הנה חידה נחמדה....
O OPERATi0N_iVY New member 10/9/01 #2 הנה הרמז הראשון.... כי החידה באמת יכולה לבלבל.... אבל נראה לי שהיחיד שיפיק מזה משהו זה אילן די...
ש שי © New member 10/9/01 #4 מה אמורים לעשות? לזהות את הרכב בהודעה הראשונה? אם כן, זהו פורד מאווריק/ניסאן טראנו. את האמריקקיות אני לא מזהה... שי
מה אמורים לעשות? לזהות את הרכב בהודעה הראשונה? אם כן, זהו פורד מאווריק/ניסאן טראנו. את האמריקקיות אני לא מזהה... שי
A ac cobra New member 10/9/01 #7 היא בישראל????? נראה לי שהיא בישראל לפי הלחויות רישוי הם צהובות ו7 ספרות (אני מדבר על המכנית בשניה הצהובה)
היא בישראל????? נראה לי שהיא בישראל לפי הלחויות רישוי הם צהובות ו7 ספרות (אני מדבר על המכנית בשניה הצהובה)
O OPERATi0N_iVY New member 10/9/01 #9 כן יפה מאוד - הג´יפ שבתמונה הוא פורד מאווריק שמיוצרת בספרד באותו המפעל עם ניסאן טראנו בקשר לרמז - לאמריקאית שבתמונה קוראים גם כן פורד מאווריק והיא הייתה די פופולרית שסוף שנות ה-60 וה-70...
כן יפה מאוד - הג´יפ שבתמונה הוא פורד מאווריק שמיוצרת בספרד באותו המפעל עם ניסאן טראנו בקשר לרמז - לאמריקאית שבתמונה קוראים גם כן פורד מאווריק והיא הייתה די פופולרית שסוף שנות ה-60 וה-70...
A ac cobra New member 11/9/01 #10 OK. יש לי חידה חדשה איזה נשיא של חברת מכוניות הוא גם נשיא של מועדון כדורגל מפורסם?????? רמז החיה
K kirk hammet New member 11/9/01 #11 אני לא זוכר את השם שלו אבל זה הבעלים של יובה , הגברת הזקנה שאני כל כך שונא , שהוא גם הבעלים של פיאט , כמדומני , ולכן גם של פרארי ומזארטי. לא ?
אני לא זוכר את השם שלו אבל זה הבעלים של יובה , הגברת הזקנה שאני כל כך שונא , שהוא גם הבעלים של פיאט , כמדומני , ולכן גם של פרארי ומזארטי. לא ?