הנה הכרטיסים שלי! תיראו!!!!!!!!!
F FreeLanceR2 New member 19/11/04 #3 יווווו כיף לך קחי אותי איתך (אני מספיק קטנה להיכנס בתוך המזוודה) איזה אדיר לך.. וואי תהני (מקנאה) אוף אני האדם היחיד בעולם שלא היה בהופעה של מיוז..
יווווו כיף לך קחי אותי איתך (אני מספיק קטנה להיכנס בתוך המזוודה) איזה אדיר לך.. וואי תהני (מקנאה) אוף אני האדם היחיד בעולם שלא היה בהופעה של מיוז..
J jordan bellamy New member 19/11/04 #5 חחח אני מקווה לפגוש אותם אחרי ההופעה...ואז אני יגיד להם שבסיבוב הופעות של 2005/6 הם חייבים לבוא לישראל.
חחח אני מקווה לפגוש אותם אחרי ההופעה...ואז אני יגיד להם שבסיבוב הופעות של 2005/6 הם חייבים לבוא לישראל.
N NiKi†a New member 19/11/04 #6 |מקנאה|. אוף. ואולי תפגשי אותם, מי יודע. מישו שאני מכירה היה בהופעה של InMe ופגש אותם כי הוא אמר לשומר שהוא בא מישראל.
|מקנאה|. אוף. ואולי תפגשי אותם, מי יודע. מישו שאני מכירה היה בהופעה של InMe ופגש אותם כי הוא אמר לשומר שהוא בא מישראל.
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/11/04 #7 תהני המון המון המון. ואל תשכחי שום דבר, אני רוצה לשמוע את הפרטים.
J jordan bellamy New member 20/11/04 #8 אין בעיה! תסמכו עליי,אני לא אשכח אף פרט. ורגע שירן...את חושבת שאם אני יגיד לשומר שבאתי מישראל הוא יתן לי לראות אותם?
אין בעיה! תסמכו עליי,אני לא אשכח אף פרט. ורגע שירן...את חושבת שאם אני יגיד לשומר שבאתי מישראל הוא יתן לי לראות אותם?