הנה זה בא!!!!

הנה זה בא!!!!../images/Emo13.gif

הראיון שכולכם (או שמא עליי לומר כולכן...
) ציפיתם לו - הראיון עם יגאל מזרחי! אני לא אפטפט הרבה, פשוט תקראו ותהנו. אני בטוח נהניתי
...

diri

New member
אה הה!! יוסף אכן חוזר!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

איזה יופי של ראיון סתיו..באמת שיחקת אותה.. :) ורק שתדעו..כל מי שהשמיץ את המידע שהיה לי לגבי יוסף שאמור לעלות שוב בקרוב..(צילאאוט יקירי) ושאמר שאין סיכוי, ושזה כלל לא מתוכנן לתקופה הקרובה... אתם רואים??? אמרתי לכם...ידעתי..ואיזה כייף, נכון?? ככה יוכל כל מי שלא ראה לראות איזו הפקה מדהימה זו..מכל המובנים..גם תפאורה, גם תלבושות (יובל כספין הבוס) גם שחקנים..שירים..וה-כ-ל!! פשוט שווה ביותר ומומלץ יותר מכל! חוצמזה, למי שזוכר, לפני כמה שבועות, כשצירפתי תמונה שלי יגאל מיוסף, וראו את חני פיטסבורג מאחוריו, כאחת הרקדניות..זה היה הרמז העבה ביותר שיכולנו לקחת באשר ליוסף..הרי חני אף פעם לא השתתפה ביוסף, (עד עכשיו) וזה היה רמז לכך שנערכות חזרות.. :) גם התמונה המצויינת בתוכנייה החדשה של שיער מראה שיש חזרות, כי המספרת שמצולמת בה, לא מזוהה יותר מידי..והיא לא קרן ולא מיה דגן..אז..מישהי חדשה! אז בכל מקרה, איזה כייף..יוסף חוזר עוד בערך 4.5 חודשים..ואנחנו נהיה שם, נכון? (מממ..מעניין מי יהיה פרעה..?) יום טוף, דירי

tommy walker

New member
סליחה????

קודם כל די להתנהג כאילו כל העולם עושה קנוניה נגדך ובכוונה אומר שיוסף לא יעלה יותר! אנשים בסך הכול אומרים מה שהם יודעים ולא מנסים להחביא כלום! דבר שני אני לא מכיר בחורה בשם חני פיטסבורג. לעומת זאת ישנה שחקנית בשם חני פירסטנברג שהיא בוגרת בית צבי (ואני יודע שהתכוונת אליה אני פשוט מדבר בציניות כי ככה בא לי) והיא דווקא כן השתתפה ביוסף וחבל מאוד שאת סתם ממציאה פרטים לא נכונים! המספרת "האלמונית" שמופיעה בתמונה היא אמנם לא מיה דגן וגם לא קרן הדר (שמעולם,אגב,לא שיחקה את תפקיד המספרת),אלא צאלה אחרק שחלקה את תפקיד המספרת עם מיה! אין שום חזרות ליוסף!!!! ולא היו שום חזרות ליוסף במשך השנה וחצי האחרונות!!!! שזה בערך הזמן שעבר מאז שהמחזמר עלה בפעם האחרונה...... אמנם ייתכן וזה יעלה שוב אך כרגע בכלל לא עובדים על זה אלא זה כנראה רק רעיון!!!!! אז די להתנהג כמו יהודי מצוי ולחשוב שכל העולם נגדך.... ולפני שאת תוקפת אחרים על "השמצת מידע שהיה לך" ,אז קדימה קודם כל שתבדקי טוב טוב את המידע שלך כי רק עכשיו הראיתי לך 3 טעויות לפחות שיש במידע שלך! אז אל יתהלל חוגר כמפתח.... ועוד כמה פתגמים שמתאימים למקרה.... (נא להוסיף לבד)
ביי ביי בינתיים (עד התפרצות הזעם הבאה......)

diri

New member
מקווה שלא תהיה עוד התפרצות../images/Emo122.gif

וואו בחור.. נראה לי שבאמת נתקפת זעם רציני מידי.. "לא להתנהג כאילו כל העולם נעושה קנוניה נגדך" מה?? על מה אתה מדבר..??? כנראה שלא ממש הבנת למה התכוונתי כשאמרתי מה שאמרתי..וכנראה שלא הבחנת בנימה בה הכל נאמר..(בצחוק) ואולי כן הבחנת וסתם התחשק לך לא לשים לב ולהוכיח כמה טעיתי למרות הכל.. בדיוק כמו שהתחשק לך להיות ציני לגבי השם של חני שהתפלק לי.. :) אני ממש חושבת שאתה מגזים...וזה היה ממש לא נחמד... ואם כל כך חשוב לך הטעויות הנוראיות והגורליות שלי רצוי שתדע שאתה זה שטועה בכל הקשור לקרן הדר...היא אכן שיחקה את המספרת ביוסף למעט הפקות!!!! אני בעצמי ראיתי אותה!! אבל..אני פשוט לא מוצאת סיפוק "בלהוכיח" אנשים על הטעויות שלהם..במיוחד בכל הנוגע לנושא חביב וקליל שכזה.. אבל השחצנות שלך, שאין לי מושג למה בחרת להשתמש בה כל כך פשוט הוציאה ממני את זה... נראה שהכי טוף לכולם יהיה אם נדבר כמו בני אדם לאנשים..(וגם נסלח להם על טעויות שהם אומרים), והכי חשוב.. לא נהיה כל כך בטוחים בעצמנו לפני שבודקים.. קראת את הראיון שסתיו עשתה עם יגאל?!?! אז למרות כל זה... יום טוף, דירי

יובלונז...

תרגיע! דירי´לה לא התכוונה להרע, היא בסך הכל נורא שמחה ומאושרת שיוסף חוזר, ולקתה בסימפטום הילדה הקטנה, שמתבטא בביטויים כגון "אמרתי לכם" (
), היא סתם צחקה... לא צריך להגיב בכזאת ציניות! ואני אגיד את זה שוב - מזל טוב
ושאר אייקונים משמחים... (למי שלא הבין ליובל יש יומולדת היום)

למעלה