הנה חומר למחשבה...

הנה חומר למחשבה...

במיוחד ללירן בדיכאון ושונרא 2000: ביום ראשון ה-14.4.2002 בערב, בתיאטרון הערבי-עברי ביפו, התקיים אירוע שנקרא "אומנים שוברים שתיקה", ובו השתתפו אומנים יהודים וערבים כמו יהושע סובול, אלונה קמחי, ו... ג´וליאנו מר. וג´וליאנו היקר שלנו הפגין דעות שגרמו לי, שפחתכם הנאמנה שנכחה באירוע, לרתוח: "אני מעוניין להקדיש שיר", אמר החוצפן, "למען בחור שאמר ´אני מעדיף למות על הרגליים מאשר לחיות על הברכיים´, ואז הלך ועשה פיגוע והרג יהודים. אני מאוד מעריך אותו ואני מקדיש לו את השיר הבא". לפי דעתי מה שהוא עשה זה דבר נוראי - הוא הקדיש שיר למען אדם שהלך לפוצץ יהודים ולהרוג אותם. אדם כזה לא רק שהוא מטומטם ולא יודע מה הוא עושה, אלא הוא גם אכזרי. איך הוא יכול להקדיש שיר, סימן להערכה והערצה, לאדם שהרג את בני עמו? אז זאת רק עוד נקודה שלילית לאמני ישראל שישבו שם ולא אמרו כלום ובייחוד לג´וליאנו מר - שעשה את הדבר הנפשע הזה.

סמל לטרוף

סליחה שההודעה הזאת לא הולכת להיות קשורה לאומנויות הבמה, אבל מה שאני הולכת לכתוב כאן עלה בעקבות מה שכתבת, סתיו. הנהלת הפורומים של תפוז כידוע, צירפה קישור שאליו אפשר להכנס כדי להדליק נר זכרון. אישית אני לא רואה בדרך כלל טעם להדליק נר וירטואלי כי זה לא נר אחרי הכל, אבל הפעם נכנסתי כדי להביע את הכעס שלי, על הטרוף ששולט בעולם. בנר שהדלקתי, כתבתי: לזכר קורבנות הטרוף שחייהם נגדעו לחינם בשדה הקרב, באימונים, באוטובוס ובבתי הקפה. לאלה שנפלו קורבן לצמאון הדמים. אחר כך שוטטתי באותו אתר ולתדהמתי גיליתי שמישהו לא שכח להדליק נר ל"גיבור" שרצח חפים מפשע בפיגוע התאבדות באוטובוס. ולגבי ג´וליאנו מר, אין לי מה לומר אלא רק שהוא עוד סמל לטרוף שבעולם. למלחמות הטפשיות שבהן נופלים ילדים בשביל עוד איזה פיסת אדמה. עצוב שמדליקים נרות לצמאי דם שאין להם טיפת ערך לחיים. אין לי מילים...

actress

New member
חוצפה!

וזה בנאדם שקורא לעצמו שחקן? עוד 1 שמעודד אלימות. ממש מגעיל!

זוועה

אני לא מאמינה שהדעה שלו היא כזאת וגם אם היא כזאת הבנאדם צריך להיות פוליטקלי קורקט . ובקשר לדעה שלו...ת´אמת זה כבר לא פוליטיקה המחבלים הורגים אותנו בערים שלנו, במסעדות ובבתי קפה, הורגים את הצעירים פשוט זוועה מוח חולני של בני אדם וזה ממש עצוב שאומן שמשחק בתאטרון ישראלי חושב כמו החיות האלה. דלית מזועזעת

וואואואוווווו!!!!!!!תעצצצרוווווו!!!

טעות חמורה,אני חושב שג´וליאנו מר אכן היכה גלים,אך המשפט הזה,הוא משפט המעיד על פטריוטיות עמוקה,ואל תשכחו דאמאט,שאנחנו גם,מהצד השני של המתרס רוצים את אותו דבר בדיוק. תנסו לחשוב על המשפט,ערבי פטריוט מבין טוב מאוד שמדינה לא תהיה,וחיים על הברכיים זו מטאפורה,לא פשוטו כמשמעו,מטאפורה לדיכוי העז שלנו,ולא שאני מגנה,אני מאוד מאוד בעד,אני בעד מלחמה כוללת,שהיא הגורם היחידי שיקיץ את הקץ על מעגל הדמים הזה,על כל פנים,ערבי פטריוט מעדיף לא להיות מדוכא אלא למות כגיבור,והוא אכן גיבור,בעינינו הוא פושע נתעב,אך בעיני משפחתו והסובבים הוא גיבור לאומי.אל תשכחו כשאתם רצים להשמיץ את נקודת המבט הזו,הלוואי והיה לי האומץ.

המשך,קראתי את התגובות שלכם-

חברים יקרים,כולכם מפספסים את הנקודה,הוא לא מעודד אלימות,הוא משקף את החיים שלנו

הבנתי את זה אבל עדיין...

כן, כשקראתי את זה הבנתי למה הוא התכוון אבל בכל זאת אני מגנה כל מעשה של שפיכת דמים של חפים מפשע. כך אם למשל הוא היה מקדיש שיר לערבים חפים מפשע שנהרגו, הייתי מבינה ומזדהה אפילו, כי גם הם קרבנות. אבל אני מגנה כל מי שתורם לאלימות ולשפיכות הדמים. למי שנכנע לשטיפות המח ולדיבורים הגבוהים על מלחמת קודש וגבורה ושמאבדים צלם אנוש. אם אותו מתאבד היה רוצח חפים מפשע בלי להתאבד בעצמו, האם היית יכול להבין את זה גם אז?

לא מסכימה אתך

המשפט שהערבי ההוא אמר הוא משפט חכם מאוד ופטריוטי, זה נכון, וגם אני מעדיפה "למות על הרגליים מאשר לחיות על הברכיים", אבל לא הייתי מקדישה שיר לרוצח ילדים ונשים חפים פשע רק מכיוון שהוא אמר משפט חכם.

suzzie q

New member
אתם יודעים..

שג´וליאנו הוא חצי ערבי וחצי יהודי? אמו יהודייה ואביו ערבי והוא סיפר על כמה שעובדה זו גרמה לו לסבול בילדותו.אני פשוט חושבת שהוא תקוע בין שני הצדדים ורוצה בתכלס את האמצע, הפשרה והפיוס. אני באמת מקווה שכמו שתום אמר הוא הקדיש את השיר למשפט ולא לאדם ולמעשה שעשה

ץץץץץ

New member
אהלן כולם, מה קורה?../images/Emo165.gif

שוב ג´וליאנו עומד על הפרק. תראו יש לי דבר אחד לומר.... הבן אדם מוכשר בצורה בלתי רגילה, שחקן מעולה ובאותה מידה אדם אלים מאוד. יתכן ואתם כועסים וזה בסדר, זו דעתו ודווקא בגלל זה קראו למופע בו נאמרו הדברים "אמנים שוברים שתיקה" אבל לא שווה לריב על זה ובמיוחד לא היום, ביום העצמאות. אם זה מעניין אתכם, במוצ"ש הקרוב אני הולך לראיין את גרייניק ואלתרמן (כוכבי השכונה). אם יש למישהו איזה מסר להעביר, אני מוכן לעשות את זה. דרך אגב, זו לא פעם ראשונה. במסגרת תפקידי ככתב ראייניתי "סלבריטאים" רבים (יעני סלבריטאים, שלא נשכח איפה אנחנו חיים
). אז אם תרצו אני אספר על זה בהזדמנות. תום, אם אתה קורא את ההודעה ואתה בטח לא מתרגש ממנה לפי קצב פגישותיך עם אמנים וכוכבים אחרים, דע לך שאני אנסה לראיין גם את אמא שלך בשבוע הבא (ב"אדונן של שתי משרתות" בטבריה). אם מישהו יכול לעזור לי לסדר ראיונות, במיוחד אתה תום, אני מאוד אשמח ובמיוחד העורך שלי ישמח. אז שוב סליחה שהתפרעתי עם האורך
נשתמע הא? ירון (ץץץץץ) מטבריה

ירון

לצורך מה אתה הולך לראיין את גרייניק ואלתרמן? האם אתה כותב עליהם כתבה/מאמר באיזשהו מקום? כי אם כן ואם אתה מראיין בקרוב עוד אמנים לצורך זה, אל תשכח להביא את הכתבות לכאן.

ץץץץץ

New member
טוב...../images/Emo124.gif

אם זה מעניין אתכם אני בהחלט אעשה זאת... כבר ריאיינתי מפורסמים כמו אלי ומריאנו, נאור ציון, פנינה רוזנבלום, טוביה צפיר, שלום אסייג, צביקה הדר, יורם טולדנו תום אבני וגיל סגל (הילדים השחקנים). הראיון הוא לצורך כתבה ואני אשתדל לצרף קובץ וורד(word) למי שירצה לקרוא. אני אעלה בקרוב תמונה שלי עם צביקה הדר כדי שתוכלו לראות מי אני (חחחח...) יש לי הרגשה שכולם מכירים פה את כולם ואני..קצת מנותק אז אני אעשה את זה בקרוב.
good night
ירון

actress

New member
ממש מכור ל"רמבטיקו" ../images/Emo8.gif ואל תרגיש

מנותק, אתה חלק ממשפחת האומנויות אז תרגיש בבית, כולם כאן אחלה ומכירים 1 את השני מדיבורים או באי סי או מסרים.

MaNgO4EVER

New member
אנשים!!!!!

אוקיי אז ככה......בקשר לג´וליאנו מר!!! זה לא חדש השיגעונות שלו (לדעתנו זה דווקא סקסי.......
) חחחח סתם.... הקיצר לא צריך להתרגש ממנו יותר מידי ולקחת אותו ברצינות כי הוא מסוג האנשים שמדברים ורק אחר כך חושבים מה הם אמרו..... דברו על ג´וליאנו בתור בנאדם כי הוא בתכלס אחלה בנאדם!!!! דברו עליו בתור שחקן כי הוא השחקן הכי מוכשר בארץ!!!!! דברו עליו בתור דוגמן כי הוא די מבוגר(לידיעתכם הוא למעלה מ-40) ותיראו איך הוא נראה...ממש תענוג להביט עליו!!!!!!
מי שראה את ההצגה שלו נשיקת אשת העכביש יסכים איתנו....!!!! כי בכל זאת....כמה כבר יוצא לכם לראות בנאדם מבוגר ערום לגמרי ולהגיד עליו "ואללה אהבנו....." קיצר קחו הכל בפרופורציות....אל תתרגשו מהדעות שלו וממה שהוא אומר כי ברגע שלוקחים את הדברים שלו חפיף ובפרופורציה אז מגלים מאחורי הדברים שלו בנאדם רגיש ומיוחד לאללה!!!! שיהיה לכולכם יום מצויין

actress

New member
MaNgO4EVER את כתבת "אנחנו" אז

מי זה בדיוק ה"אנחנו" שאת מציינת במה שאת רושמת?

MaNgO4EVER

New member
אקטרס

אנחנו זה אנחנו.....
מה זאת אומרת מי אנחנו???? תפרטי מה את רוצה לדעת....

actress

New member
אני רואה שהפיצול אישיות פה גודל לאט

לאט, בהתחלה כתבת בגוף 1 ועכשיו בגוף שלישי, נא להחליט כבר מי זה מי.

למעלה