הנה זה. תקראי ותהני ../images/Emo24.gif
מאת: אחד ומיוחד אתה עומד היום , מחוייך וזורח מתחת לחופה , כולך פורח עומד לענוד טבעת, לאשה אחרת לא אשת נעוריך , ומתקופה אחרת האהבה כבר מתה ,זה היה מזמן גם הבושה כבר איננה, עבר עוד דף ביומן אך הלב מתפקע , אי אפשר להאמין זה חותך זה קורע ,כמדקרות סכין אוי אבא אבא זה כואב נורא אוי אבלה אבלה הלב שלי נקרע לאן נעלמו להן , כל אותן השנים הדאגה והאכפתיות ,ושיתוף וחיבוקים מתמיכה בנפילה ,מאיגרא רמא לבירא עמיקתא בנשיכת שפתיים כשפתאום לא היית הילדים הם מזכרת , לימי נעורים עת אהבנו צחקנו ,בחיים אחרים עד רגע מר ונמהר , בו שמיים נפלו התהום נפער ,והיידים רעדו אוי אבא אבא זה כואב נורא אוי אבלה אבלה הלב שלי נקרע אמרת שכבר לא אוהב, ואתה רוצה גרושים מתבוננת לא מבינה, כך נמחקות 30 שנים? אני לא שווה מלחמה? עוד טיפת מאמץ? אחרי כל כך הרבה זמן, די וזהו, זה המפץ? זה קורע כל חדרי לב, וצועקת הנשמה אוי אבא אבא , ונושרת לה דמעה ואחריה עוד אחת , ועוד אחת ועוד הברכיים כושלות , לא יכולה עוד לעמוד אוי אבא אבא זה כואב נורא אוי אבלה אבלה הלב שלי נקרע אהוב נעורי , אלופי מיודעי מושא חלומותי , כוחי וראשית אוני מר הוא היום , מה רב יגוני על בית שנחרב, על אש במעוני ביחד כבר עברנו , צרות ומשברים יכולנו לסופות הזמן ,וגידול הילדים כל זה הסתיים באיבחת חרב חדה השארת אותי מאחור , שותתת דם ופצועה אוי אבא אבא זה כואב נורא אוי אבלה אבלה הלב שלי נקרע מאז כבר הרבה למדתי , על עצמי והילדים ומה המשמעות , של אהבת חברים על תמיכה וחיבוק, מקרוב ומרחוק על מסר קטן , שמעלה חיוך ובת שחוק שבעצם היצלתני , מנמק וריקבון שהאפר הוא הדשן, לותשחק ליום אחרון כבר מצאתי כתף אחרת , וחיבוק של קרבה אז למה זה עדיין כואב קצת, ..... ומזילה דמעה. מוקדש באהבה לסיגלית ולכל מי מאיתנו שהיוזמה לגרושים באה מהצד השני ו/או שהלשעברים שלהם מתחתנים.