הנה זה בא שוב....

אילb

New member
הנה זה בא שוב....

שמתם לב שאנחנו מתחילים להופיע דיי הרבה בזמן האחרון?

omritoto

New member
מה זה אומר שאתם מופיעים הרבה?

אולי יש דיסק חדש באופק? ד"א אייל מתי העונה החדשה של מיסטר מותק? אני פשוט מת עלכם!!! גם להקה וגם תוכנית ענקית! כבוד!

אני נגד הופעות בימים חמשי

אלה אם כן זה כולל בתוך הכרטיס של ההופעה איזה חינם לאיזה מועדון:)

omritoto

New member
אני בעד שבכלל יעבירו את כל ההופעות

באר שבע! אני פעוט לא יכול להגיע לשום הופעה במיוחד אם היא ביום חמישי שישי או כל יום אחר.

Mc Bang

New member
וזה מעניין אותנו כי................

שמור ת´שטויות שלך לעצמך ות´רעיונות הדפוקים שאתה סתם זורק, גם לעצמך

The Messiah

New member
היי איילבי,מה קורה,גבר?

יש לי שאלה אלייך,גבר בעונה של מיסטר מותק כשדודי שוכב עם אחותך,זה באמת אחותך? ואם כן,אפשר את המספר טלפון שלה? אתה יכול לשלוח לי אותו בפרטי או באימייל יאללה ביי,גבר

אילb

New member
אז ככה....

ההופעה ביום חמישי (מצטער) ב- 10:30 המחיר הוא בערך 35 שקל. לגבי מיסטר מותק, עד היום הייתי בטוח שאנחנו לא חוזרים לטלויזיה, לפחות לא במתכונת הזאת ועם החבורה הזאת. אבל דווקא היום היתה לי שיחה אופטימית וכנראה שיש עתיד למיסטר מותק. בכל אופן הספיישל הולך להיות משודר בתחילת פברואר (הפרומו לספיישל צריך לעלות כבר בימים הקרובים) לגבי אחותי... זאת לא אחותי... אין לי אחות בכלל. לבחורה הנאה קוראים שירה היא ידידה טובה של דודי ודודי לא מרשה לי לחלק את הטלפון שלה לאנשים זרים בכל מיני פורומים מפוקפקים . (שרמוטה שרמוטה אבל יש גבול...) דרך אגב, אנחנו נשמח להופיע בבאר שבע או כל מקום אחר, אנחנו פשוט לא מכירים מועדוני היפ הופ מחוץ לתל אביב. אז אם יש כאן מישהו שמכיר מועדון שכזה באזור מגוריו אני מרשה לו לעשות את החיבור (אולי הוא אפילו יקבל קומישן) בכלל, מבקרים כאן בפורום רוב יוצרי ההיפ הופ בארץ (סאב, חלוצי החלל, בויאקה, סופרים, כלא 6 ועוד רבים אחרים ששכחתי -נא לא להרוג אותי) אז למה שלא נארגן איזה ערב נורמאלי במועדונים מחוץ לתל אביב. לעזאזל- תפוז צריכים לתת גיבוי פירסומי וכלכלי! "ערב היפ הופ תפוז" אני כבר רואה את הלוגו.... אני כבר מרגיש איך אני עושה את האי פלייר.... אני מעצב הזמנה.... אני מקבל 50 שקל.... טוב תשכחו מזה רעיון גרוע!

מר´ איל בי!

אני כתבתי לך הודעה מאד מושקעת בהודעות הפרטיות התפוז ולא קיבלתי שום תגובה. אישית מאד נפגעתי, זו היתה הודעה איכותית!

The Messiah

New member
"איכותית" הנה מילה שאי אפשר להשתמש

בה כדי לתאר אותך... ובקשר לשירה ההיא, היא לא שרמוטה ותגיד לדודי שאם עוד פעם אחת הוא מקלס אותה על המימדים של השדיים שלה אני יאכיל את התחת הלבן והשעיר שלו את תחתוני הידוען שלו! פיס אאוט ויאללה מכבי

MiRuinaVida

New member
האלו

לא לדבר ככה אל ליאת זה לא יפה אני לא מרשה! ואפילו אם זה בא מ pimp daddy :)

אילb

New member
mary-jane היקרה...

קראתי בעיון רב (!) כל מה שכתבת! וגם הורדתי כמה קטעים מהרשימה שנתת לי! אז דבר ראשון, אלפי תודות ! כבוד על הידע! (באמת ידע מרשים). ולגבי ההתיחסות שלי, אז אני מתנצל מעומק ליבי, אני בזמן האחרון עובד כמו מטורף, ולא היתה לי שניה לשבת ולענות לך. sorry !!! אפילו את ההודעות בפורום אני משאיר בזמן עבודה. מצטער ליאת... התיסלחי לי? דרך אגב, איפה את מתקלטת עכשיו אחרי שסגרו את האזימוט?

תודה על המחמאה

והאזימוט בהחלט לא נסגר, השארתי הודעה יותר מפורטת בפרטי אם יתחשק לך לראות.

omritoto

New member
ערב היפ הופ תפוז בבאר שבע!

סוכם! אני רק צריך לארגן מועדון (נראה לי הברקה זה מועדון ב"ז למטרה הזאת! אתם גם יכולים להופיע שם (לדנשה) בברקה זה מקום מאוד נחמד והרבה אומנים ישראלים מופיעים שם, אני יברר אם אפשר לסדר שם משהו, בסדר? שנית, תגיד לך(אייל) או לדודי יש איי סי קיו?

למעלה