הנה דיון פתיחה

lollapalooza

New member
הנה דיון פתיחה

שיכול לשמש גם כטאגליין לעת מצוא, אם המנהלת רוצה. איך התוודעתם לראשונה לג'ף באקלי ולמוזיקה שלו?

שמעתי את גרייס ביוטיוב

ואהבתי. אז שמעתי את Last Goodbye, So Real והללויה שהכרתי מאז ומתמיד בביצוע של ג'ון קייל ובשל לאונרד כהן. וכשקניתי את גרייס ב-39 ש"ח בתו השמיני זכיתי לשבחים על טעמי הנפלא מהמוכרים המגניבים בעליל שם, ואפילו העברתי את מורשת ג'ף לדורות הבאים בעודי משכנעת בת-דודה לקנותו גם כן. מגניב, אני אונצח על גבי הטאגליינס

תודה על הרעיון!

אם יהיה שירשור מוצלח באמת אצרף. אני הכרתי את המוסיקה של ג'ף לפני 5-6 שנים בערך...בהתחלה דרך אחותי. משהו ממש משך אותי אליו, יום אחד ראיתי את הקליף של everybody here wants you ואז התחיל טירוף מתמשך! (האנשים שהיו איתי כאן בקומונה יכולים להעיד=]) ג'ף הפך להיות אחת האהבות הכי גדולות בחיים שלי, באמת. הוא היה כזה אדם נפלא.

lollapalooza

New member
אצלי הסיפור קצת משעשע.

לפני משהו כמו 5 או 6 שנים, נסעתי עם חברה בדרך מירושלים אחרי שהיא חיפשה או קנתה שם דיסקים של איזו להקה, ודיברנו קצת על מוזיקה ועל אמנים שווים (אני זוכרת שקניתי דיסק של רדיוהד, אז בטח דיברנו עליהם) ואז בחורה שהייתה איתנו באוטובוס והקשיבה למוזיקה בדיסקמן שלה (דיסקמן!) כנראה שמעה אותנו ואמרה לנו שאם אנחנו רוצות לשמוע מוזיקה מעולה, אז ג'ף. זו הייתה הפעם הראשונה שבכלל שמעתי את השם. היא נתנה לנו להקשיב לאחד השירים מגרייס (ממש לא זוכרת איזה) והתלהבנו. אני חושבת שיום אחרי זה הלכתי לקנות דיסק שלו. בחנות היה רק את ההופעה באולימפיה, אז זה האלבום הראשון שלו שהיה לי
.

Leather

New member
הו, וואו

איזה בחור יפה אחד שהכרתי מאד אהב אותו, משם זה הדרך לא הייתה ארוכה. לפני איזה...שבעה חודשים או משהו, לפני זה הכרתי אותו באמת מרחוק.

Barefoott

New member
האמת ש...

אני אממ מעריצה של נינט אפשר להגיד.. והיא כלכך אוהבת אותו וכל הזמן מדברת עליו היא אפילו תרגמה שיר שלו (last goodbye) ושרה אותו בהופעות שלה.. שלא יכלתי שלא לשמוע אותו ולדעת מי הוא וממש התאהבתי בקול שלו.. אני לא מכירה הרבה שירים שלו...אבל ממה שאני מכירה,ממש אהבתי.. זהו

היה לנו דיון על נינט בקומונה...

רב האנשים לא קיבלו טוב את הערצה שלה לג'ף ובעיקר לא את התרגום... אבל לדעתי, ג'ף היה מעריך את זה מאוד. אני לא כל כך שומעת את נינט, אבל זכותה לעשות מה שהיא רוצה. גם עם המוסיקה שלה וגם עם הערצה של למוסיקאים כאלו ואחרים. שלא לדבר על ג'ף... שאיך אפשר שלא לאהוב אותו?

MogaY

New member
כן...

שמעתי חלק מזה לצערי... ותראי, זה מה שאני חושבת, אני לא מנסה לעצבן אותך או משהו.

lollapalooza

New member
לא ששמעתי את הביצוע שלה,

אבל למה לתרגם, לכל הרוחות? אני תמיד נגד זה. לגבי "לא קיבלו טוב את ההערצה שלה לג'ף", זה מוגזם. לבחורה יש טעם טוב, מה רע? למה צריך בכלל "לקבל" את ההערצה שלה לאמן כזה או אחר? מותר לה לעשות מה שבא לה.

Barefoott

New member
צודקת במה שאמרת, ועוד משהו...

למה לא לתרגם? היא שרה כלכך הרבה שירים באנגלית בלי לתרגם אותם, היא רצתה לעשות משהו חדש . תרשי לי לצוטט אותך - "מותר לה לעשות מה שבא לה."

lollapalooza

New member
לצטט, לא לצוטט.

וברור שהיא יכולה לעשות מה שבא לה, בעיני זה מיותר לתרגם.

Ellabll

New member
../images/Emo6.gif

כמו לקרוא את התרגום המקוצר של מדריך לטרמפיסט ...

למעלה