הנה זה מתחיל

נצל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ......... מה הולך כאן??? 3 הודעות ש'לי נמחקו להן מהפורום הנ"ל.....תוך 10 דקות....פששששש שאני "אבין"...ושלא "אובן" אחרת...{כדבריה של המשוררת הסידרתית :))} מה??? מה?????????? תייכף תגידי לי שגם מקבלים כרטיס אדום על כל הקלדה במהירות מופגזת... וואלה שאפו להנהלה. יערית.. במחילה משרשורך ומכבודך...{קון ח'פיפה מעייה בש' יח'בוק לנש' למדרובין די קיינין הנה :))}

יערית

New member
אני

בישיקטטטטטטטטטט לא אומרת וואלו!!!! לגבי "הכצעקתה"? אני במקומך פותחת על כך שירשור בניפרד

|בושיתה מלסקה|

ני ייפת'ח אח'ד ענקי...חכי תראי. בפינאלה... היא תצעק לי ..........."מאפיק....."

אי לו ברח'ה

מזל שני בילעתי אותה...... :)).. {קציצון אמר לי פעם...הרביצוליק תיברח... אבל ני לו בורח'ת... ני ת'דנדרב ביחזרה ב'לעסה} אש נסב בלעקל אילה בלהבל תנרבח' ותנסתח'?

יערית

New member
תשמעי

מורידה את הכובע,אני לא מרוקאית לידך,אני מזוייפת
הבנתי הכל,אבל תמיד היה קשה לי לענות
נשארתי עם התנסתח',הכי מתאים לי:))

d a n i e l s 5

New member
תשמעי ....

ממרום גילי וגובהי.... אומרת לך....תישארי רק עם מה שמתאים לך :) לא להיגרר ל-ת'דנדרב .... תאחזי בתנסתח'. לא שחכית להארה שלי ......זה רק לחיזוק , יונאו :)

אפשר לארגן קנייה מרוכזת

של תירגומון...? מרוקאית תימנית אנגלית הפורום הפך לרב לשוני

ואז בעתיד

אני סוף סוף אבין שביזבזתי את הזמן בעבר ואקח החלטה לחיות את ההווה.... סיבכתי אותי

d a n i e l s 5

New member
אי אפשר להבין ש...

ביזבזת את הזמן בעבר...... אפשר אולי להבין שבעבר ביזבזת את הזמן ........ בכל אופן...הכי חשוב שתביני שרצוי וכדאי לחיות את ההווה . נורא פשוט

d a n i e l s 5

New member
חחחחחחח ג'וני בוי .....

נהיה לי פתאום מסובך ככה הקפיצה מכאן לכאן ולשם בחזרה...... מסקנה.......... חייבת לקנות מגפיים ...דחוףףףףףףףףףף !

למעלה