הנה ההוכחה !!!!!

הנה ההוכחה !!!!!

שאהבת אמת אפשרית אהבה נקיה שאינה תלויה בדבר אהבה טהורה וזכה אהבה ששווה לחכות בשבילה אהבה שהולכת עכשיו לקבל הנצחה בדמות דור המשך איזה עולם נפלא !

נו באמת

היא דוחה אותי באופן אישי לא מאמינה שממש יש שם אהבה במושגים שרוב האנשים רוצים אבל אפילו בשבילך הציניות כאן נמוכה מידי בא כוחך מתפטרת לאלתר!!!

ציניות ? אני ?

לא התכוונתי כלל ... אני שוקל להתחיל לצפות בסידרה (מעושרות !!) אולי ידבק בי אבק הכוכבים ואהבת האמת מרגש שבת 52 ובן 87 מתכננים הריון לא ?!

כן כן

ואולי המשיח יגיע עד אז ואולי המשיח יהיה בכלל הילד שלהם לך תדע צפייה מהנה :)

בן פורת יוסף !

משיח בן משולם וטלי ריקליס צדיק בן צדיקה וצדיק אמן כן יהי רצון במהרה בימינו :) פחחחחחחחחחחחח - הגזמתי קצת לא ?? :)

אני

מפנה אותך לתשובה של דגנית never say never

בטח נפלא..

זה רק מוכיח שמי שמחליט לסגור את הבאסטה בגיל 40.. יכול להתחרט בגיל 87...
תתכונן אם זה קרה לו...זה יכול לקרות לכל אחד.

יערית

New member
ברור לגמריייייי

ואם פתאום כל הכסף ייעלם ממנו והוא יהפוך לערירי...תראה את המכשפה בורחת לעשיר אחר. נו ב'מת, אהבות מהסוג הזה נקנות בכסף ולא מאמינה בשיט של רגש!

ye44

New member
היא נראיית

כמו המטפלת הפיליפינית שלו, באמת עולם נפלא גם בגיל 80 ל
יש אפשרות לטייל עם צעירות בעשרות שנים מאיתנו השאלה עם ל
בגיל 80 יש אפשרות לטייל עם

גיסנו - אתה סתם מסית וממרמר

הרי כולנו יודעים שזה פריבילגיות שיש לגברים ולא לנשים ... שנשים בגיל מבוגר ................................... !@##@$$%$^*&&*%^)*& למה להתסיס את הפורום ??

יצא לי להכיר אותה

במקרה לפני כשנתיים פגשתי בה בבית חולים שתינו ביחד קפה אין לי מושג אם היא כבר היתה אז עם ריקליס.... היא כבר אז עסקה בגיוס כספים למען מחלקה חדשה שנבנית שם בבית החולים היתה נחמדה לבבית מקסימה וכובשת וכן מלאת חיוניות ואהבה ולכן אני בהחלט יכולה לפרגן לה ולהאמין שהיא מצאה אצלו גם אהבה וגם כסף שילוב מנצח

למעלה