של רב היום ושדרן טלויזיה מחר בעז"ה אתן את השם מתכון לא צריך את מעולות ומעלות עם ברכה משמים מאיושי יוכיה וכמובן רות וידאל וגם אני מחר ארטה לכם אם קרן הצבי שלי לחמניות לכול דבר חני אוהבת אתכן

למעלה