הנה התלבטות:

shellyland

New member
הנה התלבטות:

אני אומרת מראש שאני יודעת שאתם קהל משוחד אבל אני מבקשת נורא שתשתדלו להיות אובייקטיבים (אפילו אם זה אומר שתסתכסכו עם אפי או עם מנהלי פורומים אחרים שגולשים כאן). אני הולכת לפתוח פורום! עכשיו: ההצעה המקורית הוצעה לי מוואלה, וככל שחשבתי על זה יותר נראה לי דוקא לפתוח בתפוז. יש לי כמה התלבטויות בנושא וממש קשה לי להחליט. 1. קודם כל ולפני הכל, זאת שיזמה את כל העניין בוואלה היא חברה מאוד טובה שלי, ולמרות שהיא אומרת שאני ילדה גדולה ויכולה להחליט מה שבא לי, אני מרגישה שזה יכול מאוד לפגוע בה וזה ממש הדבר האחרון אותו אני רוצה לעשות. 2. המשיכה הטבעית שלי מבחינה רגשית היא דוקא לוואלה. מסיבות השמורות עימי יש בי חיבה הרבה יותר גדולה אליהם. אבל אני יודעת שהבחירה צריכה להיות הגיונית ולא רגשית. 3. בתפוז פורומים נפתחים ונסגרים חדשות לבקרים. אני רוצה לנסות להקים משהו רציני ולא עוד אחד מחמש-מאות-אלף הפורומים שעברו את גולשי תפוז. וואלה משדרים הרבה יותר רצינות ומקצועיות בניהול הפורומים שלהם. 4. הממשק בוואלה (כן! אמרתי את זה!) באמת יותר דפוק והכל לוקח יותר זמן, ואין לי זמן מיותר בידיים! 5. הממשק הדפוק בוואלה גורם לכך שאלה שבאים רק לכתוב שטויות נמנעים מלהכנס אליו, דבר החוסך זמן. 6. אני יודעת שלגולשים רבים יש רתיעה מלהכנס לוואלה. כמה שאני לא מסכימה איתם, אני לא יכולה להכריח אותם להכנס ולא הייתי רוצה להרחיק אנשים בגלל זה. 7. במקרה שהפורום לא ילך במקום אחד, יהיה לי הרבה יותר קל לעבור מוואלה לתפוז מאשר מתפוז לוואלה. 8. האפשרויות בתפוז הרבה יותר רחבות מבחינת מה שאפשר לעשות עם פורום. בקיצור... ההתלבטות קשה. הכי מהכל קשה לי הסיבה הראשונה, אבל גם כל האחרות. אנא נסו לרגע לשכוח שאתם מעדיפים את תפוז ולנסות לתת לי עצות מעשיות לשני הכיוונים. אני צריכה להחליט סופית עד יום חמישי.

De-Panther

New member
לפי דעתי לך כדאי בוואלה כי כמו שאחת

כאן אמרה בהודעה הקודמת יהיה לי יותר קל לעבור מוואלה לתפוז אם זה לא יצליח שם אז לכי על וואלה יש לי עוד סיבות למה כדאי לך וואלה אבל אין לי כוח לפרט אותם זאתי אחת עיקרת שכבר עלית עליה אז אין לי למה לסבך חוצמזה שחברה שלך שעובדת בוואלה הציעה לך את הרעיון אז למה להכנס איתה אחרי זה לוויכוחים??

shellyland

New member
אנא ממך. פרט.

אני זקוקה לכל מה שיש לך לתת לי

shellyland

New member
אלה מכם

שמעדיפים לענות לי במסר פרטי, יותר ממוזמנים! אני מודעת לרגישות הנושא ובחרתי בכל זאת לשתף את העולם, כי אני מאמינה בשקיפות רבה ככל האפשר (אם וכאשר אפשר).

אושר מ

New member
בואי נגיד שיש ליה רבה מה לומר

אבל אני צריכה לצאת בעוד רבע שעה ולכן זה יחכה

d@r121

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו

שנתחיל
וואלה משדרים רצינות
שנזכיר לך איך במו ידיהם הם החריבו את קהילות IOL השוקקות
500,000 קהילות
תפוז היו מתים להגיע למספר כזה לידיעתך אגב יש סינון רצחני על מנהלי הפורומים ועובדה כל 600 הקהילות מצליחות יופי
רצינות- לידיעתך תפוז הינו אתר רציני, אז אומנם פה ושם יש קהילות על ג´ניפר לופז אבל יש מספיק קהילות בנושא התמכרויות, אהבה, אכזבות עזרה ראשונה ועוד´
ממשק דפוק- אין קשר בין גולשים מעצבנים לבין ממשק דפוק ולפעמים ממשק דפוק הוא שמבריח אנשים רציניים מהפורום זהו בערך מפה ההחלטה היא שלך אבל אם בכל זאת תחליטי וואלה תמסרי למנהלים (שאגב האקרים למינהם קוראים להם את המייל בחופשיות מרובה) תודה אישית בשמי הרי אם הם לא היו מחריבים את IOL פורום סלולארי מעולם לא היה קם

ל יב י

New member
אני גלשתי הרבה זמן בוואלה לפני

שהגעתי לתפוז, התחברתי שם לפורומים מאד רציניים. גם כאן בתפוז ישנם פורומים רציניים כך שאי אפשר לעשות הכללה לגבי איזה ממשק משדר יותר מקצועיות ורצינות. אני יותר מסמפטת את הממשק של תפוז, הרבה יותר סימפטי ונוח. בכל פורום, בכל ממשק שהוא, בהתחלה נכנסים אנשים כדי לבדוק מה יש לפורום להציע ולוקח זמן, ואפילו הרבה זמן, עד שמתגבשת קהילה שבאמת מתעניינת בנושא הפורום (אפילו לא ציינת מה הנושא), כך שאת צריכה המון המון סבלנות, לא חשוב באיזה ממשק. הסיבה הראשונה שלך מאד חשובה, לא הייתי מקלה בה ראש. גם הסיבה השניה היא חשובה. אני חושבת שאם הפורום יהיה מענין ומנוהל היטב, הוא יצליח, ולא חשוב באיזה מימשק. בקיצור, לכי עם מה שמדבר אלייך יותר, עם מה שהלב שלך אומר, עם מה שחברה שלך אומרת, בקיצור, לכי על וואלה ואל תשכחי לעדכן אותנו במהרה בימינו!!!

לצערי, איני מכירה את וואלה טוב

בעצם, לא מכירה בכלל תהיה הגדרה טובה יותר. לא הבנתי אם הפורום אמור להפתח עם החברה, או שזה רעיון שלה והיא תלויה בך. ניחא. את טוענת שההחלטה צריכה להיות רציונלית, ודווקא לדעתי ההחלטה צריכה להיות על פי איפה את מרגישה בבית, איפה את חושבת שתקבלי יותר תשומת לב, חום ותמיכה ברעיון הפורום, ולאו דווקא אילו פורומים אחרים נמצאים ואיזה ממשק יש (למרות שממשק זה חשוב). לתפוז יש את התדמית שלו, אני מניחה שגם לוואלה יש את שלו. בתפוז יש פורומים רציניים ביותר (כמובן שאנחנו לא נכללים בקטגוריה הזאת, היות ואנו פורום נחות), ומן הסתם גם בוואלה יש. אם ההצעה הראשונית דווקא הגיעה מוואלה (הם פנו אלייך?), אולי מן ההגינות היא להתחיל מהם. רק שתדעי שלעבור פורטל זה לא קל כך כך כמו שאולי נדמה. לבנות קהילה זה לא דבר קל, ובטח לא לשנע קהילה שלמה מפורטל לפורטל. תחשבי עם הבטן, אני מאמינה בזה הרבה יותר.

ליאן.

New member
בתור אחת שמנהלת פורומים כבר

מעל לשנתיים, מאז IOL שעבר לוואלה ואז מוואלה לתפוז, אני יכולה להגיד לך שאין לך מה לחפש בוואלה!!!!!! בוואלה לא משקיעים אגורה בפיתוח המערכת או בתיקון באגים, לא נותנים יחס הגון לגולשים והנהלת הפורומים (ילד חצוף ולאקוני בן 23) דפוקה מהיסוד. אין פלא שוואלה מפסידים הון כסף ושכולם בורחים משם - מנהלי פורומים וגולשים כאחד !! אני יכולה לומר לך שההחלטה לעבור לתפוז היתה אחת ההחלטות הכי מצויינות שעשיתי בחיי. חשבתי בתחילה לעבור גם לנענע ואפילו עשיתי סיור בנטויז´ן. התכוונתי להקציב לתפוז חודשיים נסיון, אבל את רואה שאני עדיין כאן (עם 3 פורומים!).. ההתלבטות מאוד פשוטה. רק לא וואלה. לסיפורים מצמררים נוספים באשר לניהול באותו פורטל והממשק העלוב שלהם את מוזמנת לפנות אליי.

Original Sims

New member
באמת חייב לחזק

הממשק הגרפי בפורטלים האחרים איום עד שבקושי אפשר להבין משהו ! כאן זה באמת הכי טוב - הכי קריא, הכי מובן, הכי טוב (אם כי ואם אני יכול להעביר כאן קצת ביקורת - הרי זאת מדינה דמוקרטית הנהלת הפורומים בנענע הייתה קצת יותר אדיבה)

אושר מ

New member
תשובתי../images/Emo13.gif

ככה. קודם כל אני ממש לא מסכימה עם הדעה שתפוז לא רציניים. בתור מישהי מכירה את וואלה מקרוב (ולא נגלה באיזה ניק
), אני מאוד מאוד לא חובבת אותם. מכמה סיבות: 1. הם לא מתייחסים לגולשים. בעיות לא מטופלות וכו´. 2. כמו שאמרו לפני, הממשק מאוד מאוד מאוד לא נוח. וזה לא נכון לצערי שהוא עוצר מציפים, והייתי עדה לכמה מקרים. 3. המיזוג הזכור לרעה עם יואל. אולם, אני מסכימה עם מי שאמר שפה לא בטוח שהרציונל צריך לקבוע. וגם אם הרציונל כן צריך לקבוע, לדעתי הסיבה הראשונה מנצחת את כל האחרות... בכל קמרה מבטיחה לבוא להגיד מזל טופ גם פה וגם שם
.

dana2909

New member
בתור מנהלת טריה..

אשת המחשבים שבי לא יכלה לתת להודעה שלך לעבור לסדר היום. קודם כל, מה נטפלתם לוואלה, הם בסדר, יש להם את הפאקים שלהם (כמו לתפוז..). הבעיה שלהם זה שהם התפרשו על יותר מדי תחומים, ולא ממש התמקצעו על דבר אחד - מה שנראה לי שתפוז עשו - התמקצעו יותר על הקטע של הפורומים ופחות, בואי נאמר על חדשות (אני חושבת שהן נלקחות מאתרים אחרים.. וקשה לי להאמין שיש להם כתבים בשטח אבל זה אני ממש לא יודעת). וגם לפעמים נותנים את ההרגשה ש.. איך לאמר.. אין אף אחד בבית.. (אני לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שנכנסתי לשם וכל התמונות שלהם עלו כמו שצריך) וואלה,עוסקים הרבה בבניית אתרים לחברות חיצוניות.. אי אפשר לזלזל בזה.. ובאשר לדחיה שיש לאנשים שיש מלהכנס לוואלה, אני לא כל כך מסכימה.. יש גם אנשים שלא אוהבים להכנס לתפוז (מספיק שפעם פעמיים השרת נפל והאתר לא עלה כדי שינטשו את האתר הזה - או אחר..) את בטוחה שיתנו לך לפתוח פורום זהה בתפוז? כי בוואלה זה נשמע לי די מובטח, ואולי בכלל תפתחי בשני המקומות ותקימי מונופול משלך.. מונופול שלי-לנד..

דן צ

New member
אי אפשר להקים מונופול

אם תפוז ידעו שהיא מנהלת שני פורומים זהים בשני הפורטלים הם יסגרו את הפורום שלה בתפוז ובצדק.

freedom rider

New member
אני בעד תפוז

איכשהו נראה לי כי כל הסיבות שנמנו עד כה בעד תפוז מאפילות על היתרונות שיש לוואלה.

shellyland

New member
אז לגבי הסיבה הראשונה

היא כבר לא ממש רלוונטית, כי ברגע ששיתפתי אותה בהתלבטות היא כבר נפגעה (נראה לי) ועכשיו אנחנו מנסות כמו שתי בנות תרבות להתעלות מעבר לזה. אני מקווה שילך לנו. נראה לי שכן.

shellyland

New member
תודה לכולכם!

התגובות שלכם עזרו לי מאוד לגבש דעה ואני חושבת שאני כבר די סגורה על התשובה, אבל ביום חמישי אדע סופית. וביקשו ממני לעדכן אתכם שניר, הילד בן ה-23 כבר לא מנהל את הפורומים של וואלה ויש שם ילד אחר, כנראה הרבה יותר מוצלח, שקוראים לו ליאור. ושוב, תודה לכולם. גם לאלה ששלחו לי מסר פרטי.

ליאן.

New member
ליאור חמודות..וואלה.

ולפניו ניר, ולפני כן אירית. ועוד ועוד.. ומי התורן הבא?

למעלה