הנה אני...

BIG CHEVY

New member
הנה אני...

סוף סוף התפנתי לשבת על מחשב והנה לכם תמונה שלי(מני לא קיבלתי מייל ממך) לאט לאט אני יעלה עוד תמונות מתחרויות וכוווו

במבי15

New member
אחלה תמונה...

אפשר לארגן שהיא תיהיה בימקום הג'יפ של ג'יפ שאין לי מושג איך קוראים לו... מעונין?

זאת חללית!

עב"מים נצפו במהלך הלילה, חללית אם בגודל אסטרואיד נצפתה, בצבע אדום, מרחפת במרחק קרוב לאדמה כשהיא עוברת מעל שטח קשה. עדי ראייה מציינים כי הטייס של החללית היה יצור דמוי-אדם (לא היה ניתן להבחין בדיוק מה הוא מרוב המהירות שכלי הרכב עבר) - עם עיניים בוהקות. כל מי שנקרא להיות עד ראייה ומזהה רכב זה מתבקש לגשת לדווח לסוכן המוסד הקרוב לביתכם.

BIG CHEVY

New member
אהה הוא לפני מנוע 350 כס 8 מזרקים

בקרוב תמונות של כלים יותר רצינים..

מני 22

New member
אמרו עד חמישי........

אני רץ למחשב רץ רץ רץ רץ רץ רץ רץ ....

BIG CHEVY

New member
תאמת ..

אני בן 18 מתעסק/מתעניין בתחום מאז שאני זוכר את עצמי

לא נורא יש דברים גרועים הרבה יותר

מה עם השרות הצבאי ומתי תקנה לך איזה ג'יפ קטן כפי שאתה נשמע לי אתה שרוף על ג'יפים

BIG CHEVY

New member
חצי שנה לגיוס..

אני כל היום על גיפים אני עובד בסנדאת שיפורים סופר פואר/קרט 24 לפני שתפתחו לי תאוריות שאני ילד, או שאני לא מבין בתחום בגלל גילי משהו כזה.. אז ממש לא!! אני כמעט שנתיים במרוצים(לא בניר) ועוד ועוד.. אז בבקשה..

לי אין טענות אליך להיפך ולפי הסגנון

וצורת התבטאותך היה לי הרושם שאתה מבוגר הרבה יותר ובעל ניסיון עשיר אל תחשוב לרגע שמי שהוא יכול לזלזל בך אני בוודאי שלא ברור לי גם לפי התכתבויותיך הקודמות שיש לך הרבה מה ללמד גם אותי ועוד הרבה אחרים ואני כבר עברתי את גיל ה 50 ואין לי שום בעיה ללמוד ממך. תצליח בכל

BIG CHEVY

New member
תודה רבה לך אתה לא יודע כמה חיזקת

את ידיי!! באמת תודה. רוב האנשים נוטים לזלזל ביכולותי וידיעותיי בתחום בגלל גילי זה מדכא תאמת כי לא משנה כמה תתאמץ להוכיח את עצמך אתה נשאר ילד בענייהם וזה מוריד תמוטיבציה להמשיך ללמוד, לצבור ניסיון למרות שיש אנשים טובים בדרך שעוזרים מסבירים סבלנים.. כמו הגורו שלי אילן קרט בעל הסדנא וחבר יקר שמלמד אותי הכל נותן לי להתנסות למרות הסיכון וכו..(לא יודע למה אני מספר את זה אבל מרגיש חייב..)אז יש אור בקצה המנהרה ואתה במילותיך עזרת לי להתקרב יותר אל האור תודה

אין בעיה כח בחשבון שיום אחד אתה

עלול להגיע גם לגילי וזה יותר גרוע מאשר להיות בגילך.

BIG CHEVY

New member
כל גיל היתרונות והחסרונות שלו

אני בטוח שאתה נהנה בחיים.

מני 22

New member
ביג אני חייב להגיד משהו....

אני בן 25 לא גדול אבל דבר אחד למדתי בחיים שזה "הגיל לא אומר על האדם" הכרתי אנשים מבוגרים שמתנהגים ומדברים ועושים שטויות יותר מילדים , והכרתי גם אנשים כמוך שהכוח הצעיר שלהם דוחף אותם ללמוד ולהוכיח את עצמם. ואותם אני מחבב המשך..

מני 22

New member
המשך...

בקיצור אני אוהב את החברה הצעירים למשל יש במוסך שלי את בעל הבית ועוזר שלו בגילך אני תמיד אבל תמיד הולך לצעיר בגלל שהוא יותר חרוץ מהיר ותאמין לי גם מקצועי. ועוד דבר אם אתה הגעת בגיל כזה למה שאתה מי יודע מה תהיה אז........ אני חבר שלך אני מאמין שעוד ישמעו ממך הרבה אז לא לשכוח אותנו בהצלחה בחיים. אנחנו אוהבים אותך. דרך אגב מורי שלא תהיה אי הבנה יש אנשים בגיל שלך כמוך למשל שהם אחלה זה לא שאני מזלזל במבוגרים אלא שאני אוהב את המרץ הצעיר ולפי אך שנראה לי גם לך היה את זה . ספר לי מורי בבקשה מה אתה כבר עשית בגיל שלו נראה לי שהרבה. ביי לכם בנתיים.

למעלה