הנה בשידור חוזר

Nirvana0

New member
ויייי אני בהלם

טוב, הייתי קצת מנותקת.... צפיתי בחדשות מישראל עכשיו, וחזרתי שוב להודעה שלך רו, הלינק - שלא נפתח לי ביום שהצבת את התגובה שלך - נפתח עכשיו...קראתי את המאמר בגוגיי, אימאל'ה זה חמור זה ... ברוך מרזל מכריז בחדשות שזו מלחמת קודש ...כל האמצעים קדושים...הכל בכוח שם.... הוא לא נורמלי... נראה לי באמת שהולכת להיות מלחמה תרתי משמע! אם הייתי בארץ בתקופה זו הייתי משתתפת במצעד, על אף, שהייתי נגד מלכתחילה! חולירות

ro99

New member
כבר מתחיל להזכיר את ג'מייקה...

או את איראן? אז ביני מאן צודק?... טוב, אני קצת מגזימה פה, אבל יש פה עדיין משהו שמעיז לאמר שכל ישראל זה שיינקין?

ro99

New member
הדג מסריח מהראש

מעיתון הארץ: עשרה ימים למצעד הגאווה: המשטרה עדיין לא נערכה עשרה ימים לפני קיום מצעד הגאווה המתוכנן במרכז ירושלים, משטרת ירושלים עדיין לא השלימה את תוכנית אבטחת המצעד. במשטרה יעריכו רק בימים הקרובים את המידע המודיעיני הנוגע לאפשרות תקיפת הצועדים או הפגנות נגדיות. בכל מקרה, במשטרה מעריכים כי מדובר במבצע אבטחה רחב היקף, שיצריך גיוס של אלפי שוטרים. ממש לוקחים את זה ברצינות, לא?

odedee

New member
אני מאוד מקווה

שיקחו אותם ברצינות ויטפלו בשמוקים האלה כמו שטיפלו במתנחבלים בהתנתקות. דרך ארוכה נכונה לישראל עם ציבור העלוקות הזה, שכבר הפך לאיום קיומי.

למעלה