הנה היא עולה......

הנה היא עולה......

סגנית האלופה של אירופההההההההההה, לברקוזן !!!!!!! איזה משחק מדהים
, אין לי מילים אני כל כך שמח. עכשיו אכלתם אותה, כל העולם ראה עכשיו שאתם שווים לתחת והנצחון לפני שבוע על אולימפיאקוס היה במזל. מה לעשות שז´אנו קקה של שחקן, אבל זה לא תירוץ להפסד שלכם. עכשיו נשאר לכם משחק חוץ בבית של לברקוזן, משחק בית נגד מנצ´סטר ומשחק חוץ נגד אולימפיאקוס. כפי שאמרתי לפני כמה שבועות, חיפה היא רק זמנית באירופה אין לקבוצה הזאת הרי סיכוי גדול. אז היא נצחה את אולימפיאקוס, במזל כאמור. וזהו אין יותר נצחונות מעכשיו רק הפסדים, מגיע לכם אוהדים מגעילים הלוואי שתחטפו תבוסות באירופה. 0-2 נגמר המשחק, חבל שהוא לא נגמר 0-3, אם לברקוזן היו רוצים הם היו יכולים להכניס עוד שער.

Yoav Nukem

New member
וואי לא מאמין! פרצן לך לכרטיס האישי

בטעות עשו את החתימה שלך שיהיה כתוב שמכבי ת"א היא האלופה!!! הייתי משנה סיסמא או משתמש ושהסיסמא לא תהיה קלה...

dudster

New member
שחר../images/Emo70.gif

רוצה להתערב על בואבישטה שאוכלת אתכם ביום חמישי
חוצמזה, מתי משמיעים את ה HIMONO OFFICIAL בבלומפילד

o a k y

New member
תזכירו לי, כמה נצחו אתכם רודה בשנה

שעברה? ארבעה-אפס? רודה? הקבוצה ההולנדית הזאת ששוה לתחת שלי? אז מה יש לכם לרדת עלינו? מכבי חיפה אלופה! מקום שני בליגת א-ל-ו-פ-ו-ת!!!

בו נגיד ככה :

א - זאת הפעם הראשונה שקבוצה ישראלית בבית ... וחיפה הביא נקודות ועוד תביא נקודות . ב - מכבי תל-אביב הגיע לבתים פעם ? ... אז זהו שלא ... ג - בו נלך לפי הליגה הישראלית ... מתי פעם אחרונה מכבי תל אביב לקחה אליפות ? ... אני צריך לרענן את הזיכרון .. כי זה קרה לפני מללאאא זמן. ד - לחיפה יש עדיין סיכוי טבו מאוד לעלות לביתים השניים. ה - חיפה תקח השנה הזאת עוד פעם אליפות ... אין קבוצה שיכולה לעצור אותה. ו - בו נראה את מכבי תל אביב מול בואבישטה .

שגיא123

New member
ממש שווים לתחת...

שטויות! נכון שמכבי חיפה הפסידה אתמול כי אחרי שבוע כל כך קשה הם כבר לא יכלו לעמוד על הרגליים, אבל עדיין מי שבאמת ראה את המשחק מתקשה להאמין שקבוצה אחת היא אלופת ישראל והשנייה היא סגנית אלופת אירופה. ואני לא מבין על איזה מזל אתה מדבר, מכבי חיפה שטפה את המגרש נגד אולימפיאקוס ולא נתנה לה לעבור את החצי במשך דקות ארוכות. חוץ מזה, במשחק אתמול, חיפה הייתה הרבה יותר קרובה להבקיע שער או שניים משלברקוזן תבקיע 3. תגידו, אני האוהד היחיד בארץ שאוהד קבוצה אחת (מכבי חיפה) אבל שמח על כל שער שקבוצה ישראלית אחרת מבקיעה באירופה?

אכלנו אותה, אני מסכימה...

לא כמו שאכלנו אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יכלנו לקרוע אותכם, אבל פשוט חסנו על חייכם, אז אל תתגרה במזל שלך!!!!!!!!!! הפסדתם לנו, אז עצתי לך, ברח מהפורום מהר.. הרי ברור לכולנו איך המשחק נגמר..

למעלה