הנה הדק החדש שלי !!!

magicannn

New member
הנה הדק החדש שלי !!!

(בהתבסס על עצותיו המועילות של פרדי+שהמשלוח קלפים יגיע +הרשימת קלפים של טמיר...) X3 Thestalos the Firestorm Monarch Mystic Tomato Dekoichi the Battlechanted Locomotive X3 2 סייבר מרשמלון מונסטר ריבורן ריפר רייזה טורניטל mask of darkness sangan hammer shot lightning vortex fisure brain control mystical space typoon smashing ground mystic wok enemy controller creature swap heavy storm scapgoat swords of raviling light sakuretsu armorX3 magic cylinder threning roar rising energy נו איך עכשיו???XD

Witchcrafts

New member
חכו תראו!

יום יבוא וגם אני אפתח שרשורים על הדק שלי! נדמה לי שהגיע הזמן שאפסיק לברבר ואתחיל לפעול, לא? אז, ממה להתחיל? כדאי קודם להשתתף (ז"א, לתרגל את עניין המשחק וחוקיו) עם דק בסיסי, מוכן, ורק אז לבסס לעצמי אחד?

argamadon

New member
ואו!

לדעתי כדאי להתחיל עם סטרקצר דק(חבילה שבנויה מראש)ומשם לעלות

magicannn

New member
טוב אז אממ השמיים יפלו בעוד...3...2...1

אההההההההההההההכעגכיעכחחיעחלו טוב עכשיו אחרי שזה קרה אני יכול להתחיל לעזור. אני גם חושב שכדאי לך להתחיל עם דק סטראטר ולא סטראקצ'ר כמו שמציע טמיר...(ובגלל שאני היחיד בפלנטה הזו שיש לו חוש אקאדמאי אז בתרגום חופשי "חפיסת מתחילים" חפיסת מתקדמים" הסטראקצ'ר בעקרון הוא דק לא ממש מבוסס למי שכבר יש לו דק וצריך הרבה קלפי חיזור נחמדים.סטארטר לעומת זאת מתחיל מ0 (אם אני מבלבל או משו מישהו יקפוץ ויתקן אותי על בטוח).אני לפי עצתו של פרדיXD התחלתי עם סטארטר של סירוס טויזדייל=דק מכונות.נשארתי איתו למשך כל תקופת המשחק שלי (D.D שישה טורנירים) ועכשיו אני מחליף אותו לדק מונארכים(קיסרים ביפנית).לגבי מקומות קנייה,אני לא בטוח לגבי פריק מפני ששם אין מבחר גדול ובדרך כלל אין בכלל.לעומת זאת קומה מעל יש חנות הפנניג עם לפחות 2 חפיסות מתחילים תמיד.ישנה גם חנות המשחקים טקטיקה שמישהו הזכיר למטה ואילו המקומות הידועים לי בת"א. בהצלחה~~~ולפני זה מסר קטן של שטיפת מוח :(/_\) ( o_O) ( > <) זהו ארנב. אנא העתיקו אותו לחתימותכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם.

argamadon

New member
ארנב נחמד

אבל אני עדיין חושב שצריך סטרקצרים כי יש בהם קלפים יותר טובים(מניסיון)ואם כבר סטרטר אז אולי עדיף לחכות לחדש שייצא (/_\) ( o_O) ( > <)

Witchcrafts

New member
;; מה זה פה, מה.

אני מתייעצת איתכם כדי שתעזרו לי להחליט. ולא כדי שתחזירו את הכדור ליידיים שלי, אחרת אמצא את עצמי באותה הנקודה שבה הייתי כשכתבתי את ההודעה! |חסר חוליות| נראה, אולי אחרים יכריעו את הכף. ואז אעשה לפי הרוב, או משהו כזה. אחרי הכל, יש לי זמן. אם כי נדמה לי שאני אכן נוטה יותר לכיוון של ביסוס דק לעצמי (סטארטר, אם אתם מתעקשים על המונחים). ורוב תודות לשניכם!

argamadon

New member
את תמיד יכולה להתחיל מדק מוכן

ואז לאט-לאט לבסס דק מש עצמך

impale

New member
מחזק!

אבל עוד לפני שאת קונה "סטרטר" (או סטרקצר...) חייבים לדעת כמה דברים קודם כל דק אינו דבר קבוע,זה משתנה ומתעדכן כל הזמן.. ככה שאין דבר כזה "דן מושלם" לנצח.. דקים מתחזקים ונחלשים,משתדרגים ונעלמים. צריך גם להחליט על אופן המשחק.. מה יותר חשוב לך? לנצח או לשחק בקלפים שאת אוהבת (אי אפשר להגזים ולשחק בחרא גמור אבל יש טים דקים מהחדשים יחסית שיכולים לעבוד לא רע..) יכול גם להיות לך מזל ובמקרה הקלפים שתרצי יותר מכל הם אלו שלוקחים את המשחק. יש גם עניין של עלויות. לצורך העניין דארק ארמד דרגון עולה כ250-280$ (וזה הקלף השולט בדקים המנצחים כרגע XD) רצוי לעבור על הרבה קלפים ולראות מה את אוהבת .. אם יש משפחת קלפים מסויימת כמו שיש למשל אלמנטל הירוס,דסטני הירוס,קריסטל ביסט,גלדיאטור ביסט,אמזונס,גרייבקיפרס וולקן וכדומה או שאוליי צורת משחק אהובה (קונטרול\OTK ואם הגנתי או התקפי ) לעבור על קלפים ולראות מה את אוהבת ככה לדעתי האישית רצוי להתחיל.

magicannn

New member
צודק לגמרי~~~(XD כמו תמיד)...

אממ לפי דעתי את תגיעי לפריקי...תוכלי אולי להסתכל על החפיסות שלנו ולהתרשם,נראה לי שאת צריכה להתחיל לצבור ניסיון לגבי המשחק ולגבי מינים סוגים של קלפים כדי לבחור מה את רוצה.מהיכרותי איתך אני מאמין שאת לא ממש ממש בנאדם תחרותי ותשמחי לקבל את הדק שאת אוהבת ולא דווקא מה שהולך הכי חזק...את זה אף אחד לא יכול לקבוע בשבילך אבל בשביל ידע על קלפים ישנו פרדיוויקיה~~~~

impale

New member
מסכים

יסמין.. אני מכיר הרבה מאוד טימים של דקי פאן.. אני בעצמי בדרך כלל משחק פאן דקס.. XD

Witchcrafts

New member
וגם אתה צודק לגמרי!

מן הסתם שאני מעדיפה, לפחות בשלב הנוכחי, דק שאני אוהבת (פאן דק? לול, זיגי, באמת קיים הביטוי או שהמצאת? Oם). זה לא שישר אתחיל להשתתף בטורנירים וכאלה (ולכן לא ממש אקפיד על עניין הבאן ליסט). עם הזמן, אלמד איך להפוך אותו לחזק יותר מבלי לגרוע ממנו ממש. הרי, בתכל'ס, אני מאמינה ששני הדברים לא בהכרח סותרים אחד את השני. ובהחלט לא תחרותית. ^_______^ אז, רגע, בעצם, עליי לקנות קלפים בודדים, נכון?

impale

New member
תשובה

בהחלט קיים מושג כזה. במקום זה מתייחס לדקים של דמויות מהסדרה (דק פאן במקור: דק של מעריץ) אבל בישראל הפכו את זה מסתבר ל FUN,דק כיף.. שאינו דק "מטה" או דק תחרותי. אני למשל משחק קריסטל ביסט.. הדק המשוחק ע"י יוהן(ג'סי) אנדרסון בעונה השלישית של GX ואלו הם קלפי המפלצת היחידים במשחק אשר יכולים להתגבש! אבל הם לא מהווים תחרות אמיתית לדקים כמו דימונד דוד טורבו ,דארק ארמד דראגון דק ושדופריסטס FTK (בפורמט הנוכחי... תמיד יש תקווה!) לבאן ליסט עליך לשים לב גם אם את לא רוצה להכנס לטורנירים לפחות בהתחלה.. הבאן ליסט יעזור לך.. הוא יחסום הרבה קלפים שלא באמת רצוי להכניס והוא יאפשר לך לשחק מול כל אותם אנשים שמשחקים לפי הבאן ליסט. תחפשי באינטרנט רעיון או טים דק שאת אוהבת ואולי יתאפשר לך לשחק כבר במפגש הראשון שלנו בפריק XD . ד"א אם את רוצה להתחיל בפאן... תתעלמי ממה שאני כותב לאחרים.. לרוב השחקנים אני ממליץ על כוח וקונטרול.. (זה די מצחיק.. אני ממליץ על קונטרול אבל משחק פאן דק... אני רוצה לשחק קונטרול אבל אני מחובר מדי לקריסטלים שלי.. מעדיף להפסיד איתם ולא לשחק קונטרול XD)

למעלה