הנה העץ שלי!!!!

חני ג.

New member
הנה העץ שלי!!!!

בבקשה תנסו לנתח אותו, אני רוצה לראות מה זה מראה עלי. בתודה חני

חני בת כמה את ../images/Emo35.gif אולי רק לי נדמה

אבל אני מפחדת שעוד שניה קופצים שני סנאים מאחורי הגזע ויורים בי בתותחים האלו שציירת שם. spooky כמו שאומרת ענת
. בכל אופן, אני אחרונה ואני מחכה בסבלנות בדיוק כמוך שכל השאר יואילו בטובם להגיב

ענת מ.

New member
אני עם מיכל. בת כמה את???

עץ מאוד פאלי ציירת.. וגם עושה רושם שאת מתפזרת על יותר מדיי נושאים בחיים.. ואולי אני ממש לא קרובה אז אני אשתוק ועכשיו.

pomelit

New member
אמנם בתור פומלית גדלתי על עצים

אבל אני לא מומחית בקריאה לעצים אחרים (רק בקריאה לפירות, אבל זה כבר סיפור אחר). אותי מרשים העץ שלך בזה שיש בו המון פרטים, המון פירות, ואפילו ציפורים למעלה. אני חושבת שהענפים הקטועים במרכז באמת מסמנים משהו אלים, אבל אני לא יודעת מה. והכי בולט לי זה השטרודל הזה באמצע, שנראה לי דווקא עגול, ובגלל המיקום שלו מזכיר לי נשיות. מעניין רק שהוא מצוייר על הפסים האחרים, כאילו מציין תוספת שהגעת אליה אחר כך. היחס בין השורשים לאדמה גם נראה מחודד וקצת אלים, השפיצים האלה של השורשים כאילו נכנסים בכוח לאדמה. בקיצור - בלי לדעת כלום, מה שאני מרגישה בו זה הרבה אלימות ופגיעה. ואין לי מושג איך לתרגם את זה למשהו עליך...

חני לא התכוונו שאת אלימה ../images/Emo2.gif

אלא שאולי חווית אלימות או שיש לך רעיונות/דמיונות/מחשבות אלימות, למשל: חרדות. כלומר, אני מניחה שמישהו שיש לו חלומות אלימים יכול להיות אדם שחרד ממשהו. העץ שלך נושא המון מטענים רגשיים לא קלים. ואת יודעת משהו, אני חושבת שעומס הפרטים הזה, יותר מכל דבר אחר פשוט מעיד על זה שקשה לך לסנן: את מתייחסת להכל באותו כובד ראש ואז גם דברים קטנים ולא חשובים עלולים לגרום לך ללחץ או עוגמת נפש. כך גם בדברים הרגשיים אני מדמיינת שאם מישהו אומר לך משהו סתמי קטן, והבן אדם הזה אפילו בכלל לא חשוב, אז ישר את לוקחת ללב ונעלבת כאילו לפחות מישהו קרוב לך אמר לך משהו מגעיל. אם זה נכון, אז ממש כדאי לך להתחיל לעשות איזשהי עבודה עם עצמך בכיוון הזה, כי נראה לי שלא קל להיות בנעליים האלו. תני לנו פידבק אלו דברים לא קלים שאת שומעת אני רוצה להיות בטוחה שהבנת נכון כי תמיד יש אי הבנות במדיום הזה של הפורומים. מיכל

חני אם את רוצה לשאול או לקבל עוד

פרטים, אז תני לנו את כתב ידך אבל תכתבי כמו שצריך
הפעם. איך כותבים מוסבר בהודעת המנהל

../images/Emo41.gif חני עברתי על כתבי היד שלך ../images/Emo41.gif

פתאום שמתי לב שענינו לך על כתב היד הראשון ואז צירפת עוד אחד ומשום מה לא התייחסנו, ועכשיו נתת לנו עץ. אז דבר ראשון
. תראי, אין ספק שמיניות בולטת בכל הדפים האלו. ובגילך, גם באופן טבעי וגם בגלל שאת דתיה זה תמיד קטע מסובך. מתחילה להיות יותר מודעות למיניות אבל עדיין יש גם כללי התנהגות וכאלה דברים שחוסמים. אני מניחה שזה הנושא שכל כך בולט בעץ וגם בכתבי היד, בנוסף למתיחות עם ההורים. אם את רוצה להתייעץ יותר לעומק תפני אלי במייל, אוקי
מיכל

pomelit

New member
ידעתי שלפומליות אסור לעשות ניתוחים

אז קודם כל תמיד תזכרי שאם מישהו מנתח לך עץ, הוא חייב להקרין מעצמו על העץ שלך, בייחוד במקום חובבני כמו זה, שאף אחד לא מתיימר ממש לדעת איך עושים את זה. זה קודם כל. שנית - הכוונה לא היתה שאת אלימה, אלא שיש בעץ משהו של עוצמות וקשיים, משהו שנגמר באמצע, שמכסה על משהו אחר שחודר עם שפיץ קשה לאדמה. מה זה אומר? רק את יכולה לדעת.

למעלה