הנה בוקר

נקיטה...

New member
הנה בוקר../images/Emo42.gif

והנה גם פורום חדש...עם שם שכזה המכיל בתוכו אופטימיות ענקית עם שם שכזה שיכול להתפרש לכל מיני כיוונים (כי הרי אין רק התחלה אחת... יש התחלות שונות מגוונות ורבות)... ואני...אני בכל יום מנסה "להתחיל מחדש"... אז...אפשר להצטרף? ענת

spidi2

New member
רק להצטרף../images/Emo35.gif

בשבילך פותחת שולחן יקירה..... אז קבלי את ה
ושתי אותו חם.... כי אין כמו
חם בחורף....

spidi2

New member
וקחי גם עוגה ליד ה../images/Emo185.gif

יש שם חת'כת עוגה.. אז
לכבד.... אני את החת'כה שלי כבר לקחתי... מה שבטוח בטוח....

הלו, הלו להרגע שם.....

כל יום זותי מביאה לנו כאלו דברים. כל יום הדיאטה נדחית למחר...... טוב נו, אם כבר חתכת..... פרוסה קטנה..... שניה, זה לא ישר..... אני איישר לך את זה.... הדיאטה.... מחר.....

spidi2

New member
טוףףףף נו.... במיוחד בשבילך...

חת'כה קטנה... שעמלתי בליישר אותה... כמובן שכל יישור... עלה לי בדיאטה שאני לא עושה... אז זה מה שנשאר
(תודה שזו חת'כה טובה, שווה לשבור דיאטה, לא
) בתאבון

לא ליטה

New member
פולנית שוטפת אתה מדבר... ../images/Emo8.gif

דורון יקירי, תרשי לי לקלקל לך את ארוחת הבוקר ולהגיד שזה שיש מי שתתכרבל איתך מתחת לפוך בחורף הזה (נכון שהוא נראה לגמרי אחרת עכשיו?) זו לא סיבה לזנוח את הדיאטה. להיפך
סתם, סתם... זה היה רק כדי להגיד שוב כמה אני שמחה בשבילכם.

noa128

New member
א-הא ! אז בגללה (או בזכותה ליתר

דיוק) כבר לא נוכל לקבל מימך דיווח על מצב הצפיפות ליד מכשירי ההליכה במכון בשבת ב- 8 בבוקר.... האמת שכשסיפרת את זה בפעם הראשונה התפלצתי לי בשקט - לא מבינה איך אפשר לעזוב את המיטה בשעה כזו בבוקר ועוד כדי להזיע במכון כושר.. עכשיו אני מניחה שהסתדרו לך בראש סדרי העדיפויות.. קח לך משהו מתוק לבוקר חמוד, ושיהיה לך אלף לבריאות ! בוקר נעים וחמים, נועה.

איזה הסתדרו.... זה רק החמיר....

מעבר לזה שאני שם בשבת...... ביום שישי, היא עובדת.... אז קמים מוקדם.... אז גם ביום שישי אני שם. בשמונה בבוקר.....

spidi2

New member
../images/Emo124.gif דורון, נקיפות מצפון עשית לי

אז זה בשבילך....
ותעזוב מיד את העוגות

hrabba

New member
או.קיי ומה יש לצהריים?

האמת היא שאני ביום חופש, הייתי אמורה להעיד בבית המשפט, והדיון נדחה אז אני מורחת את היום משהוא מעניין/טעים לצהריים?

spidi2

New member
הזמנות מיוחדות../images/Emo35.gif

רק תבחרי... ומקווה שלגבי הדיון... כל עכבה לטובה... כך אומרים, לא

hrabba

New member
בא לי משהוא טעים על חוף הים

בריזה תעשה לי טוב עכשיו... את באה?

spidi2

New member
אחחחחחח ים....

חלום עבור ירושלמית שכמוני... אבל הפעם אאלץ לוותר. תעשי כיף חיים כפול שתיים (בשבילך+ בשבילי)
וים בלי גלידה, הולך
לא אצלי.... אז
(שוב הורסת דיאטות שכמותי....)

hrabba

New member
ןאהה איזו תמונה חמודה

שמתי לב רק אחרי שכתבתי אני הולכת לחגוג יום נפלא

noa128

New member
היי נקיטה ../images/Emo13.gif

בשמחה רבה את מוזמנת להצטרף, ולזו בדיוק היא כוונתנו - התחלה חדשה בכל צורה, וכל אחד איך שמתאים וטוב לו. ואהבתי את המשפט הזה "אני בכל יום מנסה "להתחיל מחדש", במשפט הזה שלך יש לטעמי את מנת האופטימיות שתמיד יש מקום לשינוי ושיפור. וטוב שבאת. אם תרצי לספר לנו קצת עלייך, אפילו יותר טוב
בוקר נעים, נועה.

למעלה