הנה השיר עם דר' דרה

הנה השיר עם דר' דרה

[קריין] תכירו את אדי בן העשרים ושלוש. נמאס לו מהחיים והדרך שבהם הדברים הולכים, הוא החליט לשדוד חנות של משקאות חריפים. ("אני לא יכול לסבול את זה יותר, אני לא יכול לסבול עוד בתים,) אבל בדרכו לבפנים,היה לו שנוי פתאומי של הלב. ופתאום המצפון שלו התחיל לשחק... ("חרא זה שלי אני חייב לעשות את...חייב לעשות את זה") [דר. דריי] בסדר תעצור! (אה?) עכשיו ליפני שאתה חוצה את הדלת של החנות של המשקאות החריפים האלה ומנסה להוציא כסף מהמגירה יותר טוב שתחשוב על התוצאות (אבל מי אתה?) אני המצפון הבן זונה שלך [eminem] זה שטויות! להכנס ולגנוב את הכסף ולרוץ למיטה של דודה שלך לגנוב איזה שמלה מחורבנת, ואחד מהפאות הבלונדיניות שלה תגיד לה שאתה צריך מקום להישאר בו אתה תיהיה בטוח כמה ימים אם תגלח את הרגליים שלך עם סכין גילוח ישן [דר. דריי] כן אבל אם כל זה ילך חלק כמו שזה מתוכנן כל השכונה תדע והם יחשפו אותך תחשוב על זה עוד ליפני שאתה עובר את הדלת תסתכל על הפקידה, היא יותר זקנה מגאורג בורנס [eminem] תזדיין עם זה! תעשה את החרא הזה! תירה בכלבה הזאת! אתה להרשות לעצמך להכות את החראית הזאת? אתה כל כך עשיר? למה אתה שם זין אם היא תמות? אתה הכלבה הזאת? אתה באמת חושב שהיא תשים זין אם יש לך ילדים? [דר. דריי] בנאדם, אל תעשה את זה, זה לא שווה בשביל להסתכן! (אתה צודק) לא רק החרא הזה (עצור!) תזרוק את הביסקוית (אני אעשה את זה!) אפילו אל תקשיב לסלים, הוא רע בשבילך (אתה יודע מה דריי? אני לא אוהב את היחס שלך...) (צלילים סטטיים) ("זה בסדר בואי, רק תבואי לפה לשניה") ("מממממ, אני לא יודעת!") ("תסתכלי מותק...") ("איזה חרא!") ("הי, זה הולך ליהיות בסדר נכון?") ("טוב בסדר...") [קריין] תכירו את סטן בן 21. ("תביאי לי נשיקה!") אחרי שהכיר נערה צעירה במסיבה מלהיבה, הדברים התחילו ליהיות כבדים וחזקים בחדר שינה שלמעלה. פעם נוספת המצפון שלו בא לשחק... ("איזה חרא...") [eminem] עכשיו תקשיו לי, הייתה מנשק לה את הלחי ולמרוך את האודם שלה, אני ירקתי את זה במשקה שלה עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה לנגוס את האוזן של הכלבה הזאת... (הי! הילדה הזאת רק בת 15) אתה לא צריך לקחת את התועלת ממנה, זה לא פייר) הי, תסתכל על המנוש.. יש שם שערות? (כן!) זיין את הכלבה כאן ועכשיו במצב חשוף עד שהיא תעבור לבחוץ ותשכח אפילו איך היא הגיע לשם. (בנאדם, אף פעם לא ראית סירטי ילדים?) לא אבל ראיתי סרטים כחולים עם סנדוביאסט! (חרא, אתה רוצה שיגררו אותך לכלא?) בנאדם תשכח מזה, תעיף את החרא הלא מבושל הזה ממטוס. [קריין] תכירו את גריידי בן 29 עובד בבנייה. אחרי יום עבודה קשה שהוא חוזר הביתה, הוא נכנס לדלת של קרון המגורים בפרק שלו שזה ביתו בשביל למצוא את אישתו במיטה עם גבר אחר ("מה לעזעזל?!?!") ("גריידי!!") [דר. דריי] בסדר, תרגע, תתחיל לנשום.. [eminem] אתה דפוק? אתה הרגע תפסת את הגוף של בהכלבה הזאת מתי שאתה בעבודה היא עם איזה בחור מנסה לצאת החוצה?! חתוך לה את הגרון, תעקור לכלבה הזאת את הראש!!! [דר. דריי] חכה! מה אם יש הסבר לחרא הזה? (מה? היא מעדה? נפלה? נחתה על הזין שלו?!) טוב שיידי, אולי הוא צודק גריידי אבל תחשוב על האישה לפני שאתה משתגע [eminem] בסדר! תחשוב על זה, אתה עדיין רוצה לדקור ואתה? קח אותה בכוח ותחזיק לה בגרון, תשיג את הבת שלך ותחתוף אותה? זה מה שאני עשיתי, תיהיה חכם, אל תיהיה מפגר את תקבל עצה מימישהו שסתר לדי ברנס??! [דר. דריי] מה אמרת? (מה קרה? לא חשבתה שאני זכרתי?) אני יהרוג אותך יבן זונה! [eminem] אה-אאאאה! מצב רוח! מר. דריי? מר. מ.וו.א? מר. אק בוא ישר לבחוץ קומפטון כולכם עושים את זה ברך הזאת? איך לעזעזל אתה הולך להגיד לאיש הזה לא ליהיות אלים? [דר. דריי] כי הוא לא צריך ללכת באותה הדרך שאני רוצה הייתי שם..עשיתי את זה... הו חרא... מה אני אומר? תירה בשתיהם גריידי, למה יש לך אקדח? (שומעים שתי יריות של אקדח

אה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

רציתי לפרש ת'שיר הזה
אני מתה עליו
קבלי ח"ח ענקי אחותי

היו לך כמה טעיוית אז שידרגתי את זה:

מקווה שלא אכפת לך: [קריין] תכירו את אדי בן העשרים ושלוש. נמאס לו מהחיים והדרך שבהם הדברים הולכים, הוא החליט לשדוד חנות של משקאות חריפים. ("אני לא יכול לסבול את זה יותר, אני לא יכול לסבול עוד בתים") אבל בדרכו לבפנים, היה לו שנוי פתאומי של הלב. ופתאום המצפון שלו התחיל לשחק... ("חרא זה שלי אני חייב לעשות את...חייב לעשות את זה") [דר. דריי] בסדר תעצור! (אה?) עכשיו לפני שאתה חוצה את הדלת של החנות של המשקאות החריפים האלה ומנסה להוציא כסף מהמגירה יותר טוב שתחשוב על התוצאות (אבל מי אתה?) אני המצפון הבן זונה שלך [אמינם] זה שטויות! להכנס ולגנוב את הכסף ולרוץ למיטה של דודה שלך לגנוב איזה שמלה מחורבנת, ואחת מהפאות הבלונדיניות שלה תגיד לה שאתה צריך מקום להישאר בו אתה תהיה בטוח כמה ימים אם תגלח את הרגליים שלך עם סכין גילוח ישן [דר. דריי] כן אבל אם כל זה ילך חלק כמו שזה מתוכנן כל השכונה תדע והם יחשפו אותך תחשוב על זה עוד לפני שאתה עובר את הדלת תסתכל על הפקידה, היא יותר זקנה מגאורג בורנס [אמינם] תזדיין עם זה! תעשה את החרא הזה! תירה בכלבה הזאת! אתה יכול להרשות לעצמך להכות את הכלבה הזאת? אתה כל כך עשיר? למה אתה שם זין אם היא תמות? אתה הכלבה הזאת? אתה באמת חושב שהיא תשים זין אם יש לך ילדים? [דר. דריי] בנאדם, אל תעשה את זה, זה לא שווה בשביל להסתכן! (אתה צודק) לא רק החרא הזה (עצור!) תזרוק את הביסקוית (אני אעשה את זה!) אפילו אל תקשיב לסלים, הוא רע בשבילך (אתה יודע מה דריי? אני לא אוהב את היחס שלך...) (צלילים סטטיים) ("זה בסדר בואי, רק תבואי לפה לשניה") ("אני לא יודעת!") ("תסתכלי מותק...") ("איזה חרא!") ("הי, זה הולך להיות בסדר נכון?") ("טוב בסדר...") [קריין] תכירו את סטן בן 21. ("תביאי לי נשיקה!") אחרי שהכיר נערה צעירה במסיבה מלהיבה, הדברים התחילו להיות כבדים וחזקים בחדר שינה שלמעלה. פעם נוספת המצפון שלו בא לשחק... ("איזה חרא...") [אמינם] עכשיו תקשיב לי, היית מנשק לה את הלחי ולמרוך את האודם שלה, אני ירקתי את זה במשקה שלה עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה לנגוס את האוזן של הכלבה הזאת... (הי! הילדה הזאת רק בת 15) (אתה לא צריך לנצל אותה, זה לא הוגן) הי, תסתכל על הכוס לה, יש שם שערות? (כן!) זיין את הכלבה כאן ועכשיו במצב חשוף עד שהיא תעבור לבחוץ ותשכח אפילו איך היא הגיע לשם. (בנאדם, אף פעם לא ראית סרטי ילדים?) לא אבל ראיתי סרטים כחולים עם סנדוביאסט! (חרא, אתה רוצה שיגררו אותך לכלא?) בנאדם תשכח מזה, תעיף את החרא הלא מבושל הזה ממטוס. [קריין] תכירו את גריידי בן 29 עובד בבנייה. אחרי יום עבודה קשה שהוא חוזר הביתה, הוא נכנס לדלת של קרבן, שזה ביתו ומוצא את אשתו במיטה עם גבר אחר ("מה לעזאזל?!?!") ("גריידי!!") [דר. דריי] בסדר, תרגע, תתחיל לנשום.. [אמינם] אתה דפוק? אתה הרגע תפסת את הגוף של הכלבה הזאת מתי שאתה בעבודה היא עם איזה בחור מנסה לגמור?! חתוך לה את הגרון, תעקור לכלבה הזאת את הראש!!! [דר. דריי] חכה! מה אם יש הסבר לחרא הזה? (מה? היא מעדה? נפלה? נחתה על הזין שלו?!) טוב שיידי, אולי הוא צודק גריידי אבל תחשוב על התינוק לפני שאתה משתגע [אמינם] בסדר! תחשוב על זה, אתה עדיין רוצה לדקור ואתה? קח אותה בכוח ותחזיק לה בגרון, תשיג את הבת שלך ותחטוף אותה? זה מה שאני עשיתי, תהיה חכם, אל תהיה מפגר את תקבל עצה ממישהו שסתר לדי ברנס??! [דר. דריי] מה אמרת? (מה קרה? לא חשבת שאני זכרתי?) אני יהרוג אותך יא בן זונה! [אמינם] אה-אאאאה! מצב רוח! מר. דריי? מר. מ.וו.א? מר. אק בוא ישר לבחוץ קומפטון כולכם עושים את זה בדרך הזאת? איך לעזעזאל אתה אומר לאיש הזה לא להיות אלים? [דר. דריי] כי הוא לא צריך ללכת באותה הדרך שאני הלכתי הייתי שם.. עשיתי את זה... הו חרא... מה אני אומר? תירה בשתיהם גריידי, למה יש לך אקדח?

למעלה