הנה הגיע המשבר...

אור685

New member
הנה הגיע המשבר...

האמת-היתה לי הרגשה שזה יגיע. היום בבוקר לא יכולתי לנסוע לש"ש. אני כן יכולה ללכת אחה"צ-אבל לא רוצה. מתוך השבוע האחרון-נראה לי שיומיים היו בסדר. כל השאר-ממש לא. אז לא רוצה לראות שעליתי. ולכבוד ההחלטה הזאת לא ללכת-ברור שאני לא מפסיקה לאכול גם היום(למרות שבד"כ ימי שלישי הם כאלה) ואפילו לקחתי לעבודה וופלים! (ואל תגידו לא נורא,זה עוד לא קרה לי) מקווה שהחזירות הזאת תיגמר עד הערב, מחר חייבת להתאפס בחזרה.

לילית462

New member
../images/Emo201.gif מקווה שתתאפסי בקרוב

אולי שווה לשאול מה'אוכל' אותך, למה פתאום נפלת מהסוס... ובכל מקרה לזכור שתמיד אפשר להתחיל, מיום ראשון, ממחר, מעכשיו - זאת הבחירה שלך.

אורצ'וק

לפי מספר התגובות שקיבלת להודעה העגומה הזו, את יכולה לראות שבעצם את ממש לא לבד כאן
שרבות מאיתנו נמצאות כרגע בזמן משבר, ושלא הכל זורם כל כך. כן, גם אצלי ממש לא פשוט, אבל אני יודעת, שבכל יום שלא ניכנס הנה, הפוטנציאל לשבור את הכלים וללכת מפה רק יעלה עד שלבסוף יצליח לו ל
. אז קבלי את התקופה הזו הלא קלה באהבה. הדרך ארוכה ומפותלת............. כנסי הנה, אפילו כסמויה אם קשה כרגע לספר ולהתחייב בפני עצמך הכל כדי לא ל"לאבד את הצפון"
והשאר כבר יסתדר תוך כדי...עוד קצת...

אור ../images/Emo24.gif

לכל אחת מאיתנו יש רגעי משבר וימים שאנחנו אוכלות יותר. אני מאוד מבינה ומתחברת למה שאת מרגישה. אני מציעה לך אולי ללכת לקבוצות תמיכה, זה מאוד מעודד... תמיד יש את יום א' שניתן להתחיל לקזז....לא קרה שום דבר. אכלת- נהנת - חוזרים לשיגרה. אוהבת ומחזקת, יעלי אם בא לך אני במסר וכאן לכל שאלה..... היי חזקה ואת תראי שתקומי חזרה ותרדי חזרה
יעלי

יעלייה

New member
איכשהו פספסתי את ההודעה שלך

ואני רוצה לומר שמה שאת מתארת קרה לי ולא פעם אחת. ההכרה שאני חייבת לעשות משהו עם עצמי הייתה אצלי הרבה זמן, ובכ"ז כמה פעמים אחרי שהתחלתי דיאטה נשברתי, ובגדול. מסיבות אילו ואחרות זה פשוט לא התאים לי אז, התנאים לא היו בשלים לשינוי שכזה בהרגלים שלי. לעניות דעתי כדאי לבדוק מה הסיבה לנפילה שלך ולטפל בה, לפני שאת חוזרת לדיאטה. כי באמת, מה שאת מתארת זו לא נפילה קטנה אלא שבירת כלים, כך שלפני שחוזרים למשטר כדאי לבדוק למה זה קרה, אחרת זה עלול לקרות שוב ושוב לגרום להרבה תסכולים. הרבה הצלחה!

jesie12

New member
בדיוק כמוך אורצ'וק ../images/Emo24.gif

4 בורקסים ב3 ימים
ברגע שהחלטתי שאני מפסיקה ומתחילה לשמור אני מרשה לעצמי קצת יותר וכבר מרגישה את זה בבגדים לא נורא, תמיד יש את המחר לשמור קצת יותר, זוכרת?

אור685

New member
מקווה שבאמת זה עבר,למרות

שאתמול אכלתי.... ממש לא רוצה אפילו לספר כמה אכלתי. בערב עוד היה איזה "ויכוח" עם בעלי. הוא יודע שאני צריכה ורוצה את העזרה שלו,אבל לפעמים הוא קצת מגזים,ולא בא לי לשמוע שאני אוכלת יותר מדי (טוב שהוא לא ראה את כל מה שאכלתי,רק חלק ...) אבל בבוקר כבר החלטתי שאני לוקחת לעבודה פחות אוכל,ואפילו הכנתי סלט. מתכננת להעסיק את עצמי הרבה היום (לנקות את הבית בצהריים,ואח"כ ללכת לגן אצלנו ביישוב לעזור להם בהכנות וניקיונות) וכל זה בתקווה שלא ישאיר לי הרבה זמן לאכול. תודה בנות על העידוד !

היי אור

בהחלט מקווה שזה מאחוריך ואת ממשיכה הלאה לגבי בעלך - הלוואי שבעלי היה מעיר לי... הוא לא מתערב ולפעמים אני צריכהמישהו מהצד ש"ירגיע" אותי... איך את מתכוננת לתחלת שנת הלימודים? הקטנים הולכים לגן עירייה או גן פרטי? הם יהיו יחד או שאתם מפרידים?

אור685

New member
אז ככה-

לגבי בעלי-אני ביקשתי ממנו לעזור לי בעניין. לפעמים הוא מגזים, אבל בד"כ הוא מאוד עוזר. ובקשר לקטנים-בשנה שעברה הם היו בגן ביישוב לידנו. השנה ,לשמחתי הרבה,יהיה גן (של המועצה) אצלנו ביישוב,מול הבית שלנו. אני כבר רואה אותם הולכים יד ביד,כשאני רק מסתכלת מהחלון... יש רק גן אחד,ככה שאין אפשרות להפריד,אבל גם אם היו שניים לא הייתי רוצה להפריד ביניהם. ואצלכם- מפרידים?

ליאת 0212

New member
../images/Emo24.gif לא נורא מותק

אכלת? נהנית? היה לך טעים? זה גם משהו... אם כבר אכלת- לפחות תהני מזה ואל תכעסי על עצמך כי זה לא יעזור אז חבל
. היום יום חדש

למעלה