הנה זה בא...

הנה זה בא...

אנחנו מרגישות את זה מגיע... מתקרב... הגרון חנוק... הלב דופק... ופתאום ווווואאאאאאאאההההההההה
אז----- מה גורם לנו לבכות?

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אז ככה ... יש בכי טוב ..כזה שמשחרר את הנשמה ...בכי של שיחרור ..שאחריו מרגישים טוב יותר ... יש בכי רע ...שמשהו עצוב מאוד קרה ...או שמשהו פגע או העליב ... אני אישית בוכה מהר מאוד מהתרגשות ...מספיק שאני מתרגשת טיפ טיפה ..אני כבר מרגישה את הגרון נחנק לי ...והדמעה על הלחי ... כזאת אני רגשנית

מריני

New member
אני בוכה כמעט מהכל

בחורה מאוד רגישה ורגשנית
אני בוכה כשאני רבה עם בעלי,
אני בוכה כשאני רואה איזה סרט מרגש או עצוב בטלויזיה (גם כשזה סרט סוג ז'),
אני בוכה גם מדברים שמחים ומרגשים,
אני יכולה לבכות גם אם יעליבו אותי,
אני יכולה לבכות כשמישהו יפתיע אותי מרוב שמחה... Y,Y,Y, איזו בכיינית אני...אבל זו אני...
ולבכות זה כיף, זה משחרר הכל...
יחי הבכי

מה גורם לי לבכות?

טוב האמת
פעם הייתי וואחד רגשנית, כל דבר קטן הייתי מרגישה את העיניים מתלחלחות והדמעות היו יורדות להן. אבל זה עבר לי. כמה ימים לפני שהתגרשתי עלינו לקבר של חמי ז"ל לגילוי מצבה. כשראיתי את גיסתי (לשעבר) ואת הבת שלה, נפלתי לידיים שלה ובכיתי כמו ילדה קטנה. זו הייתה הפעם האחרונה שבכיתי. היום רק סרט ממש ממש ממש מרגש ועצוב יכול להוריד לי איזו דמעה וחצי כל מי שמכיר אותי היום, טוען שהחיוך והצחוק קבועים לי על הפנים, כאילו ניתחו לי את החיוך לפנים אני משתדלת רק לצחוק ולהיות שמחה

מריני

New member
פנינה...

זה שאני בוכה הרבה, לא אומר שאני לא חייכנית... כל מי שמכיר אותי יודע, שהחיוך הוא דבר קבוע על פניי, וקשה מאוד למחוק אותו... אבל, גם לבכות לפעמים מותר, ולדעתי, אף רצוי, אך זו רק דעתי... כמובן שלא חייבים, לדעתי זה תלוי בבן-אדם ובאופיו, פשוט מדברייך משתמע, שמי שנוהג לבכות, לא מחייך אף פעם... גם אני, כמוך, משתדלת לצחוק ולהיות שמחה, אבל אני גם בוכה. שולחת לך
ושתמיד תהי שמחה וצוחקת

מריני, חלילה

דבריי הוצאו מהקשרם
|
לא לזה התכוון המשורר, ממש לא דווקא הייתי מוכנה לאיזה בכי בריא ומשחרר כזה, רק שכרגע אין לי בחיים סיבות מספיקות בשביל להתחיל לבכות (לשמחתי)

r66

New member
דבר כזה

וכל מה שקשור בילדים.. לא מסוגלת לראת התעללות בתינוקות... אני בוכה המון, בכל הזדמנות... כמה וכמה פעמים בכיתי במשרד מרוב לחץ.. סרטים מרגשים גורמים לבכי (צופה בסרט לעתים רחוקות)... בקיצור - אחלה בכיינית

למעלה