הנה בדיחה נחמדה

tot15

New member
הנה בדיחה נחמדה

אישה נכנסת לרופא ומבקשת לנתח את שפתי הווגינה שלה, כי הן גדולות מדי. "אני נורא מתביישת בזה" היא אומרת לו, "אז אל תגלה לאף אחד שאני עוברת את הניתוח". אחרי הניתוח היא מתעוררת מההרדמה ורואה על השולחן שלושה ורדים. נזעמת היא קוראת לרופא ואומרת לו: "הרי אמרתי לך לא לספר לאיש על הניתוח." "תירגיע, עונה הרופא, "הורד הראשון הוא ממני, בגלל שהצטרכת לעבור את כל זה לבדך. הוורד השני הוא מהאחות שבמהלך הניתוח כל כך התלהבה מהתוצאות עד שהלכה ועברה אותו בעצמה." "והורד השלישי?" שואלת האישה. "אה, זה מהחולה במחלקת הכוויות, הוא נורא רצה להודות לך על האוזניים החדשות שלו."

tot15

New member
הנה עוד אחת

פולניה ובעלה בסכסוכים ומריבות החליטו להיות ברוגז. כעבור יומיים של חוסר תקשורת קבל הבעל צו מילואים והתגייס, כשיצא מן הבית אפילו לא נפרד מאשתו. עברו 15 ימי מילואים ובשעה 1.00 בלילה שב הבעל לביתו עדיין עם מועקה על שיצא מבלי להיפרד מאשתו והחליט להפתיע אותה, התפשט ומבלי להדליק את האור נכנס למיטה והחליט שהלילה הוא עושה אהבה עם אשתו כפיצוי להתנהגותו והנה הוא מגשש באפילה, בחשכה מרים לה את הכתונת והיא לא מתנגדת, מלטף את חזה, והיא לא מתנגדת, עושה מה שעושה, גומר ונכנס להתקלח. לפני שהוא חוזר למיטה מחליט הבעל לשתות כוס קפה והנה אשתו במטבח. "היי, מה את עושה פה?" הוא אומר האישה עונה:‏ "‏יא זבל, אתה לא יודע שכשאתה במילואים אני מביאה את אמא שלי?" הבין הבעל כי תקע את חמותו הפולניה, רץ לחדר השינה, מדליק את האור ואומר "תגידי, את לא מתביישת? אני איתך במחשבה שאת אשתי ואת לא אומר מילה?" עונה לו חמותו: " 20 שנה אנחנו לא מדברים אז עכשיו אני אדבר אתך?"

למעלה