הנה המטבח החדש: בגאווה רבה!
ש שירון28 New member 27/12/07 #7 איזה יופי! תתחדשו אכן לקוח מקטלוג../images/Emo2.gif מי עשה לכם את המטבח ואת הדלת המעלפת הזו?
M minimousegi New member 27/12/07 #8 תודה! המטבח נגר פרטי והדלת של שיריונית פשוטה ואנחנו שידרגנו אותה עם הנפח.
D dafgol New member 27/12/07 #9 מינוש אני בשוק אני בהלם אני המומה מעצמכם במילה אחת וואוואוויוואה מדהים מקסים נראה לי פשוט יפה ברמות אכן יש על מה ורצוי להתגאות אני יודעת כמה זמן זה לקח וכמה אבוג'ראס ואני פשוט ספיצ'לס כל שנשאר עכשיו לסדר את במטבח ולאבזר לשפצר, לבשל ו....אנחנו בדרך כל הכבוד לך וליגאל (עכשיו אני מבינה למה גולן לא תפס אותו בטלפון חחחחחח)
מינוש אני בשוק אני בהלם אני המומה מעצמכם במילה אחת וואוואוויוואה מדהים מקסים נראה לי פשוט יפה ברמות אכן יש על מה ורצוי להתגאות אני יודעת כמה זמן זה לקח וכמה אבוג'ראס ואני פשוט ספיצ'לס כל שנשאר עכשיו לסדר את במטבח ולאבזר לשפצר, לבשל ו....אנחנו בדרך כל הכבוד לך וליגאל (עכשיו אני מבינה למה גולן לא תפס אותו בטלפון חחחחחח)
M minimousegi New member 27/12/07 #10 תודה דפנוש! מוזר שגולן לא תפס אותו...נראה לי שהוא חיכה לטלפון שלו...הכי טוב להשאיר הודעה. יאללה בואו!!!
תודה דפנוש! מוזר שגולן לא תפס אותו...נראה לי שהוא חיכה לטלפון שלו...הכי טוב להשאיר הודעה. יאללה בואו!!!
י יערה היחיד New member 27/12/07 #12 מטבח מהמם! אפשר לשאול איפה בונים מטבחים כאלו גדולים? זה בית פרטי?
S sariii New member 27/12/07 #13 מקסים, מקסים, מקסים איזה טעם נהדר משדר יוקרה ונוחות, תהנו ממנו תכינו אוכל טעים איזה כיף
ת תאירU4 New member 27/12/07 #15 יאללה, באים למפגש פורום במטבח החדש? איזה יופי, אם לא הייתי ודעת הייתי חושבת שזה מטבח באיזה מסעדה! בחייי, ממש מקסים.
יאללה, באים למפגש פורום במטבח החדש? איזה יופי, אם לא הייתי ודעת הייתי חושבת שזה מטבח באיזה מסעדה! בחייי, ממש מקסים.