נישמע וניראה טעים להפליא. לי היתה איזה קרובת משפחה שהיתה מכינה את זה עם כף של ריבת מישמיש ברוטב כך שיצא מתקתק. ואני ראיתי פעם בטלויזיה באחת התוכניות שאם עושים כדורים מתערובת הבשר ומקפיאים אז קל יותר למלות בבצק דק. שלך נישמע מעולה ואני אנסה בקרוב. תודה
ֿֿֿאצלי לילה זה עוד שעה שעתיים חחחחחחחחחח, ראיתי את המייל שלך אני משתדלת על כל תמונה לשים מתכון אולי פיספסתי מתכון אחד או שניים לפעמים אני לא יכולה לרשום מתכון ושמה תמונה ואחרי זה אני זוכרת לשים את המתכון מבטיחה שלכל תמונה יהיה מתכון ולא אחר כך או בערבבבבבבבב ביי נשיקות אוהבתתתתת רונית.
כל אחד וטעמו אני יכתוב פה גם ברוטב דלעת וגם ברוטב סלק אני מתה על רוטב סלק גם הרוטב דלעת יאמי בבקשה קל וטעיםםםםםםם. חמש בצלים לשים במג'ימקס פטרוזיליה חצי קג בשר בקר טחון תבלין בהרת בערך איזה כף מלח פלפל שחור ולגרד בערך כף וחצי שומן של כבש ולערבב טוב טוב לוקחים קערה נפרדת שופכים קג' סולת שקית אחת ושופכים בדיוק שלוש וחצי כוסות מים שופכים מלח ומערבבים טוב טוב עושים עיגולים עיגולים מהסולת ומניחים על השולחן לוקחים עיגול שעשיתי מהסולת משטחת אותו על היד מהבשר אני עושה עיגולים ומניחה על השיש ומתחילה למל מכניסה את הכדור בשר לסולת ומניחה על מגש קצת רטוב שלא יידבק וממשיכה למלא את כל כדורי הסולת רוטב דלעת לוקחים סיר ממלא חצי סיר עם מים לשפוך בפנים חצי כפית קינמון כף סוכר כורכום מלח לימון מלח רגיל פלפל שחור ורסק עגבניות בערך חמש כפות גדושות תלוי באיזה סיר עושים את הקובות אפשר לראות את הצבע שלא יהיה אדום מדי ושלא יהיה לא אדום לשפוך קצת שמן נענע לקצץ שבע שיני שום שום לפרוס לחצאים, כשהמים רותחים רק אז לשים את הקובות ולסגור את הסיר עם מכסה חצי סגור לחכות כמה דקות עד שהקובות יעלו למעלה עם כף בעדינות לערבב שהם עולים להוסיף את יתרת הקובות שוב לחכות שיעלו למעלה ולערבב עם כף בעדינות רבה ולסגור עם מכסה חצי סיר ולבשל במשך שעה להוסיף דלעת לקוביות לחתוך אותם ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה בישול הקובה שעה וחצי. רוטב סלק אדום ֿהרוטב של הדלעת לשים את אותם תבלינים חוץ מהתבלין הקינמון ולשים שני סלק שהסיר יהיה אדום יפה ולבשל את הכל ביחד במשך שעה וחצי וזה טעים משהו