הנה הדכאון מגיע...

Flying Camel

New member
הנה הדכאון מגיע...

יושב בחדר עם גיטרה ללא מיתרים וממשיך לנגן בדמיון הרחוק שנמצא אי שם על אדמה אוורירית ורחוקה מכדור הארץ שלי. רואה דמויות מוכרות מוקפים הילה צהובה זוהרת, רואה אור נצח עולמות בעיינים, רואה ניצוץ מצת שמדליק סגריות,נרות וקטורת נעימה. כועס המון, אך אוהב יותר, מזכיר לעצמי שוב, אנחנו פה כדי לאהוב! זאת המטרה! אז למה אנשים מתקשים לראות את זה? למה אני מוכרך להגיע לסף דמעות כדי להרגיש רגשות? תקופת שש שנות סבל עומדת לחלוף..אבל אני עדיין פה... עדיין יושב ובוהה בעולם שנראה כמו שדה אינסופי מלא קוצים קשים, חדים, רקים, ועדינים, כל הסוגים... עוצם עניים וכשהן נפקחות הכל אותו דבר, נשאר ,נשאר ולא עף למרות שאני ממשיך לנשוף אוויר בחוזקה כדי להוציא רגשות שנכלאו בתוכי... רגשות כאלה שאף אדם לא יוכל לתאר,הרי כל אדם מרגיש משהו אחר. אני רוצה לשכוח בכלל שהייתי פה, רוצה לשכוח תקופה של סבל,רוצה לשכוח שקיים מקום כזה! רוצה... אהבה! רק לידע כללי,בשביל אלה שעדיין לא מרגישים שהם מבוססים על אהבה, כדי לכם למצוא את האהבה שלכם מהר זה רגש מואר וחם! זה לא חייב להתבטא בבן או בת זוג כמובן. חג מאושר לכם! כדי לכם להיות שמחים בפסח! כי מי שלא שמח בפסח?... לא שמח בפסח!! וזה חבל כי יש מצות וחרוסת !
אני כנראה יהיה בחדרי ימשיך לחלום... אהבה

justnoa

New member
כמה שזה נכון

שאהבה זה דבר כזה חם ומאיר... אבל לפעמים זה יכול כל כך להכאיב אני גם חושבת שעדיף שתהייה לי אהבה נכזבת מאשר שום אהבה, מעדיפה לשבת ולבכות על כמה שמשהו התפרק לי בידיים בלי סיבה אפילו או סתם לא היה שומדבר, מאשר לשבת ולא לחשוב כלום חיה על זיכרונות, כי זה כל מה שנשאר עכשיו

sivani

New member
../images/Emo24.gif

שי,מקווה שתרגיש טוב! אל תדאג,בסוף זה יסתדר לטובה. הרי אתה חוזר לארץ בקרוב,לאיפה שאתה באמת מרגיש שייך

MissUnKnown

New member
____

הינה
גם ממני... ואתה מוזמן הנה
אגב רק רציתי לשתף אותכם ... סבא וסבתא שלי מגיעים ביום שישי....והם מביאם את הדיסק של ברי סחרוף
וספרי מתמטיקה

MissUnKnown

New member
כן, אמא ביקשה מהם ../images/Emo4.gif

עכשיו כבר לא היה לי תירוץ להגיד שמתמטיקה זה קל

Flying Camel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוקים לכולכם!! תודה... יש אבל.. אבל כרגע אני כל-כך מאושר אלוהים אני רוצה להתפוצץ מאושר אני לא מאמין!! אני טס לארץ בעוד יומיים ביום חמישי!!!!!! חזרתי מהביצפר היום וחשבתי יאללה קצת הפסקה מגיעה לי, כי ממש השתדלתי להחזיק את עצמי בזמן האחרון, אז הגעתי הביתה וישר הרמתי טלפון לאבא והוא אמר לי שסבבה יש לי כבר כרטיס!! אז זהו אהובים אני מחר יפרד מכם!! בנתיים אני אתן עוד
ו
קטן לכל אחד שיהיה לכם חופש ריחני ופורח
אהבה

../images/Emo24.gif

חחח ידעתי שבטח אתה נוסע לארץ או משהו כזה ובגלל זה אתה כל כך מאושר
תהנה!!!

Flying Camel

New member
שוב דכאון !!

חחחחח סליחה שאני משגע אתכם... אוקיי אני לא טס ביום חמישי
!!! כי הדרכונים של כולנו אצל איזה עורך דין שמסדר לנו אזרחות בריטית! אויש זה לא בא בטוב! אבא אמר שהם צריכים את הדרכונים בין שבוע לעשרה ימים אז זה אצלם כבר יומיים... טוב אני יודיע לכם כשזה יהיה סגור!
אוהב

Flying Camel

New member
ok one more... ../images/Emo13.gif

אוקיי אז הדרכונים יגיעו כנראה ביום שני או שלישי! פאק אני מקווה שהזמן יעבור מהר! אהבה!

justnoa

New member
לא הבנתי משהו...

מתי אתה טס? אתה בטוח טס, נכון? יו... תעשה חיים חבוב!!!! סבתא שלי שלחה לנו חבילה... איזה כייף! כמה דברים ששכחנו אני חושבת מעיל או משהו כזה (אל תשאלו ואתי חיחיחי) ובמבה!!!! ביקשתי גם במבה אדומה כמובן, מקווה שהיא זכרה... אווו... במבהההה!!!! חחחח בקרוב לאכול וגם התעודות שלנו מלפני כמה חודשים טובים (כמעט שלושה) אבל גם אמרו לנו שיש קצת מדי פעם שביתות בדבר הזה של אלעל המטענים של הדואר שלהם או משהו וזה אומר שגם אם חברים שלי קיבלו את המכתבים ייקח זמןם עד שזה יגיע... אוי... אני מקווה שאין שביתה!!!

Flying Camel

New member
הייתי אמור לטוס מחר אבל בסוף...

ביום חמישי בשבוע הבא.. אחרי ליל סדר.. אהבה

Flying Camel

New member
הודעה אחרונה...

הפעם הבאה שאני אכנס לפורום שלנו תהיה בעוד 3 שבועות... אני טססססססס מלונדון !!!! לארץ ישראל !! אויש אני מאושר!!!
קחו פרחים חמודים
אהבה!!!

למעלה