הנה השיחרור קרב ובא -

Only Dance

New member
הנה השיחרור קרב ובא -

והתחלתי אתמול קורס מדריכות אירובי - ככה שתהיה לי עבודה זמינה, ושאוהבת סה"כ ספורט כושר, אירובי מעט קשור בריקוד, ובאמת אפשר לשלב בו אלמנטים של ריקוד - זה די תלוי בסגנון המדריכה - מכירה כמה שבאות מתחום המחול ורוב השיעור הוא בעצם מתבסס על ריקוד, קומבינציות והכל בכל אופן, רציתי לשאול האם אתן - הרקדניות והרקדנים נהנים מכל סוגי הספורט א ושמא רק הריקוד מדבר אליכם?! שבת שלום ומנוחה:)) קאטי
 
../images/Emo13.gif

אני נהנת מפעילות גופנית בכללותה. וכן,זה גם תורם למחול. למשל אני מאוד אוהבת ללכת,אז עושה הליכות יומיות וזה כיף כזה.וגם שומר על פיגורה טובה. בנוסף לכך מתאמנת אימוני עיצוב וחיטוב מיוחדים לריקוד וזה בהחלט עוזר. וכל זה בנוסף לריקוד ולשיעורים. איך יש זמן,כאמור בחרתי מקצועות מתאימים שיהיה לי בהם את הפנאי לכל זאת.וזה ממש כיף! ואף כשלמדתי באוניברסיטה הקפדתי על כך,ובין סיכום פרק אחד למשניהו עשיתי הליכה,אימון ועוד. זה תרם רבות גם ללימודים. פעילות גופנית חשובה להרבה דברים. וזה כיף לעשות זאת. תחום הספורט הוא תחום רחב ביותר. כל אחד יכול למצוא בו את הדברים המתאימים. זאת יכולה להיות הליכה,שחיה בבריכה- גם מאוד בריא,רכיבה על אופניים ועוד ועוד. וכן גם אימונים לחיזוק שרירים וטיפוח גמישות.עיצוב וחיטוב,פילאטיס ועוד. וזה גם עשויי לתרום רבות לריקוד,לבריאות, ללימודים ועוד. תנסו זאת כשאתם לומדים. אני עשיתי זאת כל התואר והלך ממש טוב. גם מחקרים הראו זאת שפעילות גופנית תורמת ללימודים. כך בין נושא לימודי אחד למשניהו עשו פעילות גופנית.זה עשויי מאוד לעזור.
 

toto41

New member
אני מאוד שמרנית ולא נהנית מהכל

יש דברים שאני ממש לא מתחברת אליהם למשל סטריט ג'אז או פאנק וכל מני כאלה. האמת שיש גם הרבה מאוד עבודות מודרניות שאני ממש לא מצליחה להתחבר אליהן (נניח כמה עבודות של אוהד נהרין). אני אוהבת יותר (גם לרקוד וגם לראות) דבריפ פחות אוונגרדים, יותר קלאסיים (לאו דווקא בלט קלאסי, אבל משהו שרואים על הרקדנים שיש להם בסיס קלאסי טוב, והם לא "נוזלים" או נוגעים בעצמם על הבמה...) לגבי ספורט אחר.... אני לא אוהבת אירובי, לא מתחברת לזה, לדברים אחרים אולי יותר, נניח אתלטיקה קלה או משהו כזה, אבל לא נראה לי שזה שייך.... אבל שיהיה המון בהצלחה בקורס!
 
למעלה