הנה זה בא שוב....

The Messiah

New member
ת´אמתי לא אבל אני יודע שאייל מת"א

הוא מאה אחוז מארגן לי טרמפ,נכון,גבר?

The Messiah

New member
כל התקרית הזאת גרמה לי להצליף את...

זעמי בקולמוס,וזה מה שיצא אני כזה עבריין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כזה עבריין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כזה עבריין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כזה עבריין,שחבל על הזמן! די לכיבוש! די לשנאה! אני אוהב מוזיקה של זאב נחמה! ראפ כידוע זה שירי מחאה אבא בא לי מיול אז תרשום המחאה! עכשיו כולכם תרקדו לקצב הסמבה בזמן שאני אוכל לאפה עם שווארמה ועמבה!

The Messiah

New member
קיבלתי "מוזה" אם אתה יודע על מה אני

מדבר.. כתבתי עוד שיר ניסים גרמה אתה כזה מגניב כששמעתי שנולדת בנתניה התחלתי לשנוא את תל אביב את השירים שלך אני כל יום שומע קניתי את האוסף הכפול שלך בשתי שטרות של מאה אתה אומנם לא מדבר על סופו של הכיבוש אבל זה בגלל שאתה לא כותב שירי יאוש אנשים אותי כל יום ברחוב מקללים וואי איך אני מת לעשות לבר רפאלי ילדים נקרא להם דודי ואייל ואני יהיה חרא אבא שיכור ומובטל

TeeAnTee

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אפשר לקרוא לך הלודקריס הישראלי, לא?

pika boo

New member
הופעה בברקה

ידיד שלי עובד בברקה יכול לסדר לכם הופעה.... אם אתם רוצים ליצור איתו קשר תגידו לי אני אשאל אותו ואני אתן לכם את המספר שלו... אבל רק אם זה באישורכם

omritoto

New member
השאלה היחידה היא...

האם יבוא קהל? כי בב"ש לא נראה לי מכירים אותם

pika boo

New member
בב"ש בכלל לא מכירים אותם...

חזרתי מההופעה שלהם שהיתה בדינמו דבש בסילבסטר והלכתי להתלהב בפני החברים שלי שלי היה מגניב בסילבסטר ולהם לא והם בכלל לא הכירו אותם... ככה זה שאתם תקועים בב"ש.... אין לכם מושג מה קורה בחוץ...

mancha

New member
ובכן

אדון איל.. ציטוט- "כן כן.. אני אכין אי פלייר ואני אשלח לך, אין בעיה" אהם אהם!? ד"א.. זו גילי! *תרגיש אשם תרגיש אשם תרגיש אשם* (אמא חינכה אותי להיות פולניה טובה)..

אילb

New member
היי גילי, מה המצב?

לא הספקתי להכין אי פלייר, אז פירסמתי פה את הJPG הזה (למעלה) אני אשלח לך אותו היום (יש צורך?!?) חוץ מזה פולניות זה לא כזה גרוע, צריך רק לדעת לשלוט בזה נכון. ופעם הבאה שאני אראה אותך אני אכין לך חולצה שכתוב עליה: My cousin fale to make an E-flayer and all I got was this lousy JPG

mancha

New member
היי איל, מה המצב?

כן ראיתי שלא הספקת להכין... גם דיברתי עם חמוטל.. הרעיון של החולצה מגניב, כבר הכנת לי פעם חולצה.. זוכר?.. אבל אל תשכח שגם אמרנו שאתה מביא לי דברים של מיסטר מותק (פוסטרים, פליירים וואטאבר) שאני אתלה בכיתה.. יאללה.. נעשה מסע פרסום ע-נ-ק!

מי בעד להריץ את אייל B לכנסת?

אני !!!! (ואני משוכנעת שדיויד גם..GREAT MINDS THINK ALIKE YA KNOW). אני אפילו מוכנה לתרום את הבלונדיזם שלי (כן, פתחתי תורה שלמה לגבי הפיגמנט שלי) לקמפיין הבחירות..יאללה יאללה עוד פחות משלושה שבועות צריך להתחיל לתקתק אותה אין זמן !!!! נ.ב ההופעה בסליי הייתה גדולה אף על פי שהמערכת נפלה וכמובן כמובן..שנתראה כולנו ביום חמישי.

למעלה