הנה הישר מאתר נענע

הנה הישר מאתר נענע

לפני כשבוע העלתי ידיעה מאתר במבילי על חשדות לכאורה כנגד ח"כ המכובד מר ליברמן. מר סרגל וחבר עוזריו הטילו ספק באמיתות ידיעות אלה , וכשניסיתי לשאול את מר "יושר ציבורי ומנהל תקין" מר מנדי ספדי על הנושא והאם הגיש מכתב דומה לזה שהגיש כנגד ראש העיר לוד מר רגב על חשדות בלבד . פטר זה את עצמו בכך שאמר שאתר במבילי הוא לא רציני ואם יש לי מידע כלשהוא על מר ליברמן הנכבד מוטב ואגש למישטרה. אז הנה למי שלא האמין לי אז , הנה שוב הידיעה על חשדות חמורים כנגד מר ליברמן והפעם מאתר נענע שאני חושב שהוא מספיק גדול ומכובד בעיני מר סרגל הנכבד.

sragl1

New member
החקירה נגד אביגדור ליברמן ייסגר

תלמד לקרוא לאומת בני שלך שיש מישפט

מי שביתו מזגוגית שלא יידה אבנים

על מי אתה מהגן ? על בני רגב שהוגש נגדו כתב אישום? או על עומרי שרון שכבר הורשע בדין ונגזר עליו 9 חודשי מאסר בפועל? אם יש נגד ליברמן חשדות, שיחקרו קודם, יבדקו אם יש ממש בחשדות, ואם יגישו כתב אישום אז יש לך זכות לדבר, היום אני יכול להמציא חשדות נגד כל אדם, אז מה זה הופך אותו לעבריין? שמעת את גדולי השופטים שאמרו, אדם חף מפשע כל עוד לא הוגש נגדו כתב אישום? נגד בני הוגש כתב אישום, נגד ליברמן לא הוגש כתב אישום, אז בינתיים תנוח על המרפסת שלך, רק תתרחק מיל..... תן לאנשים להנות מפורים בלי שתהרוס להם את השמחה.

למנדי

המשפט אומר שאדם חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו ולא כל עוד לא הוגש נגדו כתב אישום.במדינה מתוקנת יש בית משפט ועם כל הכבוד פרקליט המדינה הוא לא בית משפט של איש אחד,הבה נמתין להכרעת הדין בעניינו של בני רגב ואני אישית מקווה בשבילו שיצא זכאי.אני חושב שבני רגב צריך לעוף מראשות העיר לא בגלל הקשרים שלו עם דוד אפל אלא בגלל שהוא לא מתאים להיות ראש עיר כי האיש פשוט מנהל גרוע.היו מקרים בעבר של אישי ציבור שהוגש נגדם כתב אישום שנגמר בלא כלום.בני רגב הוא ראש עיר גרוע וזו סיבה מספיק טובה על מנת לגרום לו לעוף,בוא נשאיר את נושא כתב האישום בצד ונתמקד במה שנוגע לנו כתושבי העיר - חוסר העשייה של האיש בתחום המוניציפלי - נושא שפוגע בי,בך ובכל תושב אחר של העיר.

למתעורר. העקרון לפיו אדם זכאי עד ..

לא רלוונטי לרגב. אמרו זאת על רבים לפניו ויאמרו זאת גם אחריו. זוכרים את הכדורגלן שהכחיש ואמר שהכל יתברר בסוף והוא זכאי ולא נגע בסמים? בסוף ראינו - הוא נכנס בפנים להרבה שנים. כל פושע אומר שבסוף הצדק יצא לאור והוא צח כשלג. לידיעתכם, לרגב יקרה כמו שקרה לעומרי שרון. העבירה בגינה נאשם היא גרעינים לעומת מה שמחכה לו. רק בשבוע שעבר הופיעו עשרות עדויות על מעשים לכאורה המצדיקים העמדה לדין. כך גם לגבי רגב. כעת יצאו מחוריהם הרבה אנשים ויביאו עדויות חמורות על רגב. זה טיבעם של דברים. כאשר אדם בעל שררה נופל, צצים כל הפחדנים המעידים נגדו. פחדנים אמריתי כי הם לא העידו כשהוא היה בשיא כוחו וניתן היה לעצרו. אמרתי לא רלוונטי לרגב, כי ישנם בעיר הרבה תושבים שראו במו עינהם. שיש להם עדויות בלתי תלויות. אך גם בלי העדויות שלהם קיים ההיגיון לפיו אחד ועוד אחד הם תמיד שניים ושניים בלבד. היש הסבר צח וטהור להתנהלותו של ר' העיר? אדם שספק מתלונן ספק מתגאה על עוניו, מרים קמפיינים של בחירות בהרבה כספים. אדם שלבדו יצר גירעון של 200 מליון שקל בתוך שנים ספורות.מה עוד צריך לקרוא כדי שתבין שהמלך עירום. זו לא פאטה מורגנה. מישהו אחראי לכל הדברים הלכאורה מושחתים שקרו בעיר הזו. זה לא אתה ולא אני וגם לא המעופף מהמרפסת. מי זה אם כן? אגב, מה שרואים בסרטים קטן לעומת המצעאות שבה אתם חיים... הלאה התמימות. יחי הצדק. וןאני רוצה שהוא יעשה וגם יראה. הרי נאמר אין שמחה כשמחה לאיד. והאמרה לא תשמח בנפול אויבך - איננה אינושית, אני לא יכול להיות אדיש כאשר אוייב שלי ממש מקבל בסופו של דבר את המגיע לו.

לאלמוני

דין רגב כדין כל אחד אחר במדינה שלנו,אם הוא ימצא אשם הוא ישלם את המחיר אך אם הוא לא אשם? שוב פעם - אתה מערב שני דברים שונים,אתה מנסה לקשר בין התנהלותו של ראש העיר בתור ראש עיר שאמרתי שבגינה הוא צריך לעוף לבין הפרשה שבגינה הוא עומד לדין.לגבי מה שאמרת על השחיתויות שאנשים ראו - תקרא את מה שאמר מנדי לסגן- כולם יכולים לספר עליך סיפורים שלא היו ולא נבראו,מי שיש בידיו עדויות - שיגש למשטרה ולבית המשפט כמו שעשו בעמותה למנהל תקין. במדינה שלנו יש חוק שאומר שבית המשפט הוא זה שמחליט לגבי זיכויו או האשמתו של אדם ולא פרקליט המדינה וכך יהיה לגבי רגב. אנחנו צריכים לשאוף לאמת ולא צריך להרשיע אדם לפני שהורשע כי היום זה בני רגב ומחר זה יכול להיות אתה או אני.

למעלה