אז ככה....
ההופעה ביום חמישי (מצטער) ב- 10:30 המחיר הוא בערך 35 שקל. לגבי מיסטר מותק, עד היום הייתי בטוח שאנחנו לא חוזרים לטלויזיה, לפחות לא במתכונת הזאת ועם החבורה הזאת. אבל דווקא היום היתה לי שיחה אופטימית וכנראה שיש עתיד למיסטר מותק. בכל אופן הספיישל הולך להיות משודר בתחילת פברואר (הפרומו לספיישל צריך לעלות כבר בימים הקרובים) לגבי אחותי... זאת לא אחותי... אין לי אחות בכלל. לבחורה הנאה קוראים שירה היא ידידה טובה של דודי ודודי לא מרשה לי לחלק את הטלפון שלה לאנשים זרים בכל מיני פורומים מפוקפקים . (שרמוטה שרמוטה אבל יש גבול...) דרך אגב, אנחנו נשמח להופיע בבאר שבע או כל מקום אחר, אנחנו פשוט לא מכירים מועדוני היפ הופ מחוץ לתל אביב. אז אם יש כאן מישהו שמכיר מועדון שכזה באזור מגוריו אני מרשה לו לעשות את החיבור (אולי הוא אפילו יקבל קומישן) בכלל, מבקרים כאן בפורום רוב יוצרי ההיפ הופ בארץ (סאב, חלוצי החלל, בויאקה, סופרים, כלא 6 ועוד רבים אחרים ששכחתי -נא לא להרוג אותי) אז למה שלא נארגן איזה ערב נורמאלי במועדונים מחוץ לתל אביב. לעזאזל- תפוז צריכים לתת גיבוי פירסומי וכלכלי! "ערב היפ הופ תפוז" אני כבר רואה את הלוגו.... אני כבר מרגיש איך אני עושה את האי פלייר.... אני מעצב הזמנה.... אני מקבל 50 שקל.... טוב תשכחו מזה רעיון גרוע!