הנה זה בא

OdedIsNotAfraid

New member
הנה זה בא

http://finance.walla.co.il/?w=/3/1473680 שימו לב, כל הדיבורים על להפסיק לא להפסיק הריבים של הציבור שמגיעים גם לאיומים ולבית משפט מאחורי כל זה עומדות חברות שמגלגלות טריליארדים ששמם חברות הטבק, החברות האלו הכניסו חומרים גרועים לתוך המוצרים שלהם כדי שהמוצרים יהיו יותר ממכרים, כמו כן הטבק שמגיע אליכם אינו באיכות טובה ויש טענות שאצל יצרנים שונים הוא בא עם הרבה יותר רעלים וחומרים מזיקים בפנים, אלו דברים שאסור להתעלם מהם בתוך כל המלחמה הזאת, סיגריות , כן או לא? לי אישית נמאס כבר ממזמן, המונופול הזה חייב להגיע לידי סיום, הנה תוכנית מצויינת יש להם להטיל מס על סיגריות, למה אפשר להשוות את זה? לבוא נשתמש בכסף של משהו שלילי בשביל להילחם במשהו השלילי שזה למעשה נידון מראש לכישלון כי יש פה למעשה ניגוד אינטרסים אם האנשים האלו באמת היו מבינים מהחיים שלהם או רוצים לעזור אז הם היו הופכים את תחליפי העישון לחוקיים ומחייבים אותם להיות נמכרים בכל פיצוציה לצד הסיגריות הרגילות, אך אופס! שכחנו יש רק טבק, ותמיד יהיה רק טבק, טבק זה הדרך זה מה שאנחנו מוכרים, אנחנו לא חלק מקונספירציה של חברות ענק, אנחנו אנשים תמימים, בואו תבלעו כמה כדורים עכשיו אנחנו גם עברנו לסמים קשים.

OdedIsNotAfraid

New member
ובתוך כל זה

בתוך כל זה יש את הסוכריה המתוקה של החרדי שבתמונה, תהיו טובים תשלטו ביצר הרע, ובהמצאת השטן, שהוא כלי של שליטה באנשים, אלו דברים מורכבים שדורשים התייחסות מיוחדת ביום שתרכיבו את המשקפיים הנכונות תוכלו לראות מי באמת עובד את השטן בתוך כל המהומה הזאת.

Mr RK

New member
לגבי האמרה בו נשתמש במשהו שלילי

כדי להלחם באותו משהו שלילי. זה לא בהכרח נידון לכישלון כי מבחינת המדינה. נזקי העישון הכלכליים גדולים הרבה יותר מהרווח הנוסף של קניית סיגריות.

OdedIsNotAfraid

New member
מבחינת המדינה?

אני לא בטוח כלל, אני כן בטח שבראייה כללית לעבר חברה בריאה ובכושר גבוה ומאושרת, הדבר הרבה יותר טוב מחברה מסוממת ומיסים על סמים, עדיין בשביל הראשים הקטנים ואני יודע שככה אפילו בהולנד הם יושבים ומחשבים, הנה הניקוטין הורג לנו אותם בגיל 70 כבר חוסך לנו שנים של פנסיה, הטיפולים הם זולים למרות שמשלמים עליהם הרבה, מרוששים את הבן אדם והוא הולך לעולמו הרי כאילו המדינה ממנת לך איזה טיפול זול והטיפולים היקרים אתה קונה באופן פרטי, בסופו של דבר יש פה מערכת שלמה של פרנסה שאי אפשר להתעלם ממנה, שהפרנסה היא מהתמכרות לחומר מאוד ממכר בדרך של עישון של סיגריות מאוד מזיקות ומרוששות.

למעלה